Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להבין פעם אחת ולתמיד...

למשל אם יש לי מגבר של 300W RMS, כלומר 4X50W ב-4 אום ו-150W בגישור לסאב ואני מחבר אליו רמקולים שצורכים 90W RMS וסאב שצורך 150W RMS. האם הרמקולים והסאב ינוצלו בצורה אופטימלית, כלומר האם הסאונד שיפיקו הרכיבים יהיה במיטבו (כמובן הכל יחסית) או שמה צריך לחבר את הרמקולים והסאב האלה למגבר יותר חזק על מנת להשיג תוצאות טובות יותר?

הייתי שמח אם תוכלו לפרט ולנמק את תשובתכם ולהסביר איך נעשה החישוב של תאום בין כל הרכיבים: מגבר, רמקולים, סאב.

תודה מראש לכל העונים

פורסם
רציתי להבין פעם אחת ולתמיד...

למשל אם יש לי מגבר של 300W RMS, כלומר 4X50W ב-4 אום ו-150W בגישור לסאב ואני מחבר אליו רמקולים שצורכים 90W RMS וסאב שצורך 150W RMS. האם הרמקולים והסאב ינוצלו בצורה אופטימלית, כלומר האם הסאונד שיפיקו הרכיבים יהיה במיטבו (כמובן הכל יחסית) או שמה צריך לחבר את הרמקולים והסאב האלה למגבר יותר חזק על מנת להשיג תוצאות טובות יותר?

הייתי שמח אם תוכלו לפרט ולנמק את תשובתכם ולהסביר איך נעשה החישוב של תאום בין כל הרכיבים: מגבר, רמקולים, סאב.

תודה מראש לכל העונים

שלום לך איש יקר...מה שלומך???..

אני מבין שאתה חדש רציתי להגיד לך שאם הית מפשפש במנוע חיפוש אולי הית מוצא תשובה לשאלתך.

בגדול אני מוכן להתערב שאין לך רמקול שמצריך W 90

איזה רמקול זה בכלל? איזה מגבר? אומנים מגבר של 50 וואט לערוץ נחשב חלש אבל מגברים לא חזקים ממנו בהרבה יכולים לשרוף לך את הרמקול ולתת הספק מצויין.

אם תתן דגמים אולי אפשר לעזור בגדול אתה צודק,יש חישוב מסויים של צריכה כלפי הספק וגם זה לא תמיד מדויק.

ג'ובני

פורסם

לא הייתי שואל את מה ששאלתי אילולאי הייתי מוצא בדיוק את מה שמעניין אותי.

לגבי להתערב אם הרמקול שלי בעל צריכת הספק של 90W או לא זה לגמרי לא לעניין, מכיוון שאני לא משתחצן ברכיבים שיש לי וגם לא מנסה לבדוק אם הם טובים או לא אלא אני סה"כ מנסה ללמוד ולהבין יותר לעומק מאנשים שמבינים בנושא ולא חסר פה כאלה.

אני אשמח לתשובות שקשורות לשאלה.

פורסם

יכול להיות,אנחנו פשוט בפורום לא יודעים לענות אליה,זו שאלה מאוד מאוד קשה,בקיצר סיבכתה אותנו

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

חבל, דווקא הייתי די בטוח שיש פה אנשים שמבינים גם קצת לעומק.

אולי יש מישהו שיכול להפנות אותי לאתר מסוים או מאמרים שעוסקים במה ששאלתי, אפילו באנגלית.

תודה.

פורסם

אני לא מבין למה הסתבכת פה? הרמקולים צורכים 90W ואתה יכול לספק להם רק 50W מה שאומר שחסר לך עוד 40W בכדי להגיע לתפוקה מקסימלית, אין פה עניין של להסתבכך זה עניין של מתמטיקה פשוטה

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

בחיים לא הכיל מטמטיקה,ובטח שלא במערכות

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...