Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי (כמו שחלק מכם אולי כבר ראה) לחפש אוטו קטן משפחתי. אחרי שהסתכלתי על כמה רכבים שנראו לי מתאימים(פיאט פונטו, פורד פיאסטה, דייהטסו שרייד) אני חושב שאולי עשיתי טעות קטנה: הרכבים נראים לי קצת קטנים - האם נראה לכם שאפשר להכניס ברכבים האלה (ודומיהם) שני מבוגרים לא גדולים מדי במושבים הקדמיים, מושב של תינוק בכסא האחורי, עגלת תינוק בתא המטען ועוד איזה תיק לסופ"ש אצל ההורים איפהשהו (מושב אחורי, תא מטען וכו')?

אם לא, על איזה רכבים כדאי לי כן לחשוב במחירים האלה? יונדאי אקסנט?

(אני מחפש אוטומטי, להגיע מא'-לב' בלי יותר מדי שטויות, אמין, לא בזבזן דלק גדול, חלפים במחיר סביר)

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי דייהטסו גראן מוב שנת 1997.משפחתי שנראה כמו סטיישן/מיניוואן. מומלץ עבורך!!

גם אני משפחה קטנה - כלומר שני מבוגרים וילדה קטנה.

זהו רכב אמין, חזק מספיק לכל משימה (1500 סמ"ק), אוטומטי או ידני, מאובזר בצורה סבירה. הרכב מבוסס על השרייד אך גדול ממנה ושונה בעיצוב הפנימי, ומרווח מאד.למעשה, זהו מינוואן קומפקטי.

תא המטען ענק: 400 ליטר, עם אפשרות לקיפול הספסל האחורי (מתפצל חצי/ חצי) להגדלת נפח ההטענה.

אתה יכול להעמיס בנוחות ובקלות שתי עגלות, לא אחת. וגם ציוד לים, או לפיקניק, ואפילו להעביר דירה!!

מחיר הרכב 19,000 שקל - למודל 97'. ישנם יחסית מעט גראן מובים בארץ, (הרכב לא מאד הצליח מבחינה שיווקית) בשנתונים 1997 עד 2001. עדיף ללכת על מודל 1999 - הדגם עבר מתיחת פנים קלה, גם בעיצוב הפנימי והחיצוני, וגם המנוע שודרג במעט.

id374.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אני ממליץ לכם לבדוק את ניסן אלמרה - מכונית אמינה מאוד, לא יקרה לאחזקה.

אפשרויות אחרות לרכב משפחתי הן סובארו אימפרזה ומאזדה לנטיס.

מה עדיף מכל אלה, תשאלו? את מה שתמצאו במצב שמור יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סיאט קורדובה

מחירון ל1600 סמ"ק אוטומטית שנת 2000 (סטלה) כ22000 ש"ח, אמינה, בגאז ענק, אחזקה סבירה.

תמורה מצויינת לכסף.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

תקנה רכב משפחתי כמו אלמרה קורולה לנטיס או אימפרזה חפש רכב במצב טוב בתקציב שלך.

הם עדיפים בהרבה על מכונית קטנה מכיוון שאתה מקבל אוטוו גדול יותר עם מנוע חזק יותר בטיחות טובה יותר ועדיין יכול למצוא רכב אמין.

• תוכן חדש...