Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת משחק: BlitzKreig

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללא ספק, אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר בשנים האחרונות. ומה גם, הוא רוסי :roll: . בכל אופן, עדיין לא נתקלתי במשחק אסטרטגיה כ"כ מפורט מבחינת הנכונות שלו (יש בו את רוב יחידות הצבא של מלה"ע השניה (כולל טנקים, משאיות, תותחנים וכו'), וברמת פירוט מדהימה, שזה אפילו משנה איפה אתה פוגע ביחידה!)

המשחק כ"כ קשה. זה משחק פשוט קשה בצורה בלתי ניתנת לתיאור. כל הקטע זה שאתה משחק עם הכוחות שיש לך בתחילת המשחק- אתה לא יכול לקנות/לבנות חדשים, מקסימום זה לתקן את מה שיש לך. פשוט משחק אדיר, מה גם שהגרפיקה פצצה.

בכל אופן, הגרסה שיש לי היא ברוסית, ניסיתי לחפש באינטרנט גרסה אנגלית, לא מצאתי (אבל היא קיימת 100%).

ללא ספק, משחק האסטרטגיה הכי יפה שראיתי עד כה. פשוט מומלץ !

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אם למישהו יש או מכיר אתר שיש בו להורדה .... אז אני אשמח ...

חולה על משחקי אסטרטגיה :twisted::twisted:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

תאמין לי, חיפשתי בכל המקומות האפשריים (חוץ מIRC). לא מצאתי אותו.

קבלו את האתר של המשחק: (באנגלית, לא לדאוג)

http://www.nival.com/eng/blitzkrieg_info.html

באמת שמזמן לא נהנתי כ"כ ממשחק אסטרטגיה. אני עדיין תקוע (אחרי 5 שעות משחק) בשלב השני. פשוט אין לי מושג איך לעבור אותו. כל הזמן מחסלים אותי !

והנה לינק לסקרין שוטס:

http://www.nival.com/eng/blitzkrieg_fankit_2.html

פורסם
הגירסה האנגלית יצאה ב-3.5

יש באימול

תריצו חיפוש גלובאלי על Blitzkrieg DEViANCE

תוף הלילה אני אתחיל את ההורדה :)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

:oops::oops::oops:

באמת שחיפשתי אותו באימיול... אבל לא הצלחתי למצוא בזמנו !

תהנו:

ed2k://|file|TLF-GAME-05.03.03.BLITZKRIEG.FINAL-DEViANCE-ENG-CD2.bin|569628528|E901A1519742ECBF6701502992431D38|/

ed2k://|file|TLF-GAME-05.03.03.BLITZKRIEG.FINAL-DEViANCE-ENG-CD1.bin|768269040|EDBDBCC6E9FF4CD122B014FB2F041C94|/

פורסם
ללא ספק, אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר בשנים האחרונות. ומה גם, הוא רוסי :roll: . בכל אופן, עדיין לא נתקלתי במשחק אסטרטגיה כ"כ מפורט מבחינת הנכונות שלו (יש בו את רוב יחידות הצבא של מלה"ע השניה (כולל טנקים, משאיות, תותחנים וכו'), וברמת פירוט מדהימה, שזה אפילו משנה איפה אתה פוגע ביחידה!)

המשחק כ"כ קשה. זה משחק פשוט קשה בצורה בלתי ניתנת לתיאור. כל הקטע זה שאתה משחק עם הכוחות שיש לך בתחילת המשחק- אתה לא יכול לקנות/לבנות חדשים, מקסימום זה לתקן את מה שיש לך. פשוט משחק אדיר, מה גם שהגרפיקה פצצה.

בכל אופן, הגרסה שיש לי היא ברוסית, ניסיתי לחפש באינטרנט גרסה אנגלית, לא מצאתי (אבל היא קיימת 100%).

ללא ספק, משחק האסטרטגיה הכי יפה שראיתי עד כה. פשוט מומלץ !

תן עוד פירוט, איזה סגנון של אסטרטגיה? סטייל RA2? מצריך מחשב חזק או שהקשישא שלי יסחוב איתו...?

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

יסחוב....

System requirements:

Windows 98 / Me / 2000 / XP

Microsoft Direct X 8.1

Pentium II 366 MHz (Pentium III 600 MHz recommended)

64 Mb RAM (128 Mb recommended)

Riva TNT, 8 Mb (GeForce256, 32 Mb recommended)

זה סגנון אסטרטגיה REALTIME. אבל הקטע הוא שאי אפשר ליצור יחידות חדשות. עם מה שאתה מתחיל לשחק - עם זה אתה חייב לנצח. יש לך מחסן חלפים שממנו אתה מספק ע"י משאיות שיש לך נשק לטנקים ולתותחים שלך. אם הרסו לך את כל המשאיות הנ"ל - אכלת אותה. אין איך לספק נשק ליחידות שלך. המשאיות האלה גם יכולות להציב גדרות, לחפור חפירות לחיילים, בקיצור דבר גדול.

יש גם משאיות תיקון, שלמשל אם הטנק שלך עלה על מוקש עם השרשרת (פאק, שכחתי איך קוראים לדבר הזה בטנק ! :oops: ) הימנית והוא לא יכול לזוז, אז מתקנים אותו. הטנקים שלך יכולים להתבצר, לבצע הרבה פעולות שונות, בקיצור משחק שחייבים לחשוב בו. מה גם שהאוייב לא טיפש. הוא אפילו מזיז כוחות ממקום למקום. (כמובן שיש לו טיפשות - ואת זה מנצלים כדי לנצח).

פורסם
יסחוב....

System requirements:

Windows 98 / Me / 2000 / XP

Microsoft Direct X 8.1

Pentium II 366 MHz (Pentium III 600 MHz recommended)

64 Mb RAM (128 Mb recommended)

Riva TNT, 8 Mb (GeForce256, 32 Mb recommended)

זה סגנון אסטרטגיה REALTIME. אבל הקטע הוא שאי אפשר ליצור יחידות חדשות. עם מה שאתה מתחיל לשחק - עם זה אתה חייב לנצח. יש לך מחסן חלפים שממנו אתה מספק ע"י משאיות שיש לך נשק לטנקים ולתותחים שלך. אם הרסו לך את כל המשאיות הנ"ל - אכלת אותה. אין איך לספק נשק ליחידות שלך. המשאיות האלה גם יכולות להציב גדרות, לחפור חפירות לחיילים, בקיצור דבר גדול.

יש גם משאיות תיקון, שלמשל אם הטנק שלך עלה על מוקש עם השרשרת (פאק, שכחתי איך קוראים לדבר הזה בטנק ! :oops: ) הימנית והוא לא יכול לזוז, אז מתקנים אותו. הטנקים שלך יכולים להתבצר, לבצע הרבה פעולות שונות, בקיצור משחק שחייבים לחשוב בו. מה גם שהאוייב לא טיפש. הוא אפילו מזיז כוחות ממקום למקום. (כמובן שיש לו טיפשות - ואת זה מנצלים כדי לנצח).

שזה אומר שהוא משחק ישן מאוד ( ברור מהתמונות אבל בכל זאת אני אוריד :)

Henry Miller

פורסם

לא כ"כ... חצי שנה אני מאמין. היופי במשחק זה היחודיות שלו.

רק כדי להמחיש את רמת הפירוט שהם הגיעו אליה:

http://blitzkrieg.console.cc/

זה הDATABASE של כל היחידות של המחשק. היחידות אמיתיות לחלוטין והן היו קיימות בזמן מלה"ע השניה.

• תוכן חדש...