Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חכה שהנורה הסינית תישרף לך תוך כמה חודשים. (בנוסף לעובדה שרוב הסיכויים שהנורה הזולה מאירה פחות טוב - וזה כבר עניין בטיחותי).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם יש הבדל בעוצמה בין נורה סינית לנורה גרמנית?

כי גם לי יש עוצמת תאורה נמוכה, רק שפעילים אור גבוה רואים טוב.

היו לי נורות רגילות, ואז קניתי נורת עם גוון אור כחלחל של אמריקן איגל הגוון שלהם מאוד יפה רק חבל שהנורה אותו הדבר מאירה...

אם אני אקנה נורה רגילה אבל גרמנית תהיה לי עוצמה חזקה יותר?

הרפלקטור במצב טוב והאורות מכוונים היטב.

פורסם

אני לא יודע אם יש הבדל מהותי , אבל היום בחנות כשהלכתי לקנות נורות למאזדה, הציעו לי לקנות נורה גרמנית שהיא כנראה יותר חזקה או יותר טובה , אני לא זוכר מה הוא אמר.

חבל על הכסף, אני מעדיף סינית ב 20 שקל . אפילו המוכר אמר שזה שהסינית מספיקה.

2 מנורות זה 100 שקל!!

חשבתם על זה?

שיחזיקו כמה שיחזיקו, אני אחליף עוד פעם.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

2 מנורות זה 100 שקל!!

חשבתם על זה?

חבל על הכסף לקנות מנורות סיניות. הן גם נמסות, גם מתפוצצות וגם אורך החיים שלהן הוא שליש או רבע של מנורה איכותית, בסופו של דבר משלמים יותר וגם מתרוצצים להחליף לעתים קרובות יותר.

הנורה הטובה אמורה להחזיק בסביבות 100.000 ק''מ, כמובן שתלוי כמה נוסעים בלילה, אבל באופן עקרוני מנורה איכותית מוחלפת פעם בכמה שנים. לאומת הסינית שיכולה להחזיק גם חצי שנה גג.

78537425.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אני לא יודע אם יש הבדל מהותי , אבל היום בחנות כשהלכתי לקנות נורות למאזדה, הציעו לי לקנות נורה גרמנית שהיא כנראה יותר חזקה או יותר טובה , אני לא זוכר מה הוא אמר.

2 מנורות זה 100 שקל!!

חשבתם על זה?

א. יש הבדל מהותי - גם בעוצמת האור וגם באורך החיים של הנורה.

ב. שתי נורות סיניות ב-40 שקל לזוג + נסיעה לחשמלאי (זמן, דלק) + התעסקות ועצבים בפורום ובכלל, וכל זה פעם בשנה, נניח. לעומת שתי נורות איכותיות ב-100 שקל שיחזיקו לפחות שלוש שנים ויתנו עוצמת אור עדיפה משמעותית. פחות התעסקות, פחות בלגן, פחות כסף לאורך זמן.

ג. נראה שיש לך עוד מה ללמוד - זול יוצא בסוף יקר, זה הכלל בחיים. ובטח כשמדובר בסכומים פעוטים כאלו - הרי על דלק אתה מוציא פי 10 ויותר כל חודש...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני יודע שזול יוצא ביוקר , אבל מדובר כולה במנורה לאוטו ,לא קניית בית מציאה במחיר של 100 אלף שקל. אז עוד שנה אני אחליף עוד שתי מנורות בעוד 40 שקל.

לא נורא נחייה עם זה.

כל מי שתשאל אותו פה בפורום על רכיב מסויים, סביר להניח שיציעו לך משהו יקר ואיכותי.

אבל אולי גם זול ופחות איכותי מספיק.?

לא נפתס אצלי לשם בשביל שתי מנורות מסכנות 100 שקל.

מתי שישבר לי מזה , אני אחליף למשהו איכותי. בינתיים יש שקט.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אתה מתעקש - אבל אתה עדיין טועה. ברור שיש לך בינתיים שקט, אבל הפעם הבאה תבוא מוקדם מהרצוי וזה יעלה לך בזמן וכסף. מה גם שבסופו של דבר כרגע אתה נוסע עם אורות חלשים יותר ממה שהיית יכול לנסוע - וזה כבר עניין בטיחותי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

עכשיו מדובר בנורה , אח"כ בוישרים , בהמשך במערכת חימום וקירור (בקרת אקלים) ובסוף נגמר בצמיגים ורפידות בלם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני חושב שהמסר לגבי תחוזקת רכב נכונה הועבר אך אולם לא בטוח שנקלט. אנחנו את שלנו עשינו ואין צורך להמשיך "לחפור".

פורסם

אני פעם אחרונה שהחלפתי מנורות בגי אם סי היה שקניתי אותו ב2002 ועוד אני אמור להתקין פנסים חדשים בימים הקרובים בלי קשר לעוצמת התאורה.

לפי מה שאני זוכר החשמלאי שסידר את הבית מנורה שם אלה או חברה דומה שמאירים מצויין.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...