Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

יש לי שאלות לגבי תגלית..

*עדיפות למישהו שהיה שם.

צריך פז"מ מסויים בשביל להתקבל?חלק אמרו לי שצריך שנה וחלק לא..צריך לבדוק את העניין לעומק.

מה יש שם במבחנים?קשה להתקבל?

צריך פרופיל מסויים לזה?(אני מאמין שזו שאלה מיותרת ושלא צריך פרופיל מסויים לזה..)

*הייתי שואל ביום ראשון את כל השאלות האילו,אבל אני לא אהיה בבסיס כל השבוע ולא רציתי לחכות..חיפשתי באינטרנט תשובות להרבה שאלות שהיו לי..רק על אלה לא הצלחתי לענות לעצמי.

ועכשיו לגבי הג'ימלים.

יצא לי להניח את ידי על שני טפסי ג'ימלים..

נגיד ואני מזייף(כן כן עברה חמורה אבל אני חייב חופש שהוא לא ע"ח הרגילה מסיבות אישיות)מאה אחוז שעולים עלי?

מכניסים את הג'מלים האילו למחשב(המרפאה והמפקדים שלי..יכול להיות שהמפקדים שלי יכניסו את הג'מלים למחשב ואז הם יקלטו שהמרפאה לא שמה במחשב?)

יום טוב

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

לא ידוע לי על מגבלת פז"מ.

אין לי מושג איזה מבחנים יש אצלך, אבל בגדול זה משתנה ממקום למקום.

אצלנו היה מספיק שתדבר עם המש"קית ת"ש באנגלית - ועברת.

אצל ידידה היה גם איזה מבחן ונציג של הסוכנות שדיבר איתם.

כל פרופיל מתקבל. סביר להניח שלחייל קרבי בפעילות מבצעית יהיה קשה יותר לצאת מג'ובניק בקריה עם עוד 3 חיילים שמבצעים את אותו תפקיד.

סביר להניח שמה שיצא לך להניח את ידך עליו, זה טופס 102.

ברוב המרפאות כבר מזמן לא משתמשים בטופס 102 בשביל גימלים אלה מדפיסים דף מיוחד מהמחשב שמודפסים בו ימי הגימלים.

אם אצלך בכל זאת משתמשים ב102, אז גם עליו בד"כ מדפיסים.

אם בכל זאת נפלת על מרפאה מיוחדת שמשתמשת ב102 עם כתב יד - אז תוכל לזייף.

אם זה יתגלה או לא זה תלוי בעיקר במפקד שלך וצורת הטיפול שלו.

אם הוא אחד קשה - הוא יכול לבדוק את זה בלי יותר מידי בעיות

אם הוא אחד חפיפניק או סחבק - לא צריכה להיות בעיה.

בכל מקרה, אם תתפס, אז בחור אצלנו בבסיס שזייף טופס 102 קיבל 7 ימי מחבוש (כלא 4). ידיעתך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

השאלה היא איך בודקים אם זה זיוף או לא..

או לפחות מה המפקד עושה איתו(או אמור לעשות איתו)אחרי שהוא מקבל אותו

ולמה הכוונה ב"מדפיסים"?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

מדפיסים = זה יוצא מודפס מהמחשב, לא בכתב יד.

איך המפקד יבדוק - למשל יתקשר למרפאה וישאל האם התקבל אצלהם חייל במספר אישי כך וכך בתאריך כך וכך.

היו דברים מעולם והמפקד שלי עשה זאת לאחד החיילים אצלנו (אז הכל היה טפסים ידניים בלבד, וזה החשיד שהוא ניסה לשתמט מאבט"ש). התגלה שהחייל זייף גימלים בשיתוף ידידה שלו ששירתה במרפאה והוא נידון למאסר של שבוע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

"תגלית" בבסיס שלך אינה מוגבלת ע"י פז"מ, רק ע"י רמת התעסוקה המבצעית ורמת הקימבון עם הפיקוד.

בתקופתי, זכו לנסוע לשם בעיקר הפקידות, כי כל הטכנאים היו עסוקים בלעבוד...

לגבי הגימלים, שוב, בבסיס הקטן שלך, יש סיכוי טוב שיתחילו לטלפן לרופא ולבדוק מה קרה לך.

כדאי שתבחר תקופה רגועה ותתחיל להכשיר את הקרקע כמה ימים מראש ("אוי, איך כואב לי הגב...")

כדאי אפילו לבקר במרפאה בנושא הזה, שיהיה תיעוד רשמי לעניין. ככה כשבסופו של דבר תגיש את הג',

כולם כבר ידעו לצפות לזה, ואז למפקדים לא יהיה צורך פסיכולוגי לברר מאיפה זה נחת עליהם. יסודיות

וסבלנות הן שם המשחק פה.

"איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו." 8)

פורסם

כל אלה פה שאומרים שהמפקד יברר עם הרופא כנראה לא שמעו על המושג "סודיות רפואית"

כיום בצבא הכל עובר דרך תוכנת ה"cpr" כל שהמפקד צריך זה ללכת לרופא ולבקש שיבדוק אם אכן קיבל ג' ואם זה מופיע ב cpr לא בעיה מבחינתו, בקיצור אל תזייף!

בנושא תגלית-

אין מגבלת פז"מ, אבל ביחידות הלוחמות מעדיף לתת את זה לותיקים מ"א או ל"א.

כמו כן זה חוויה מומלץ בחום לצאת!

אני לא צריך לספר לך מה האמריקאיות באות לארץ מחפשות :shock:

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

1. מה זה ג'ימלים? בתקופתי בצבא (אני כבר זקן בא בימים) היו רק גימלים. או ימי ג'. ג'ימלים לא היו.

2. אל תספר סיפורים, אתה זייפן קטן ותו לא, אם הייתה לך סיבה אמיתית, מספיק ניעור של המערכת היה נותן לך את ימי החופש. אני גם מתפלא מאיפה אתה אוזר את העוז להתייעץ על כזה דבר בפומבי, במיוחד כשיודעים מי אתה (כולל שם מלא) ואין בעיה למצוא את הפרטים המלאים שלך בפורום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בקשר לפרוייקט "תגלית" אין מגבלת פז"מ אולם לא יישלח חייל שזהו יומו הראשון ביחידה כמו כן נהוג לצ'פר חיילים מצטיינים או כאלו שלא זכו לשום קורס במהלך שירותם הצבאי

מניסיון אישי "תגלית" ללא ספק עולה בחוויותיו ובשאר הירקות ;) מאשר כל קורס אחר

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם

אהלן,

בקשר לתגלית, אין מגבלות פז"מ, והמבחן קבלה משתנה בהתאם לפיקוד שלך. אצלנו בשביל להתקבל לתגלית הייתי צריך לעבור מבחן בכתב (מבחן עם שאלות כלליות על המדינה).

אחרי זה שיחה באנגלית, ואחרי זה שיחה עם קצינה שבודקת האם אני רוצה לצאת לתגלית מהסיבה "הנכונה".

בקשר לג'

מרפאות עובדות עם 102 ממוחשב.

במידה ורושמים לך את זה בכתד יד, חובה על המרפאה להזין את הטופס תוך 24 שעות למחשב.

יתרה מזאת, גם אם תקבל גימלים מביקור רופא, עדיין תוך 48 שעות הם יזינו את זה למחשב.

כל מה שהמפקד שלך צריך לעשות בשביל לבדוק את זה, הוא פשוט לבקש מהמרפאה לבדוק את זה במחשב.

לידעתך אצלי בבסיס חייל קיבל 28 ימי מחבוש על זיוף גימלים ממיון!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...