Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, מתחילים לראות שלד שעליו אבנה את המערכת. כמעט סופי.

hu: alpine 9887R

6.5 comp: morel hybrid

sub: idmax 10

amp: audison lrx 4.1K

אז ככה:

1. לגבי המקס, 10 או 12? כשההתלבטות בין הדיוק של ה10 לכך שהרכב שלי די גדול ואולי 12 עדיף? כמובן בתצורת 2 של 2 ואגביר אותו ב1אוהם.

2. ב2 ערוצים האודיסון יחזיק יפה את ההיבריד? נותן 130 וההיבריד "רוצה" 160. מה זה אומר לי?

והצלחתי כבר להתבלבל. כמה הוא נותן לי בגישור לסאב? 500? זה מספיק לIDMAX?

http://www.audison.eu/xml/products/pdf/audison_support_technical_sheets/audison_LRx4_1k_tech_EN.pdf

זה קישור לאודיסון. אגב, אני מבין נכון שנתוני ההספק נבדקו ב14.4V? כי אם כן, זה רציני? ואיך אני יכול לדעת את ההספקים שלו במתח נורמלי יותר? מה החישוב?

מה אתם אומרים?

פורסם

אם תחבר אותו בגישור ב-1 אום תגיד לו יפה ביי ביי הוא לא יורד ל-1 אום בגישור תביא סאב של 4 אום כל סליל שתוכל לחבר אותו ב-אום סופי

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

נשמע סה"כ נחמד הכל רק כך בחשבון שיהיה לך קשה להגיע עם ההייבריד לתוצאות מדהימות, היו על זה הרבה ויכוחים פה בפורום לגבי איפה זה נשמע איך וחלק פשוט לא אהבו את הייבריד.

כך בחשבון שזה סט שעדיף (בכמה רמות) להגביר בביאמפ.

בקשר לID כנראה שזוהי תופעת העדר בתקופה זאת. לא שמעתי אותו אז אין תגובה :)

פורסם

הייתי ממליץ לך ללכת על סט אחר במקום ההיברד,במיוחד כשאתה מרכיב אותו בדלת של איטלקיה.(לא שיש לי משהו נגד, כן?:))

הוא מנגן על הפנים בדלת רגילה במיוחד בדלת שהיא לא של גרמנית.

הייתי ממליץ לך לשמוע את הדוטק עם MT22 שילוב טוב ואומרים שהמיד של הדוטק טוב יותר מההיברד.

יום טוב ובהצלחה.

פורסם

ה IDMAX הוא לא תופעת עדר , הוא פשוט אחד הסאבים היותר מוצלחים . אני אישית הייתי הולך על ה 12 . מניסיון רב איתו , הוא מדויק מאוד.

לגבי ההספק , לפי מה שכתוב באתר , המגבר מספק 500 ב 4 אום ו 800\700 ב 2 אוהם. עבור רכב שהוא לא האצבק אני ממליץ ללכת על הספק של איזור ה 700 ולא איזור 500.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

דווקא ההיפך, ההייבריד מנגן מעולה בנפח של דלת.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה שאני אוהב זה הדיעות ההפוכות והמנוגדות לאותו עניין. ולא מדובר בילדים מתלהבים וחסרי הבנה. זה חבר'ה עם נסיון וותק.

זה משונה. או ש"מעולה" זה דבר סובייקטיבי וכל אחד נותן לו את הפרשנות שלו. אני למשל, ללא נסיון כלל, אך האינטואיציה שלי אומרת שכשמהנדסי חברת X/Y/Z ישבו שעות על גבי שעות ותכננו את האלמנטים שלהם המיועדים לרכב, מן הסתם הם לקחו בחשבון שהאלמנט ינגן בנפח של דלת ולא בתיבה סגורה. לא?

פורסם

נכון ולא נכון יש הרבה רמקולים שיעבדו יותר טוב בתיבה אם נפח מסויים מאשר בנפח של הדלת למרות שתכננו את הרמקול לעבוד ברכב.

IBIZA 20vt

פורסם

לגביי ההיבריד הוא אמור להיות בנפח הדלת ... יפה או לא יפה עניין של טעם ..

לגבי המגבר אני לא בעד 4 ערוצים שיעבוד על סאב.מה גם שאם תקנה סאב 2 סלילים של 4 גמרת לך את האופציוות לשידרוג מגבר כי אחכ תצטרך לקנות מונו עם כמעט 1000 ב2 אום ..

פורסם

אין ספק אבל להכליל על רמקולים מסויימים "הם לא מנגנים טוב בנפח של דלת" זה קצת הגזמה.

ומדוע אין המלצות יצרן לגודל נפח דלת מומלץ? כמו לסאב? כי אז הם יאלצו לתכנן לכל יצרן רכב ולכל דגם רכב רמקול אחר ולכן אין ספק שזה סוג של "פשרה" או "ממוצע" של נפחי דלת פופולריים. ולכן בהכרח שבתיבה שמתוכננת לרכיב מסוים זה ינגן טוב יותר אבל א. מי יודע את נפח התיבה המומלצת שתיכננו לפיה את האלמנט?

ב. המהנדסים חשבו גם על זה ולכן זה גם יכול להשמע מעולה בנפח דלת (בהתקנה טובה כמובן).

צביקה.

פורסם

אין דבר כזה תיבה שלפיה תיכננו אלמנט

יש .. מה את ה רוצה שהאלמנט ינגן , ככה תתאים לו תיבה ..

באלייט זה כ9 ליטר עם האלמנט שאצלי באה המלצה ל8 ליטר ... זה בדכ הנפחים לתיבות אטומות ...אבל זה לא רלוונטי כי האלמנטים מנגנים יפה מאוד בנפח הדלת .

פורסם

לכן יש רמקולים שיכולים לנגן מנפח של 30 ליטר ועד נפח של 48 ליטר זה נותן לך גמישות ואתה לא צריך להתאים את הרמקול לגודל הדלת שלך

IBIZA 20vt

פורסם

מתן חסרים מגברים של 1000W RMS ב 2 אום?

ולפותח השרשור.

תכן כסף לאיטום. אחרת הדלתות יתחילו לנגן לך, יפה יפה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...