Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , יש לי פיגו 307 cc ואני רוצה לחפש לה כמה דברים כדי לשפר אותה כמו שטיחים , או בכלל שיפורי מנוע עכשיו אני לא יודע אם בכלל אפשר לעשות משהו , האוטו הוא אוטומט מנוע 2000 140 כ"ס

תודה מראש על כל עצה או דעה שתגיבו

פורסם

אפשר לעשות הכל.

אם התקציב שלך הוא 50 ש"ח - קנה שטיחים.

אם התקציב של הוא 50 אלף ש"ח, ציין זאת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שטיחים אלו דבר מועיל ביותר .

שטיחים אלו ניתנים לשיפור בקלות ושיפורם הוא דבר ידוע בעולם .

לצערי אין אנו מיומנים מספיק בשיפורם . שיפור שטיחים הינו דבר ידוע בתימן . לדעתי , פרסם שאלה בפורום בחו"ל שם יודעים ויש להם הרבה יותר ניסיון מאיתנו .

עצה קלה , לפני שאתה מחליט לפרסם אצלם הודעה , קרא את חוקי הפורום שלהם . אתה יודע , כאשר אתה מתארח אצלם , מן הראוי שתכבד אותם .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

זובי .

שלום עושה לי צלחת עם 4 חתיכות חזה עוף + מעורב ירושלמי בצד ( כי אני בחור רעב ) + סלט חי + סלט כרוב + חומוס בצד + חמוצים... במחיר זנותי . ממש זנותי .

בשביל שלום תצטרך להתאמץ יותר .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לפי דעתי לא צריך להתפרע על שיפורים דברים קטנים חמודים פילטר פתוח נשם מנוע מוט מייצב ואולי אגזוז זרימה חופשית

פורסם

לפי מה שהבנתי מבעל 307 לשעבר, היבואן בישראל מוריד את הכוח ל140 וככה אמור להיות לו 160 או יותר .(אני לא בטוח לגבי המספרים)

שווה להתייעץ עם מומחה בנושא.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...