Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך אתה יודע שהוא הבין אם לך אין מושג?

משום שההסבר שלו ההגיוני ביותר בנושא המילה חיכוך

לא צריך להיות גאון כדי להבין את ההסבר

מהיום אמור פרקציונים,נשמע לא רע ,מה?

פורסם
האמת? נשמע מטופש ביותר והפעם אני עם דוד בעניין הזה.

מטופש או לא,חנן הג'יפולוג ידע להבין גם את המטופש !

זה לא אומר שלא צריך לנסח שפה אחת מקצועית לכולם,אני בעד.

אבל במקרה הזה היו אחד או שניים שהתאמצו להבין והשיבו נכון.

אגב את המושג פרקציונים קראתי כאן באתר,זו לא המצאה שלי,ולכן ראיתי לנכון לשאול.

פורסם

`מהיום : במקום דיסקיות חיכוך אמור פריקציונים , כך מילים רבות בשפה העברית חדרו לתודעה גם אם הם נפלו לשפה בטעות כמו "תיזמורת" ועוד (אליעזר בן-יהודה).

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
מטופש או לא,חנן הג'יפולוג ידע להבין גם את המטופש !

זה לא אומר שלא צריך לנסח שפה אחת מקצועית לכולם,אני בעד.

אבל במקרה הזה היו אחד או שניים שהתאמצו להבין והשיבו נכון.

אגב את המושג פרקציונים קראתי כאן באתר,זו לא המצאה שלי,ולכן ראיתי לנכון לשאול.

אני מציע להשאיר את פיתוח השפה המקצועית למקצוענים.

פורסם

כמו כל שפה , מושפעת מסביבתה וסופחת אליה ביטויים ושמות לא לה בדומה לנוזל או גז ואפילו מתכות מוצקות הקולטים מסביבם מולקולות של חומרים אחרים .

הצרפתים הקנאים לשפתם נלחמים שנים בשפה האנגלית לבל תחלחל לשפתם ובכל זאת יש חדירה מסיבית של ביטויים שהפכו למטבע לשון בשפתו של מולייר.

פורסם
אני מציע להשאיר את פיתוח השפה המקצועית למקצוענים.

כל הכבוד למחיה השפה העברית בקרב מקצועני הרכב

כבוד ותודה גם למי שהבין והסביר מהם הפרקציונים

פורסם

טרנספר- מסרת העברה.

סטלייט- לוין.

וכדי שתוכל לישון בלילה וכדי לחתום את העניין האקדמיה ללשון כבר חשבה על העניין הרבה לפניך-

http://hebrew-terms.huji.ac.il/

בצד ימין בחר "הצגת מילון" -> בחר מהרשימה מילון "מכונית" או מילון "טכניקה" והפלא ופלא, עולם שלם יפתח בפנייך.

לחילופין בחר בצד ימין אחזור תיבה אנגלית והקלד את הערך לחיפוש באנגלית תקנית. ברשימת המונחים שתקבל תוכל לראות בצד שמאל לאיזה תחום שייך המונח.

פורסם

העובדים ואנוכי כל יום שישי חיפשנו את הפריקציונים מתחת למכוניות ובתאי המנוע , המילה הפכה להיט ביננו במוסך , "מיקי !, מה עם הפריקציונים של ההונדה ?" , כך כל חלק ברכב קיבל את השם וכך עברנו את כל היום . ביום שבת אני שואל את אשתי " נו ...מה עם הפריקציונים התבשלו ?".

אחלא מילה !

זוכרים את הציפלונגים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...