Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ממש מבין במערכות אז בבקשה אם אתם יוכולים לעזור לי בזה

יש לי טיוטה קורולה 2003 דגם GLI ואני רוצה לחבר אליה קומפוננטים מקדימה

יש לי מגבר של QUAKE 80*4 RMS שיגביר את הקומפוננט

המוזיקה שאני שומע בדרך כלל היא מזרחית וטראנס.

התקציב הוא בערך 700 ש"ח כולל התקנה.

ואני מחפש משהוא שיתאים גם בגודל (בדלת של האוטו) וגם יתאים למגבר מבחינת העוצה הדרושה.

חיפשתי בפורום ומצאתי מלא המלצות.

בברכה.

פורסם

יש כל מיני סוגים של קומפוננטים,עניין של תקציב.

לי תאמת יש סט של קליף דיזיין ואני מרוצה ממנו מאוד.

יש גם ה מורל פולס ו JBL שעומד בתציב שלך.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472469

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371012

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

פורסם

גם לי יש טויוטה קורולה2003 כמו שלך.

ומותקנים מקדימה קומפוננט מורל פולס6.5אינץ'

שומעים מצוין.

עים תירצה יש לי חנות שמוכרת אותם ב480שקל. כולל אחריות.

bmw-530i 3.0L

פורסם

אני יש לי מורל פולס נורא מאוכזב מהם, צליל יפה הם מוצאים, אבל הבעיה שהם נורא עדינים הרמקולים האלה, במחיר הזה שאתה מחפש לא תמצא משהו טוב, תעלה קצת בתקציב ואז קימות אצלך אופציות טובות יותר מפולס

peugeot 106 S16

פורסם

ואם אני מעלה ל1000 ש"ח את התקציב

מה אני יכול להביא והאם זה יהיה איכותי ?

כי מה שיש לי במכונית זה:

מגבר 80*4 RMS

סאב: PIONEER 800

וארבע רמקולים ושני טויטרים של טויוטה .

והאם אחרי שאני יקנה את הקומפוננט כדאי לי לחבר את הרמקוליים האחוריים (שנמצאים בדלתות)?

פורסם

החסרון הגדול במוראלים למיניהם זה מעט מחסור בבאס, במיוחד לעומת הJBL שהם מיני סאבים קטנים

אם אתה אוהב שחורה או לחילופין טראנסים ששופעים בבאס JBL בשבילך, למזרחית קשה להגיד לרוב אין כלכך באסים עמוקים אלה יותר כלים גבוהים כמו חצוצרות סינטיסייזרים וכו', במצב כזה הטוויטרים של המוראל לרוב יתנו עבודה טובה

פורסם

עתיד גם בטראס אין יותר מידי באסים(יש אבל לא כמו במוזיקה שחורה וכדומה), אני מציע שתבדוק גם פוקל או הרץ גם להם יש סטים נחמדים בטווח המחירים הנל.

אני אישית לוקח את הפולס\טמפו בלי לחשוב פעמים

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

מתן בפוקל והרץ לא ההית נוגע ובאינפיניטי רפרנס כן?

אינפיניטי רפרנס זה הסט הכי מבוזבז ששמעתי בחיים שלי חוץ מתדרי מיד טובים כל השאר גרוע טוויטר זוועתי וחוסר באס מטורף מה"מידבאס".

נכון הטוויטרים של פוקל והרץ חדים במיוחד בסדרות הנמוכות אבל הם סטים טובים שנותנים תמורה טובה למחיר שלהם.

ומה גם רק הצעתי לו שילך לשמוע אולי הוא יואהב אותם לך תדע.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

חוסר באס ?

לגביי הטויטר שלהם הוא לא מציאה וגם לא רע נגיד אני מסכים אבל הרפרנס שאני מכיר נותנים יותר באס מסטים של 3K.

לי היה אותם ואני יכול לומר שהמידבאס הזה שם כל מוראל בכיס הקטן מלבד אלייט

פורסם

טוב אם אתה אומר, אני לא יכנס איתך לויכוח על זה אבל אני מציע שתשמע שוב את הסט הזה נראה לי שאתה תופתע.

פורסם

JBL\אינפיניטי (זה אותו סט) יש להם באס מעולה, אין הרבה סטים גם יקרים פי שלוש שמספקים באס כזה, בעיקרון וופר של JBL עם טוויטר MT22 אמור להיות שילוב מטורף

• תוכן חדש...