Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמתי המזגן הנוכחי פשוט לא פועל טוב. הוא פועל, יש סיכוי שגופי הקירור פועלים, אבל הוא לא מאוורר. אני לא ממש יודע אם יוצא אוויר מהפתחים של המזגן, או שזה רוח ממשק כנפי זבוב באיזור. עד כדי כך. אני יודע שברכב לא היה מזגן מקורי של BMW כדי לחסוך בעלויות בקנייה ובארץ הותקן לו מזגן ישראלי של חברת סנקר. בשל חוסר ידע לגבי איך מזגן ברכב פועל אני גם לא יודע לדווח אם יש בעייה אחרת. נניח והמזגן כן פועל ויש בעיה קטנה שאני לא מודע אליה- אני עדיין הייתי רוצה מזגן כמו של יפנית (אני בטוח שאתם מבינים על מה אני מדבר). האם הדבר אפשרי? אם כן, על איזה מוסד מובחר חברי הפורום ממליצים?

תודה רבה מראש.

רועי א.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם
האמתי המזגן הנוכחי פשוט לא פועל טוב. הוא פועל, יש סיכוי שגופי הקירור פועלים, אבל הוא לא מאוורר. אני לא ממש יודע אם יוצא אוויר מהפתחים של המזגן, או שזה רוח ממשק כנפי זבוב באיזור.

אני חושב שזבוב שעושה רוח פשוט עייף או אולי ברח.

ככל הניראה יש לך בעיית חשמל במערכת של מאורר או מפוח התקלקל.

גש למוסך, קשה ממה שכתבת להבין ממה נובעת התקלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זאת בדיוק הנקודה שלי, אני שואל איך אפשר לבדוק לבד כמה נקודות מפתח. נגיש בבעיות מחשבים שהיו שואלים אותי הולכים על הבסיס (ניסית לכבות ולהדליק) והולך אל הקשים- האם כל ההתקנים מחוברים כראוי? האם הדרייברים מעודכנים? האם הספק מתאים? האם יש לך מערכת הפעלה שתומכת בפונקציה?

פורסם

מחשב זו מערכת הרבה יותר פשוטה מבחינת טכנאי, שכן מספר מרכיבים קטן יותר.

במערכת מיזוג של הרכב יש אופצייה של מאורר בלבד. האם המאוורר עובד לאחר ששמת אותו על מקסימום?

למשל, אצלי באלפא יש מערכת בקרת אקלים, יש מצב כזה שמאורר מכובה ומזגן עובד :shock:.

אם המאוור עובד, תפעיל מזגן וודא שיוצא אויר קר. אם אויר לא קר, אולי רק חסר גז.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ניסיתי את כל הכפתורים שקשורים למזגן, לא ממש מאוורר. השאלה היא לא על הבקרה- אני רוצה לדעת איפה להסתכל כשמרימים את מכסה המנוע.

• תוכן חדש...