Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על הלנסר של אבא...

ובכן אז כך...

לפני כיומיים אבא שלי לקח את האוטו לבדיקה במוסך, ומסתבר שהאוטו עובד על טורים נמוכים מאוד.

לאחר כיוון לא מוצלח בכלל, ועצם העובדה שאבא שלי הגיע למוסך רבע שעה לפני סגירתו, לפני הידע שליף האוטו עומד כרגע על 3.000 טורים.

האוטו ממש זועק, וכשנהגתי עליו התפלאתי לראות את השינוי.

האוטו קופץ ב D ללא גז, ואני מאמין שהוא יכול להגיע למהירות 30 לפחות ללא גז.

בעלייה, הוא עולה בD בלי להתאמץ.

עכשיו לפי מה שאני יודע, זה לא בריא למנוע בכלל, אוכל הרבה יותר דלק, ובכלל זה מיצובישי אז לאן נגיע?

כיוונתי את הטורים שיהיה יציב ונמוך יחסית, אני מאמין שכך זה יותר טוב מלפני כניסת הרכב למוסך.

הרכב כעת עומד על טור יציב ונמוך יחסית.

עכשיו הבעיה היא כזו:

המד טורים בלנסר לא עובד, ולכן אינני יכול לדעת על כמה הוא בדיוק עומד.

אם לפני כניסת הרכב למוסך הוא עמד על חצי טור, כמו שצריך ובגלל בלאי המנוע והתישנותו הוא לא עובד רצוף?

ולאחר הכיוון שלי הוא עומד על 1 , 1 וחצי? זה גם נחשב לאימוץ קל ולא בריא, לא?

שבת שלום.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

בגלל שלא ציינת את השנתון אני מניח שמדובר בלנסר הישנות,שנתונים 89-93:

מכיוון שהיה לי רכב קודם זהה תקבל תשובה מוחצת:

יש לך בעייה באחד או יותר מהשניים: קרבורטור וצ'וק אוטומטי.

כדי לפתור את הבעיה יש לגשת למכון קרבורטורים מומלץ ולעשות:פירוק,שיפוץ וניקוי קרבורטור +כיוון צ'וק אוטומטי וכיוון לקרבורטור עצמו.

להבא כתוב כותרת יעילה יותר- סיבובי מנוע לא יציבים במיצובישי לנסר .שנה..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...