Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהם מחליפים שמן במוסך מורשה טויטה לפני סגירת בורג באגן שמן הם סמים סוג של שייבה לא ממתכת ולא מגומי נראה כמו סוג של נייר/קרטון.

אני לא יודע איפוה ניתן לקנות את השיבה הזאת .

במוסך מרכזי היא עולה 4 ש"ח לא יודע אם יתנו לי אותה אם אני רק קונה אותה .

קורולה 06 האם חובה להסים שיבה כשסוגרים אגן שמן אחרי החלפת שמן?

מה תפקיד של השיבה הזו?

היכן ניתן לקנות אותה?

פורסם

בוודאי שחובה להחליף את האטם הטבעתי אחרת תיתכן נזילת שמן, האטם עשוי כנראה מפיבר, אסבסט או ויקטורית.

מדוע שהמוסך לא ימכור לך חלק מקורי? רק תבקש לרכוש.

פורסם

חובה להחליף את השייבה הזאת.

לא יודע, באיזה שייבה משתמשים בטויוטה, אבל במכוניות אחרות משתמשים בשייבה יעודית מנחושת, שעולה בערך שקל אחד, ובכל פעם שקניתי גלון שמן, ביקשתי וקיבלתי את השייבה הזו בחינם.

תפקיד השייבה:

אם תנסה לסגור את הבורג ללא השייבה, תגלה, שלא ניתן להגיע לאטימה מושלמת, ויטפטף לך שמן על הכביש.

שייבה זו אמורה להימעך במהלך הסגירה, ומאחר והיא עשויה מחומר רך, היא אוטמת באופן מושלם את פתח הניקוז.

מאחר וסגירת הבורג גורמת בהכרח למעיכת השייבה, השייבה הינה חד פעמית.

אם תשתמש שוב בשייבה הישנה, תאלץ לסגור את הבורג בכוח גדול יותר, על מנת למעוך אותה עוד יותר, אחרת יהיו נזילות.

סגרת בכוח גדול - צפה לבעיות בפתיחה בטיפול הבא.

פורסם
ציטוט של הודעה צמודה מיותרת

איפה אתה קונה אותה ב1 ש"ח ביצחק שדה 23 אמר לי ששיבה זו מחזיקים רק מכונאים.

פורסם

למה לעשות מזבוב פיל? מה הבעייה? שקל או 4.34 שקל, מה זה חשוב? תקפוץ למוסך מורשה, תיגש למחסן ותקנה שייבה.

חוץ מזה, סתם שאלה, למה לא לעשות טיפול במוסך מורשה לטויוטה 2006? אני לא חושב שיהיה הרבה הבדל בכסף, אבל מצד שני, זה יהיה בצורה מסודרת, עם רישום במחשב החברה.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

טבעת אטימה היא חד פעמית. להרחיב עוד?

זה כמו להתחיל דיון על כוסות חד פעמיים, האם לשטוף אותן לאחר החפלה ולהשתמש בפעם הבאה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אכשיו הבנתי שהיא חשובה

איפה אני קונה שייבה כזו שלא בחברה .

האם יש חנות במסגר או ביצחק-שדה שמוכרת כאלה?

פורסם

אנשים תפסיקו להלחיץ כל אחד ששואל על דברים כאלה.

אני משתמש כבר שנים באותה השייבה בפיזו, עשיתי עליה ק"מ מטורף, עם לפחות 12 החלפות שמן,אין טיפת נזילה.

לא יקרה כלום אם תשתמש בה פעמיים, אלא אם כן היא עשויה מחומר שנשבר בפתיחה.

ו

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

בפיג'ו שלך יש טבעת אלומיניום ככל הנראה ואתה ממש לוקח צ'נסים איתה - לבריאות. אם היה לך טבעת מחומר רך, כמו לטויוטה , היית גומר עם נזילה די מהר.

הטבעת היא חד פעמית ולא משנה מה מקור החומר שלך, היא הרי אטם. ויש להחליפה בכל פירוק, אז למה להתחכם?

פורסם

לפני כמה זמן, החלפתי שמן לרכב של חבר,

והשייבת נחושת הייתה גמורה לגמרי.

החלק שנמעך היה דק כמו נייר,

והשייבה הייתה מפורקת לגמרי

למה ?

כי עד היום הוא טיפל במוסך, ואף פעם לא דאגו להחליף

את השייבה, אלא חיזקו כל פעם קצת יותר

אפשר למצוא שייבות כאלה גם בחנויות "טמבור"

של אספקה טכנית, לא צריך לנסוע ליצחק שדה

פורסם

לא הבנתי למה הבנאדם עושה טיפולים בקורולה 2006 שלא במוסך מורשה.

מה יקרה כשילך ממיר קטליטי, מנוע או מחשב (והולך כמו פיסטוקים)? אז היבואן יגיד שהעניין קרה באשמתו...

נקודה למחשבה לפני שחוסכים 100 שקל על טיפול.

פורסם

אם תפתח את הפקק בכדי לשים שייבה אז כל השמן ילך.

תבדוק אם יש נזילה מהפקק. אם אין אז הכל בסדר. תחליף כבר בפעם הבאה. אם יש נזילה אז אפשר לפתוח קצת את הפקק, לא עד הסוף בכדי שהשמן לא ינזל, לשים טפלון ולסגור.

פורסם

אין סיבה לדאוג:-)

אי עם 580000 ק"מ

מחליף שמן כל 5000 ק"מ, כלאמר 116 פעם בערך, הבורג הזה נפתח ונסגר עם אותה שיבה נחושת.

ומעולם לא היתה משם נזילה, (היו הרבה אחרות)

אני לא בא להגיד שלא צריך להחליף אותה, פשוט חבל לרוקן בגלל זה את כל השמן.

חכה לטיפול הבא, ועם מאוד היתחשק לך תיקנה לך שיבה כזאת.

חג שמח

פלג

פורסם

כנראה של הרגשת או הבחנת שבכול פתיחה/סגירה של הבורג אתה סוגר את הבורג במומנט סגירה גדול יותר בכדי להשיג אטימה מכיוון שהשייבה עשוייה מחומר רך וכול פעם מקבלת דפורמציה שונה ונוצרים מאמצים שיורים בדיסקה.

בסופו של יום אתה יוצר מאמצים על התבריג בקרטר ובמידה והוא עשוי מאלומיניום התבריג ייגזר.

הסברים נטספים ראה תשובה שלי פה.

ותפסיקו להמציא את הגלגל מחדש ולתת דוגמאות אישיות שממש לא תורמות מאומה לידע הטכני ורק יכולות לגרום נזק בעתיד.

איזה כייף לי :)

פורסם

תקרא שוב את מה שרשמתי.

"אני לא בא להגיד שלא צריך להחליף אותה, פשוט חבל לרוקן בגלל זה את כל השמן.

חכה לטיפול הבא, ועם מאוד היתחשק לך תיקנה לך שיבה כזאת".

יש להיות מקצועי, ויש בהגזמה.

לא יקרה שום דבר עם הוא ימתין לטיפול הבא.

יותר מיזה גם עם תהיה לו משם נזילה קטנה לא יקרה שום דבר, שום דבר לא יקרה.

תפסיקו להגזים ולהלחיץ אנשים פה.

אנשים יכולים להגזים פה ולספר כמה שזה לא בסדר שלא החליפו שיבה , אבל אם נפרץ להם מחזיר שמן אחורי, הם יחכו שילך קלאצ' כי חבל לפרק גיר בשביל זה.

פלג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...