Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למכירה או החלפה מוריס 1800 שנת 70 אוטומט ,מזגן, האוטו יד שלישית מקורי לחלוטין לא חסר בורג. לאוטו הוחלפו כל הצינורות מים וואקום. שמנים ופילטרים. חוטי הצתה חדשים. האוטו אחרי תיקוני פחחות וצבע. חלקים חדשים ורכב נוסף לחלקים. רכב נדיר.

לכל מי ששואל, כרגע האוטו עם טסט. לשאלות צרו קשר 0522618861 שי

האוטו מיועד לבעלי יכולת וידע לטפל באוטו הנ"ל. הבולמים באוטו תוקנו וכרגע האוטו עומד ישר. האוטו עבר טסט בהצלחה. כל בעיות החלודה שלא היו הרבה תוקנו. רק לרצינים בלבד.

האוטו היה שייך לי פעם ונמסר לחבר, אז נא לא לפנות אלי.

0522618861 שי. לא בשבת.

המחיר לא כמו שאני רציתי למכור - הבחור רוצה יותר אחרי שהשקיע כסף.

האוטו ימסר עם הרכב הנוסף.

המחיר גמיש

DSCF2601.jpg

מוריס 1800 007.jpg

פורסם
מחפש 4 פסי גומי לבנים לג'אנט במידה 13'.

נא לפנות בה"פ.

עדיין רלוונטי, 054-6997337.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
חברים, אם מישהו לא לוקח ממני בזמן הקרוב את המנוע של הסיירה שלי- אני מעיף אותו לברזלים בקרוב! נמעס לי להתעלל במשפחה של החבר שלי, שאצלם זה זרוק בחצר כבר יותר מ-3 שנים!

להזכירכם: מדובר ב"פינטו" נפח 2000 סמ"כ, ביחד עם הגיר אוטומטי. כשפורק מסיירה (ג'אה 2000, שנת 84) היה תקין לחלוטין, ואחרי ראש מנוע כמה חודשים. עכשיו, אחרי ששכב בדשא- סביר להניח, שמצבו עגום. גיר תקין. יש ניירות (טופס "כתום" מפירוק של הסיירה, שהייתה על שמי). מחיר המבוקש- בסביבות 600, שזהו בערך מחיר הברזל של כל ה"חבילה".:-(

מנוע נימצא בחולון, חברה שם דתיים, ככה שאיסוף בשבת לא בא בחשבון, מן הסתם...

גנאדי, טלפון ועוד פרטים בה"פ יעזרו.:idea:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

מחפש מנוע, פורד פינטו בנפח 1.6/1.8/2.0, נא לפנות לטלפון :

052-6440036

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם
מחפש מנוע, פורד פינטו בנפח 1.6/1.8/2.0, נא לפנות לטלפון :

052-6440036

סתכל כמה הודעות מעליך

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

שלום לכולם.

אז ככה מחר יוצא המישלוח מברוקלין עם הגיר ועוד כמה דברים מעניינים ועדיין לא מצאתי סעפת 4 ברל

smiley19.gif מחפש בדחיפות סעפת 4 ברל ל-351 קליבלנד CODE H מאזור ניויורק....דחוף לי לאללה להכניס את זה למישלוח הקרוב.

לה"פ מיקי.

פורסם

שלום!!

אני מחפש את החלק הפנימי של תא כפפות

לפיזו 404 שנת יצור 1972

יהורם !

אין על מי לסמוך רק על אבינו שנמצא במילואים!!!!!!

פורסם
מחפש: רדיאטור לרום-כרמל 78, מנוע אסקורט 1300. אני חושב, שהרדיאטור של האסקורט שונה בצורתו קצת. כמו כן, יש מצב, שאצטרך גם מנוע שלם/ראש מנוע אסקורט 1300. יש לי אסקורט שלם, אבל נורא לא בא לי לפרק אותו לחלקים בשביל הרום, כואב הלב.

באותה הזדמנות: אם מישהו רוצה לקחת את הכרמל שלי "ככה"- היום הלך לי בכביש המהיר רדיאטור, וניתקע המנוע, עכשיו הוא עובד על 3 בוכנות בקושי.:? לאוטו תוקנה מע' היגוי, קרבורטור, והורכבו צמיגים חדשים, לפני פחות מחודש, עדיין באחריות. יש לו טסט לחצי שנה עכשיו. הוא זקוק לצבע, וחידוש פנים. התמונות לא עדכניות- יש לו כבר פנס אחורי, וחלון חדש בדלת. מחיר המבוקש- 2500 ש"ח, לא יכול לרדת יותר מדי, כי רק עכשיו השקעתי בה בערך את הסכום הזה, אם לא יותר, בתיקונים... תמכר רק לידיים אוהבות- לא הצלתי אותה, בשביל שתלך לחלקי חילוף! האוטו רשום "אספנות". כרגע האוטו במוסך, אז, אם מישהו רוצה אותו אחרי, שיתוקן (רדיאטור, שכנראה צריך להחליף, וכנראה גם שיפוץ מנוע)- אני עדיין יכול למכור, אבל המחיר יעלה בהתאם להוצאה על התיקונים, שיהיו.

ואם כבר- אז גם האסקורט שלי עדיין למכירה, יש לי יותר מדי פרוייקטים. כפי, שוודאי רובם יודעים- מצב הפח שלה ממש גרוע, הכל חלודה, מה שדורש עבודת פחחות רצינית וייסודית ביותר, ומצבה המכני טוב, ככל שאני יודע- האוטו נוסע מצויין! מחיר המבוקש- 1500 ש"ח. מנוע 1300. אספנות.

טוב, הכרמל נימכרה. מקווה, ש"הזוכה המאושר" יטפל בה במסירות, והיא תחיה עוד שנים ארוכות!8)

אסקורט עדיין למכירה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פיאט 124 מודל 1973 לא ראיתי שייכת לאח של חבר+ רכב נוסף לחלקים.

האוטו אחרי צבע חדש עם טסט במצב מעולה (לדיברי המוכר ).

מי שמעוניין בפרטים נוספים, נא לפנות לחיים מלמד 0504125320

הרכב נמצא בראש העין

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...