Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט אספנות ביד2

לאונה שנת 79

נראת שמורה

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=29241

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברשותי תמונות משלבי השיפוץ של המיני מינור מוריס 1961.

מהמוצר המוגמר יש רק תמונה אחת, במהלך היום או מחר

אנסה לארגן את כמה.

היום היא אדומה מרהיבה, עם ריפודי עור, כל הסמלים

והניקלים ומוצעת למכירה.

ליאורה

052-2591535

מיני.1.jpg

מיני.4.jpg

מיני.8.jpg

פורסם

למכירה: רום כרמל 78, 4 דלתות, צבע כחול, מכנית זהה לפורד אסקורט דור ראשון ושני. מנוע 1300.

האוטו מניע ונוסע, אך זקוק לפחחות וצבע (בעיקר רק צבע- אין שברים בפיבר, עד כמה שאני רואה), וכמובן "פינישים" מכניים לפני טסט. האוטו לא מוגדר כ"אספנות" עדיין, ואפשר להחזיר אותו לכביש "כמושהוא" אם משלמים את החוב של כ-2000 ש"ח על הזמן, שעמד ללא טסט, או אפשר כמובן בעוד כ-4 חודשים להפוך אותו לאספנות. הדבר היחיד, שחסר לאוטו כרגע- חלון דלת נוסע בצד ימין, ופנס ימני אחורי.

האוטו שלי, ואני רוצה 5000 ש"ח, וגמיש למי שרציני.

DSC02478.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שוקעתיק לקנית ומכירת מכוניות ואופנועים בני 25 שנים ומעלה, וליעוץ בנושא מחירי רכב קלאסי.

מיועד למוכרים, קונים, אלה שיודעים על רכב למכירה או ראו רכב עם מדבקה.

ניתן ורצוי לצרף תצלום.

השרשור הקודם שעוסק במחירי רכב קלאסי נמצא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=63725

חל איסור על ציטוט פומבי בפורום של מחירוני קראוס (או כל מחירון מסחרי אחר שבתשלום).

האיסור נובע מהצורך החוקי לשמור ולכבד את זכויות היוצרים של המוציאים לאור של המחירונים.

שלום רב

השאלות הנושא יבוא רכב מארה"ב מודל 30 שנה ומעלה .

1. מהם הנוהלים ליבוא ?

2. האם אותו רכב יכול לנוע בכבישי ישראל ?

3. ומהם המגבלות ?

אשמח לקבל תשובות במהרה

אפשרי גם למייל [email protected]

פורסם
שלום רב

השאלות הנושא יבוא רכב מארה"ב מודל 30 שנה ומעלה .

1. מהם הנוהלים ליבוא ?

2. האם אותו רכב יכול לנוע בכבישי ישראל ?

3. ומהם המגבלות ?

אשמח לקבל תשובות במהרה

אפשרי גם למייל [email protected]

ראה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=526346&postcount=3

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בקשר לפנס אם תצטרך פנס בקרית מלאכי במגרש פירוקים יש בדיוק אבל בדיוק רכב כמו שלך עומד על קונטיינר שלם כמעט לחלוטין. פנסים אחורים מושלמים.

למכירה: רום כרמל 78, 4 דלתות, צבע כחול, מכנית זהה לפורד אסקורט דור ראשון ושני. מנוע 1300.

האוטו מניע ונוסע, אך זקוק לפחחות וצבע (בעיקר רק צבע- אין שברים בפיבר, עד כמה שאני רואה), וכמובן "פינישים" מכניים לפני טסט. האוטו לא מוגדר כ"אספנות" עדיין, ואפשר להחזיר אותו לכביש "כמושהוא" אם משלמים את החוב של כ-2000 ש"ח על הזמן, שעמד ללא טסט, או אפשר כמובן בעוד כ-4 חודשים להפוך אותו לאספנות. הדבר היחיד, שחסר לאוטו כרגע- חלון דלת נוסע בצד ימין, ופנס ימני אחורי.

האוטו שלי, ואני רוצה 5000 ש"ח, וגמיש למי שרציני.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
קשה מאוד לצערי למצוא רכב שכזה כיום למכירה

אפילו אני מחכה טיפה עם החיפוש

8) ערן

ערן, תרשה לי לתקן אותך - לא בעיה למצוא אסקורט דור ראשון עם 2 דלתות.

יש אחת יד ראשונה שנת 69 (נדיר) שהבעלים מוכן למכור, שלמה אבל עומדת כבר יותר מ10 שנים.

יש אחת נראה לי 73 שמשמשת כמחסן אבל היא שלמה והבודי יפה מאוד - שוב במחיר הנכון היא שלך.

יש עוד כמה אבל מיותר לפרט.

haters will hate

פורסם

שלום לחברי הפורם

הנני חבר חדש

ומצאתי במחסן כמה פריטים יד שניה. סט פקום ראש לאופל אסקונה או קדט 1600 משנות ה 80.

כמו כן פגוש ניקל שהיה שייך לפורד אסקורט או קורטינה ישן אני לא כל כך בטוח.

למעוניינים צרו קשר טלפוני.

פורסם

יש עוד אחת ברמלה לבנה 2 דלתות נדמה לי שנת 74 עומדת בסככה והבעלים כמובן לא מעוניין למכור.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם
שלום לחברי הפורם

הנני חבר חדש

ומצאתי במחסן כמה פריטים יד שניה. סט פקום ראש לאופל אסקונה או קדט 1600 משנות ה 80.

כמו כן פגוש ניקל שהיה שייך לפורד אסקורט או קורטינה ישן אני לא כל כך בטוח.

למעוניינים צרו קשר טלפוני.

שלום לך

אבקש לראות בתמונה את הפגוש שאתה מדבר עליו על מנת לזהות אותו,

כיוון שלא פרסמת טלפון דבר איתי אם תוכל 0525554246

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...