Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין ברכב בתקציב של עד 40 אלף שנת 2001 בערך, אשמח לעזרה

דגן
שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שמי דגן,

כרגע אני נוהג על הרכב הראשון שלי מזדה 323F ואני ותכלס הגיע הזמן להתקדם.

התקציב שלי הוא עד 40 אלף. לפי המחירון האחרון העלתי מס' אפשרויות ומי שיש לו עצה זה יעזור לי מאוד.

C3 מנוע 1400 שנת 2003 מחירון 39,000

מזדה לאנטיס 2000 מנוע 1600 מחירון 39,000

אופל קורסה שנת 2002 דגם קומפורט קצת יותר יקרה 41,000

פג'ו 206 1400 שנת 2001 ידנית 39,000

פג'ו 307 ידנית שנת 2002 מחירון 33,000

שברולט אוואו שנת 2004 ידנית מנוע 1400 39,000.

הדילמה גדולה ואני לא הכי בקיא בהבדלים אז כל תגובה תעזור.

אמינות היא החשובה יותר מאחר ואני סטודנט שלא יכול להרשות לעצמו תקלות (קצת כמו כולם:) כמו כן היא צריכה להיות חזקה (אני גר בכרמל- עליות) ונוחות וABS...

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכתבתי בנושא שננעל, פשוט תתעלם מהאוואו. הבטיחות שלו נוראית. כל שאר המכוניות שרשמת בטוחות הרבה הרבה יותר.

לפי מה שרשמת, אני מניח שרוב הנסיעות שלך הן בתוך העיר, ושאתה נוסע בד"כ לבד (או בכל מקרה, לא אמור להסיע את כל המשפחה). לכן, לא בטוח שאתה צריך מכונית משפחתית (לאנטיס, 307).

לא נראה לי שלאף מכונית מודרנית תהיה בעיה לעלות את העליות של הכרמל, ואני מאוד אתפלא אם למכוניות שרשמת אין ABS (פרט לאוואו- שלגביה אני ממש לא בטוח).

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום דגן.

אני יודע שזה לא קשור לפורום הזה, אבל בכל זאת...

אני כרגע מחפש לקנות מאזדה 323, אז יש מצב שאתה נותן פרטים על הרכב, לראות אם יש בכלל על מה לדבר?

תודב רבה.

דור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פונטו ספייס תענה לך על כל הדרישות- היתה לי אחת ששירתה אותי נאמנה וגם אני חיפאי...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...