Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולה אמיגוס!

השבוע חזרתי מנופשון בדרום אמריקה, ובזמן הטיול ביקרתי במספר מקומות הקשורים לאודיו לרכב.

בגדול - דרום אמריקה היא לא מציאה גדולה בכל הקשור לתחום. המחירים די דומים לאלה שבארץ והרמה נמוכה יותר. עם זאת היו פה ושם מציאות וציוד קצת יותר מעניין.

בברזיל ניתן למצוא די בקלות מכשירים מעניינים של LG מסדרות 4, 6, 7, ו 9. לצערי לא יצא לי לבחון את טיבם והפונקציונליות, אך יכול להיות שיש כאן דברים מעניינים, בייחוד לאור העובדה ש LG מיתגה עצמה כיצרנית אלקטרוניקה מכובדת בשנים האחרונות.

בארגנטינה הגעתי לשני מקומות:

הראשון, קטע רחוב בבואנוס איירס בו נמצאות יותר מ 20 חנויות המוכרות ציוד אודיו לרכב. רובן ככולן נראות אותו דבר: חלון תצוגה גדול מפוצץ בפאנלים, במכשירים משומשים ובעוד קצת מבחר של ציוד חדש, בעיקר רדיו דיסקים של פיוניר (הסדרות החדשות!) ומגברים של בוס, פנסוניק וסוני.

בגדול לא נצפו מציאות גדולות למעט אלפיין 9883 (ספק משומש, ספק גנוב) במחיר 500 פזו (600 ש"ח) לפני מיקוח, רדיודיסק מקורי של מרצדס שמיוצר ע"י קלריון ומכשיר דאבל-דין של Carrozzeria (הסדרה היפנית של פיוניר).

היו שם המון המון המון פאנלים ומכשירים מובנים של פולקסווגן, פורד ושברולט. היו שם גם הרבה מכשירים של קנווד עם לוגו פורד מוטבע עליהם, כנראה שהם מגיעים כ OEM בדגמי פורד המשווקים שם.

בעיקרון - אם אתם מחפשים פאנל לסוני \ קנווד \ פיוניר שלכם כדאי לגשת לשם. יש שם מבחר ענק של פאנלים, בעיקר מהסדרות הנמוכות בכלום כסף.

* שימו לב שמקור כל המכשירים שם מוטל בספק.

איך מגיעים?

מדובר ברחוב Libertad בקטע שבין רחוב Av. de MAYO לבין רחוב Lavalle (נמצא במרחק הליכה מההוסטלים "הישראליים" בבואנוס).

המקום השני שביקרתי בו היה סדנת ההתקנות והשיפורים Thunder.

אתר האינטרנט של הסדנה עשה רושם שמדובר במקום רציני ואכן כך היה. חניבעל, בעל הסדנה, קיבל אותי בשמחה ולמזלי גם דיבר אנגלית (מחזה מאוד נדיר בדרום אמריקה) ויצא שנשארתי שם כמעט שעתיים.

לבחור יש ידי אומן והוא עושה עבודות פיבר ברמות מאוד גבוהות. ישבנו בחדר אחורי והוא הראה לי במחשב ספרייה ענקית עם תמונות של כל הרכבים שהוא עבד עליהם, כולל רכב תצוגה של קנווד ורכבים שהתחרו ב IASCA.

מחירי הציוד אצלו די גבוהים ביחס לארץ, אך אני מניח שאם מחפשים דברים פשוטים המחירים סבירים.

סה"כ שווה לקפוץ לבקר במיוחד אם אתם נתקעים עם אחר צהריים פנויים.

איך מגיעים?

מתחילת רחוב Av. RIVADAVIA (איזור ההוסטלים הישראלים) ולכל אורכו עובר קו מס' 86. יש לעלות על הקו שבחזית האוטובוס מופיע השלט LINIERS ולרדת ממנו כאשר מגיעים לאיזור קוודרה מספר 10900. החנות ממוקמת במס' 11029. קחו בחשבון שהנסיעה אורכת באיזור השעה (ואנחנו מדברים כאן על רחוב אחד כולה, כן?) ובאוטובוסים מקבלים רק מטבעות ולא שטרות.

אתר הסדנא: www.thunderss.com.ar

אם יש שאלות אפשר לשלוח מייל לחניבעל בכתובת: [email protected] או [email protected] .

הדבר האחרון והמעניין הוא שבדיוטי-פרי בנמל של בואנוס היו רק שני רדיו דיסקים לבחירה: פיוניר פרימייר 7800 ו P880. נחמד.

והדבר הכי חשוב שיש לשים אליו לב לפני כל רכישה של רדיו דיסק \ DVD - תדרי הרדיו בדרום אמריקה הם אי-זוגיים, משמע "אמריקאיים". שימו לב אם שווה בכלל לרכוש מכשיר משם.

לעומת זאת, אם אתם זקוקים לחלקי חילוף או פאנל - זאת יכולה להיות אופצייה מעניינת ושווה.

הקיצר - אני מקווה שזה עזר למישהו, ואם לא אז בעתיד אם מישהו ישאל תפנו אותו לחיפוש :mm_tongue

צ'או.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דבר ראשון, מאוד נהנתי לקרוא.

דבר שני, תודה על ההמלצה, אם אי-פעם אהיה בדרום אמריקה (שזה בספק ענק) אבקר שם (כאילו דה!)..

ומאוד התפלאתי על המחיר של אלפיין, ממש שווה להביא משם את המכשיר אבל לך תדע מי ישתמש ואיך.

תודה, ומקווה שנהנית.

שבוע טוב.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מחירי הציוד אצלו די גבוהים ביחס לארץ, אך אני מניח שאם מחפשים דברים פשוטים המחירים סבירים.

סה"כ שווה לקפוץ לבקר במיוחד אם אתם נתקעים עם אחר צהריים פנויים.

.

היי איתמר

ברוך שובך לארץ ובפרט לפורום:lol:

מזכיר לי את שמעון מסאונדסטרום,אגב נכנסתי לאתר יש לבן אדם עבודות מאוד איכותיות

וברמה גבוהה

פורסם
והדבר הכי חשוב שיש לשים אליו לב לפני כל רכישה של רדיו דיסק \ DVD - תדרי הרדיו בדרום אמריקה הם אי-זוגיים, משמע "אמריקאיים". שימו לב אם שווה בכלל לרכוש מכשיר משם.

לעומת זאת, אם אתם זקוקים לחלקי חילוף או פאנל - זאת יכולה להיות אופצייה מעניינת ושווה.

.

קודם כל ברוך הבא מקווה שנהנית בעיר המוזות.

שנית ברוב הרדיו דיסקים שנמכרים שם יש אפשרות להגדיר אותם מהמכשיר עצמו לעבוד כזוגי ואי זוגי, זה מה שנאמר לי מהחנות שקניתי ממנה את המקנטוש שלי, וזה באמת קיים בלחיצת כפתור אני הופך את זה לזוגי.

פורסם

אולה אמיגו!

ברוך שובך מ"ארחנטינה" :-P

עד שנסעת לנופשון - אתה נזרק בשק"ש עם פאנל של פיונר ?

יפה לך!

טוב לדעת, כיף לקרוא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...