Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלפתי וראיתי שהתאריך די ישן (9 חודש).לא עשיתי בלגן ונסעתי.האם עשיתי טעות והעניין קריטי?

עד כמה שידוע לי עד 6-8 חודש זה בסדר נכון?

(הצמיגים הם 185-65 בגודל 15 למי שמתעניין).

אגב הוא ניסה לשכנע אותי שצריך כיוון פרונט (ורצה 200 שקל) האם זה נכון שבהחלפת זוג הצמיגים מקדימה כדאי לעשות?.הוא לא נראה לי כל כך אמין במיוחד כשראיתי שדחף לי צמיגים ישנים יחסית.אם כבר אני עאשה במקום אחר.

פורסם

המספר שראית על דופן הצמיג היה 0707? אם כך ידידי, הבנת לא נכון, הצמיג שלך הרבה יותר ישן מזה, המספר מייצג את השבוע של אותה שנה, כלומר: השבוע השביעי מתוך 52 בשנת 2007, מכאן שהצמיג בן שנה וחודשיים לפחות.

תראה אולי תוכל ללכת אליו חזרה ולבקש שיתן לך צמיגים אחרים, אם לא תאיים עליו שתלך עם זה למשרד התחבורה או לכולבוטק או משהו כזה.

יצא- טוב, לא יצא- לא טוב.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

בהחלפת צמיגים בלבד לא צריך כיוון פרונט. מה שכן, אם היה איזה תיקון במתלים שלאחריו לא עשית כיוון פרונט, כנראה עכשיו הפנצ'רמאכר שם לב לזה שצריך לעשות כיוון (למרות שקשה לי להאמין שהוא יכול להבחין בזה, בד"כ את הסימפטומים של כיוון פרונט לקוי אפשר לראות רק בנהיגה).

פורסם

אכן מדובר בצמיג בן יותר משנה.הבנתי את זה קצת מאוחר.האם יש פה עילה לרמאות?מה הנזק שיש לצמיגים כשהם שוכבים שנה?יש אסור כלשהו למכור צמיגים ישנים (אני בספק).

הדבר היחיד שאני אעשה זה אזהיר את האנשים פה.מדובר במוסך שרפי לין (שאני לא רוצה להגיד שום מילה רעה עליו,הוא סה"כ מנסה לעזור)ממליץ עליו כשמבקשים פנצריה באזור אשדוד (מנשקו). יתכן וזהו אכן אחד המקומות הזולים באזור אך רגלי לא תדרך שם יותר לעולם.

פורסם

תשמע, הצמיגים ישנים קצת אבל לא באופן חריג, אם לא ביקשת מפורשות צמיג מתאריך X אתה לא ממש יכול לבוא בטענות. נכון שעדיף צמיג טרי ועסיסי אבל אם הצמיג הנ"ל נשמר בתנאים טובים, אני לא חושב שאתה צריך להיות מודאג.

פורסם

זה ממש לא נראה לי בעיה צמיג מלפני שנה.

לא מומלץ להשתמש אחרי 3 שנים, ואחרי 5 שנים בכלל לא לגעת אפילו.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

צודק הבחור עם ה-309. אם לא ביקשת מפורשות את הצמיג הטרי ביותר שיש לו בסטוק והוא מצידו גם לא הבטיח להתקין לך אחד כזה, לא נראה לי שיש לך עילה של ממש נגדו.

צמיג בן שנה זה אומנם מעט חריג, אבל עדיין לא מדובר כאן בפגם בטיחותי. מקסימום תאלץ להחליף אותו מעט יותר מוקדם ממה שכנראה תכננת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...