Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש טיפים למוכר + תהיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה עברתי את שלב חיפוש הרכב ובע"ה בשבוע הבא אני אמור לבצע את העברת הבעלות. עכשיו נשאר השלב הלא פחות חשוב של מכירת הרכב הנוכחי, זוהי הפעם הראשונה שאני מוכר רכב ורציתי לדעת האם ישנם טיפים והצעות מסוימות כמו שיש בשפע כה רב לגבי הרכישה...

תהיה שעלתה לי במהלך הזמן שעבר מאז פרסום המודעה שלי היא האם זה כה מוגזם מבחינתי לדרוש 2000 מעל מחירון (לרכב שנת 96) על רכב שלפי דעתי נמצא במצב הרבה יותר טוב (הן מבחינת קילומטראז' מגוחך ממש לרכב בגילו והן מבחינת העובדה שהרכב מטופל בקנאות ובמוסכים מורשים בלבד) מרכבים בשנתונים מתקדמים יותר שהמחירון שלהם גבוה יותר...

תודה לכל המגיבים :)

פורסם

אם לא סוד, על איזה רכב מדובר (רכב שאתה מוכר הכוונה)?

טיפים כללים, פרסם ביד 2, שים תמונה של סאלון, תמונה אפקטיבית של רכב בזווית ועוד תמונת צד למשאל. פרסם את המחיר בשקלים ולא מחירונים.

אני למשאל, אם אין מחיר בשקלים, אפילו לא מרים טלפון לבעל הרכב. אני בטוח שאני לא יחיד כזה. אם יש ספר טיפולים מסודר וכו', ציין זאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשאתה אתה מפרסם את האוטו, אני מציע שתיכתוב את הקילומטראז', כי יש אנשים ראיתי ביד 2 שלא רושמים, וכאשר מישהו רואה את ההודעה ולא רשום כמה האוטו עבר, זה מעלה חשד שהוא עבר הרבה וביגלל זה לא רשמו, כדי שיצלצלו .

פורסם

לא סוד :)

פולקסווגן פולו.

עד כדי כך קריטי המחיר? חשבתי שההשפעה תהיה הפוכה, דווקא אי פרסום המחיר יגרום לאנשים להתקשר...

פורסם

alfa164ts צודק. עדיף תירשום מחיר בהודעה, בדרך כלל אנשים רושמים בדף את כל המכוניות שראו ואת המחיר שלהם וכל השאר ואז מתחילים לצלצל. כאשר לא רואים מחיר בהודעה, אז לא כולם מצלצלים לשאול אפילו.

פורסם

אל תסכים לנהל משא ומתן על המחיר בטלפון.

קבע מחיר בהודעה, וכל משא ומתן על המחיר יערך רק בארבע עיניים אחרי שהקונה הפוטנציאלי ראה את הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...