Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פאסאט 93 ,1800 אוטומאט. נורית שמן דולקת ואני צריך לנקות או להחליף את המשאבה

מבקש עזרה טכנית בפרוק כמו כן בסגירת הברגים בקרטר איזה כח אני צריך לסגור(ניוטון\מטר)

תודה לעונים .

פורסם

1. אתה בטוח שהמשאבה אשמה בלחץ שמן נמוך ? או אולי מסנן הרשת בכניסה למשאבה ?

2. מהו קוד המנוע כפח שמצויין ברשיון הרכב ?

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

מרקו דגם מנוע ABS .

במנועים האלו לא קיימת תופעת הבוצה ולכן אני בספק אם התקלה

שלך נגרמת מסתימת הרשתית או מהמשאבה עצמה .

תבדוק לחץ שמן באמצעות שעון מכני ותעדכן מה מצב הלחץ ,משם אפשר להתחיל .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אתה יודע מה צריך להיות המרווח בין הגלג"ש לבית ? יש לך צ'ימסים לבדוק ? אם לא בשביל מה אתה מפרק משאבה ? ברוב המקרים לא המשאבה אשמה בנורת לחץ דולקת. מקסימום נקה מסנן והרכב קארטר.

פורסם

חיפוש יסודי תחת הכותרת "תקלה ביוניט לחץ שמן" או "לחץ שמן" היו מובילות אותך למסקנה מהירה- אם אינך מקצוען לא מתעסקים עם זה ,ישר ניגשים למוסך,אם לא בסופו של יום אתה עלול למצוא את עצמך שולח את מנוע מכוניתך לבית הקברות הקרוב להלווייה ממלכתית ללא הספד. ההספד יהיה לכיסך ויהיה כואב ביותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תסתכל על היוניט לחץ שמן

אם היא סדוקה וקצת נוזלת זו התופעה .

לדעתי מומלץ להחליף יוניט לפני פירוק קרטר

פורסם

עד כמה שידוע לי יש שני יחידות של יוניט אחד לזמזם ואחד לנורית .גם מזמזם וגם נורית אדומה דולקת.

מה שמוביל או משאבה סתומה או שיש צורך להחליפה.

מבקש לדעת את הכח של סגירת ברגי הקרטר מי שיודע.

תודה מראש.מקום מגורים:צפון הארץ.סוג מנוע:ABS

• תוכן חדש...