Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי הסיפור הוא כזה... לפני כחודש התחלתי לבנות לעצמי את המערכת באוטו (פג'רו ארוך שנת 97) בקיצור המצב הוא כרגע שיש לי מגבר קונקורד 750 שמגביר סאב של לאנזר 12" (SE series 450W) שבהחלט עושה את העבודה שלו בכבוד ומגביר בנוסף רמקולים של פיוניר 220W 6'9 עכשיו כרגע יש לי קומפננטים מקדימה שהגיעו עם האוטו ומחוברים לHU שהוא דגם דיי פשוט של פיוניר עכשיו רציתי לשאול אם נגיד אני מעוניין לקנות קומפננטים משהו בסטייל של מורל מילניום או סרווין וגה ברמה הזאתי פחות או יותר האם תספיק לי ההגברה מהHU או שאני יהיה חייב מגבר בשביל להוציא מהם משהו... תגובתכם חשובה לי, תודה.

פורסם

תגביר את הקדמיים עם המגבר ואת האחוריים חבר ל HU.

תנסה לשמוע גם בלי האחוריים בכלל, אולי תאהב את זה יותר...

פורסם

הקטע הוא שאני אוהב את המצב כמו שהוא... אני אוהב את הסאונד שיש לי באוטו כרגע פשוט הייתי מעוניין לקבל סאונד יותר מלא בחלק הקידמי של האוטו... עכשיו השאלה שלי היא אם אני יקנה קומפננטים משהו בסטייל מורל מילניום ויחבר אותם לHU האם זה יספיק או שבלי מגבר אין מה לדבר בכלל?

פורסם

סביר להניח שרוב הסטים שתמצא לא ימצו את עצמם ללא מגבר...

בכל מקרה, תנסה לשמוע עם הקומפוננט מוגבר והאחוריים לא, אתה תופתע...

יש הבדל רציני..

אתה יכול למצוא סטים זולים יותר אבל טובים (לא זבל סיני) ולהשתמש בהם ללא מגבר,

אם תרצה אני יכול להפנות אותך לחנות (תשלח לי הודעה פרטית אם אתה מעוניין)

אבל כולם ימליצו לך פה להגביר את הקדמיים ולוותר על האחוריים לגמרי...

פורסם

אבל חבוב יקר... אל תשכח שמדובר פה בג'יפ ארוך שאמור לשמש לחמישה עד שבעה נוסעים ואם יהיה קומפננט מקדימה ורק סאב מאחורה אתה יכול לתאר לך איך המשפחה שלי תסבול בנסיעות כי הרי הם לא יקבלו את אותה האיכות שאני יקבל מקדימה מי שיישב מאחורה ישמע ממש לא טוב, מבין את השיקולים שלי?

- השאלה שלי היא מה אני עושה כרגע כדי לתת גם עוד הגברה מקדימה האם אני חייב לקנות מגבר וקומפננט ואם כן אז איזה מגבר ואיזה קומפננט התקציב הוא 1800 שקל אבל אשמח מאוד אם יהיה יותר זול, בקיצור אמשח לקבל הצעה פרקטית. תודה

פורסם

מה זה משנה כמה וואט הרדיו דיסק שיש לו באוטו? כולם כמעט אותו דבר עם הבדל מזערי של 1-2 אראמאס!

יש לך 1800 שקל? מצויין.

תקנה מורל הייבריד 6 או מורל דוטק - שילוב של איכות למחיר.

חבר את ה- 6x9 ל-HU כמו שגונן אמר כבר ואת הקומפוננט החדשים והאיכותיים למגבר!

תאמין לי אתה לא תצטער.

פורסם
מה זה משנה כמה וואט הרדיו דיסק שיש לו באוטו? כולם כמעט אותו דבר עם הבדל מזערי של 1-2 אראמאס!

יש לך 1800 שקל? מצויין.

תקנה מורל הייבריד 6 או מורל דוטק - שילוב של איכות למחיר.

חבר את ה- 6x9 ל-HU כמו שגונן אמר כבר ואת הקומפוננט החדשים והאיכותיים למגבר!

תאמין לי אתה לא תצטער.

משנה, מה שכתבתה בידיוק רציתי לרשום, שיקנה קומפוננט טוב, תבדוק את המורל, MBQ,DLS ותחליט מה נישמע לך יותר טוב. את ה-6X9 תחבר ל-HU .

:wink:

פורסם

אבל ה 9'6 דורשים הרי יותר מקופננטים מבחינת עוצמה של מגבר, לא ?

הרי עליהם כתוב 220W והקומפוננט זקוק לפחות, תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם
אבל ה 9'6 דורשים הרי יותר מקופננטים מבחינת עוצמה של מגבר, לא ?

הרי עליהם כתוב 220W והקומפוננט זקוק לפחות, תקנו אותי אם אני טועה...

אתה טועה.

רמקול 6X9 של פיוניר\קנווד מוציא כ-60-70 RMS

קומפוננט טוב מוציא 50RMS ומעלה.

אל תסתכל על נתוני המקסימום של הרמקול Wmax אלה על הנומינל Wrms

:wink:

פורסם

בוא נתחיל מזה שהגודל של הרמקול לא קובע כמה הספק הוא יכול לקבל או כמה נציל הוא

ובמקרה שלך אני בספק אם המצב יהיה שתאהב יותר את ההגברה של האחוריים ולא של הקידמיים. מהסיבה הפשוטה שגם אם החשיבה שלך היתה נכונה. והאחוריים היו "יותר" משמעותיים מבחינת ביצועים.. זה עדיין רמקול שיושב עם הגב אליך. אז גם הנוסעים מאחורה אני מאמין שיאהבו יותר את הצליל שבא "מולם" ולא צליל שבא מאחורים

בכל אופן .. מבחינת סאונד לכל אחד יכולה להיות העדפה אישית

אני ממליץ לך לנסות את שני האופציות ולהחליט. ולא היתי ממליץ לך להשקיע במורל דוטק וכו.. מורל מילניום וכל רמקול באיזור מחיר ה700 שקל יספיק. לא צריך לקפוץ כל כך גבוהה (במידה ואתה לא מעונייןן בהשקעה רצינית)

פורסם

אני מעוניין שהרמקולים באוטו שלי יהיו בסך הכל באותה רמה +- סיפרתי לכם מה יש לי כרגע מאחורה האם מורל מילניום יהיו סבבה ?

פורסם

ואתה אומר שחייבים לחבר אליהם מגבר ?

כאילו אוקיי החלטתי שאני לוקח מורל מילניום אבל עכשיו השאלה אם להשקיע גם מגבר או שמספיק ההגברה של ההד יוניט, מה אתה אומר ?

• תוכן חדש...