Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנרה סתם מכונאי עצלן (מאד),

לפתוח את בית הפילטר בג'אז זה עסק של 4 ברגים,

אין ממה להתרגש, תשמעו את זה.

חבר הלך הבוקר לתקן פנצ'ר בסיטרואן C15 שלו.

בפנצ'ריה לא היו מוכנים לתקן את הגלגל, כי הוא משנת 1995 - מקורי של הרכב.

מה לא בסדר בזה?

הצמיג ישן וצריך להחליף,

קו---------------------------------------

פורסם

אתה שואל מה לא בסדר בצמיג בן 13 שנה?

תחשוב מה לא בסדר בשאלה שלך :shock:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ידידי היקר,

אני נוסע 99 אחוז מהנסיעות שלי בעיר (ת"א רבתי) גם אחרי 30K פילטר אוויר לא צריך להראות שחור משחור.

איזה כייף לי :)

פורסם
ממה שאני מכיר הצד המצולם הוא היה מורכב לכוון המנוע והצד השני ליניקת האויר, כל הלכלוך שאתה רואה אלו אדי שמן מנוע מהנשם שנתפסו על השכבה הסליקונית של המסנן.

דניאל, אין מצב שבהונדה אצל הבחור המסנן היה מורכב בצורה הזאת שהליכלוך בצד של היניקה, אחרת לא היה מצטבר ככה גושים הם היו אמורים להישאב למנוע.

מסנן אוויר מורכב לרוב הפוך ממה שמצולם בתמונה (הליכלוך כלפי מטה) והצד השטוח כלפי היניקה.

ולא אמור להגיע ביכלל אדי שמן למסנן אוויר, כי בהזרקה האדי שמן לא נפלטים לכיוון המצערת אלא ישירות לסעפת יניקה דרך שסטום PCV, מה שמתחבר לצינור אוויר זה נשם הנשם יונק אוויר ולא פולט, לכן לא מגיע לא לפילטר ולא למצערת אדי שמן.

והאבק לא שחור ביגלל אדי השמן כמו שהסברתי, קח לדוגמא את המסנן אוויר של המזגן שגם בו יש אבק שחור כזה זה הצבע שלו..

פורסם

מעניין איך האוטו נוסע עכשיו אחרי הטיפול, לדעתי הוא צריך להיות מטוס לעומת הנסיעה לפני הטיפול.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

כן בהחלט, עד לטיפול היה כדרך קבע מן גירגור כזה של המנוע ואפשר לומר קושי לתפס במעלה הסלד ואילו עכשיו הנסיעה חלקה בהרבה וניתן לשמוע בהחלט או בעצם כמעט ולא לשמוע את עבודתו של המנוע.

אני מניח שעקב כך שהמסנן היה מלוכלך קשות המנוע התאמץ הרבה יותר דבר שבא לידיי ביטוי בתופעות שהזכרתי למעלה ולכן אולי אפשר לצפות לשיפור קל בצריכת הדלק.

האם הנחה זו תיתכן?

תודה רבה לכל המגיבים!

פורסם

טעות שלי, כמו שכתבו כאן, כוון היניקה הוא מצד דפי סינון הבולטים, כמובן. עמכם הסליחה על ההטעיה וכל הכבוד על הערנות והספקנות הנדרשת במקרה זה!

:oops:

• תוכן חדש...