Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי להתייעץ לגבי רכישת מכונית קטנה, ידנית ועירונית.

בהתחלה חשבתי על פיאט פונטו/ פונטו ספייס, אבל אין מכוניות עם מצב טוב וקילומטראז' נמוך ולכן עלתה האפשרות של פולו.

השאלה היא מה עדיף מבחינת- ביצועים, בטיחות, יוקר אחזקה, צריכת דלק, אמינות?

תודה רבה,

שני

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

את כל העצות שלי הם לא חייבים להיות ב 100% נכונים אך דעתי היא כזאת:

פונטו:

-רכב אימן, נוח, זול, טיפוליו יותר זולים והחלקים שלו בחינם!

-עדין אפילו הייתי מוסיף מאוד.

-איטלקית.

-הגה חשמלי כחסרון (ייתכנו בעיות) ויתרון (חשמלי - אין מה להוסיף).

-חסכוני וחזק.

-אפשר גם מפואר.

פולו:

-רכב אמין יותר בתנאי שמטופל היטב, חלקיו יחסית יקרים אך גם אותם אפשר למצוא פירוק וחלופיים. מטיפול לטיפול!

-איכותי, יציב, חמוד מוח אך קשוח.

-גרמני.

-הגה כוח מדהים.

-חסכוני גם כן (אפשר גם באוטומאט אמין יותר מאשר הפונטו הלא מוצלח - רק גיר אני מתכוון)

-כן, גם מפואר אפשר להשיג במחיר טוב!

הבחירה שלך.

אני בחרתי בפעמיים פולו כי זה מה שהזדמן לי, אך חיפשתי את שתיהן עם עדיפות לפולו קצת יותר!

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

הגיר הרציף של הפונטו לא ידוע כגיר בעייתי. דגם מול דגם, הפונטו תהיה חסכונית יותר עקב משקל נמוך יותר והגיר שתורם לצריכת דלק נמוכה יותר.

הפונטו זולה יותר לרכישה.

!AWDSOME

• תוכן חדש...