Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי אאודי S3 ואני מחפש משהו שיחליף את המערכת הסטנדרטית. אני מחפש את הדברים הבאים, בסדר חשיבות יורד:

- מסך מגע + שליטה מההגה, שיראה אינטגרלי ברכב. בלי שלטים, זרועות, וכו'

- יכולת להחזיק כמות מאוד גדולה של MP3ים עם ממשק נוח לנגן אותם (מוכן לקבל ממשק מלא לאייפוד, למרות שמעדיף כרטיסי זכרון)

- ממשק מלא לסלולארי - כולל address book על המסך ושליטה בווליום עם שיחה נכנסת

[הרבה פחות חשוב]

- ניווט

[הרבה הרבה פחות חשוב ואף מיותר]

- סרטים

אופציות שבחנתי:

- RNS-E: המערכת המקורית של אאודי יקרה להחריד, אבל כמעט רכשתי אותה. היא נראית לכאורה מתאימה בול אבל יש לה מגבלה רצינית של 512 שירים\תיקיות לכל כרטיס זכרון. ממש ממש לא מתקרב לכמויות שאני צריך. יש לי כ- 25-30 ג'יגה של מוזיקה (ורק הולך וגדל) שזה אומר אלפים טובים של שירים.

- Alpine IVA-W205: נראה חביב, אבל לפי הביקורות עליו יש לו תמיכת BT נוראית - הכל חיצוני למכשיר, כשלמעשה כל השליטה על החיוג נעשית מהטלפון עצמו (ואיך זה עוזר לי בדיוק)

- Pioneer HD3-BT: רק 10 ג'יגה למוזיקה, עדיין קורא עליו

- Clarion MAX685BT: עדיין קורא עליו

נראה כאילו אין פתרון מושלם למה שאני מחפש וזה מוזר יחסית לגודל השוק הזה. כל הפתרונות מרגישים מצ'וקמקים. או שחסרים פיצ'רים בסיסיים או שהפיצ'רים הקיימים ממומשים בצורה עקומה. אני מפספס משהו?

תודה!

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

המכשיר שאצלי בחתימה . עד לפני חודש הייתי באותה התלבטות , אלפיין ירד מהפרק מהר מאוד , פיוניר וקנווד דווקא אולי יתאימו לך בגלל האופציה של ניווט.

אצלי היה התלבטות בין הקלריון לJVC לבסוף הוחלט על ה JVX AVX 800 , תנסה לקרוא עליו (ותחשוב טוב טוב לפני שאתה קונה מכשיר בלי DIVX)

פורסם

אם היית מעוניין בsingle din הייתי ממליץ בלי לחשוב על ה JVC-AVX44.

אני עדיין לא מכיר מכשיר שמסוגל להתמודד כמו שצריך עם כרטיס זיכרון בנפח שהזכרת, לוקח שנתיים [מעל 35 שניות] לקרוא ולסדר כרטיסים בכזה סד"ג]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני אישית ממליץ לקפוץ לקלאס A (תשאל באודי , הם יפנו אותך..).

דבר עם שלומי , בחור מקצועי מאוד ופדנט. אני בטוח שהוא יימצא לך פיתרון מתאים.

הוא מתעסק עם הרכבים האלו ביום יום..

בהצלחה ותתחדש 8)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

ללא ספק CLARION MAX685BT, אני מחכה לו גם - הוא יוצא באמצע מרץ - אצלי במאי.

ישנה סדרת מכשירים של PIONEER מדגם AVIC יש הרבה דגמים ומחירים0 שים לב - אני אישית לא אוהב PIONEER

אתה יכול לבדוק אפשרות של מחשב ברכב - DOUBLE DIN עם מסך מגע, הרד דיסק ענק (גם 250GB אם בא לך), ניווט לוויני (מאוד פשוט - דונגל של GPSׂ ) - בלו-טות' ועוד המון דברים, תוכנות ומשחקים !! - הבעיה היא ממשק קצת מסובך בשביל הפעלה יומ-יומית פשוטה ברכב.

גם ל KENWOOD יש דגמים מגניבים עם כל מה שתיארת.

שמע לי - חכה ל CLARION ואם תמצא דרך להביא אותו מוקדם יותר ממאי(וללא מכס) - אנא דבר איתי.

מקווה שעזרתי.

חגי.

...CASKA for life

פורסם

יש לJVC דאבל דינים מעולים!!! כולל חיוג מהUNIT (מסך עם מספרים שניתן ללחוץ עליהם)

הבעייה היחידה שאין לה פיתרון הינה שהADDRESS BOOK לא קריא בעיברית.

פורסם

טוב, אחרי מחקר החלטתי לחכות עם כל זה עד שיגיע הרכב. ה- JVC נראה מעניין אם כי הגלילה נראית איטית נורא. קראתי על carpc ואני מאוד בעד - העניין הוא שזה נראה מאולתר לחלוטין שזה משהו שמאוד מפריע לי. גם לסלון אחרי מחקרים ראיתי שהדבר הכי גמיש זה להתקין פיסי עם איזה מדיה סנטר, בלי התעסקות עם כל מיני תוכנות שלא עושות כלום כמו שצריך.

עומר, דיברתי עם שלומי - כמעט קניתי ממנו RNS-E מפירוק אבל אז התבררה לי המגבלה של כמות הקבצים... אני אדבר איתו השבוע סתם לראות מה הוא מציע והאם לדעתו הקולקציה תתרחב עד שיגיע הרכב (שלושה חודשים).

תודה רבה לעונים :)

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תוכן חדש...