Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש דייהטסו שרייד מודל 93.מאז שקיבל את האוטו הצופר אינו פועל כשלוחצים על ההגה.

אנחנו רוצים לסדר,אנו יודעים שהמערכת קיימת,אני הבנתי שכנראה איפה שהוא התנתק המגע בין דבר לדבר ולכן הצופר אינו פועל כאשר לוחצים עליו.

אני זקוק לעזרה בנושא,אני צריך לדעת מכיוון שאין לי שום ידע מוקדם בנושא כגון:היכן נמצא הצופר באוטו,איך הוא מגיע להגה וכול.

אז אני צריך הסבר קטנטן על מה לבדוק בדיוק,והיכן הכל נמצא.

יש לי ה שערה קטנה ואני רוצה להבין אולי זה הכיוון.

המערכת הזו של הצופר היא מערכת חשמלית?ז"א שישנו פיוז שאולי שרוף במערכת הזו.

או שמה זה מגע בין הפלסטיק שמתלבש על ההגה לבין ההגה עצמו(לדוגמא).

תודה רבה

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

תלחץ על הצופר ותאזין מתחת להגה היכן שנימצאת תיבת הפיוזים אם יש מעין צליל של מתג אז הכל בסדר והבעיה היא ברמקול עצמו. הרמקול נימצא לרוב במנוע בדפנות של המנוע או מעל אחד הגלגלים הקידמיים.

הצופר עולה כ 30 -50 ש"ח והמעגל שלו הוא מעגל פשוט של מגע מתכות.

פורסם

הנה סדר פעולות לבדיקה שעליך לבצע:

1.תבדוק שהפיוז לא שרוף או רופף (תיבת הפיוזים נמצאת מתחת להגה בד"כ).

2.תמצא את הצופר, תנתק את הכבל ותחבר את הצופר ישירות ל + במצבר (אל תיבהל מהרעש),

אם הוא לא פועל החלף צופר אם כן תמשיך...

3.את הכבל שניתקת מהצופר חבר לנורת ביקורת\רב מודד ותלחץ על הצופר בהגה,

אם לא מגיע מתח כנראה שיש ניתוק או שהלחצן בהגה לא טוב, שכאן לדעתי הפיתרון הטוב ביותר הוא פשוט לפתוח את הכיסוי של ההגה (במידה ואין כרית אוויר כמובן) ולחבר כבל חדש עד לצופר.

בהצלחה

ובברכה יגאל.

• תוכן חדש...