Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטסט ביקשו ממני להחליף תושבות למשולשים. בוצע. הוחלפו גם בולמי זעזועים קדמיים.

לאחר מכן הייתי צריך לעשות כיוון פרונט (לאחר שהם טענו שיש חופש במיסבים והוחזרתי למוסך על מנת לחזק...)

כיוונו את הפרונט והשאירו לי את ההגה בזווית. כעת כשהגלגלים פונים ישר לפנים ההגה בזווית בעך של 11 ו25 בשעון מחוגים.

כיוון הפרונט שלח אותי למוסך שהם יוציאו את ההגה וירכיבו נכון. המוסך טען שבכיוון פרונט צריכים לישר לפי הזרועות ושאני אלך למכון כיוון פרונט אחר.

אז מה לעשות? האם ניתן לישר את ההגה מבלי לפרק אותו? לטענת הבוחן הראשי דבר כזה יגרום לאי סימטריה בסיבובי ההגה לצדדים.

או שמכון הפרונט פשוט לא רוצה לעשות את הכיוון מההתחלה ולשים לב שההגה ישר?

תודה לעוזרים!

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

ניתן לכוון זוית גלגל הגה מזרועות ההגה רק מעט, לא יותר מ5-10 מעלות זווית, יותר מכך צריך ליישר מגלגל ההגה עצמו. מכון הפרונט היה אמור לעשות את העבודה עד הסוף.

פורסם

ממליץ ללכת למכון פרונט ממוחשב ואמין, שם יעשו לך גם ישור והגה וגם שאר דברים כמו שצריך.

מחיר לשני צירים כולל ישור הגה וכו' כ-450ש"ח בלבד - שווה כל אגורה. אני עושה כיוון פרונט כל פעם שאני מחליף צמיגים וללא קשר לטסט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לרמת המחשוב של מכון הפרונט אין משמעות, מה גם שכולם היום עובדים עם ציוד ממוחשב.

חבל שאתה לא מגלה לנו איזה רכב מדובר, אולי יש כרית אויר והמכון פרונט, בצדק, אינו רוצה לפתוח את גלגל ההגה.

פורסם

תודה,

מרצדס 190 שנת 93,

אכן, הזוית יותר מ10 מעלות וכן יש כרית אוויר ובאמת אמרו לי שזו בעיה ולכן הם (מכווני הפרונט) לא יבצעו את הכיוון מגלגל ההגה.. (אמנם לא עובדת אבל זה כבר סיפור אחר). המקום בו ביצעתי כיוון פרונט הוא מכון גדול ומוכר, לא איזה חאפר. אז כנראה שאין ברירה אלא ללכת חזרה למוסך (שטען שהם כן יכולים אבל לסדר את זה, אחרי שראה, אבל נניח שלא)... כך אעשה.

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

חבל שאתה לא מגלה לנו איזה רכב מדובר, אולי יש כרית אויר והמכון פרונט, בצדק, אינו רוצה לפתוח את גלגל ההגה.

דניאל - אם אני מבין נכון, אז יישור מכיוון גלגל ההגה הוא בעייתי, מכיוון שאם ההגה נמצא במקום (מספר שווה של סיבובים לכל כיוון) אז היישור יוציא את ההגה מסמטריה (כלומר - מספר לא שווה של סיבובים לכל כיוון ממצב הגה ישר).

משמע בנסיעה בקו ישר מסרק ההגה לא יהיה במרכז.

מה דעתך?

פורסם

המכון פרונט, בכוונים שהוא עושה בין היתר, אמור לכוון שמספר הסיבובים של ההגה לכל צד יהיה שווה ע"י כוון זרועות ההגה או התפוחים. אם כוון ההגה תקין אך גלגל ההגה אינו מתמרכז יש לפתוח את גלגל ההגה ולאפס אותו.

• תוכן חדש...