Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערב ספורט מוטורי - 6/3/08- ע ד כ ו ן !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

משנכנס אדר מרבים בשמחה ואנחנו נחגוג זאת ביום חמישי , 6/3/08 בשעה 20:30 במשכננו הקבוע - "אלטרנתיבי" - בית הספר לנהיגה מתקדמת ברמת-הכובש .

בתוכנית מלאת האקשן נצפה ב...ראלי-קרוס !!!

עלות למשתתף - 20 ש"ח לראש .

אבקש רק לאשר השתתפות שנדע למה לצפות.

אז קדימה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

חברים ערב טוב

לאחר מחשבה נוספת עשיתי מעט שינוי בתוכנית של הערב -

- ראלי-קרוס אירופי .

- קצת IN-CAR בראלי

והלהיט של הערב - סרט הוידאו החדש שהוצא לזכרו של קולין מקריי - הדיסק הרישמי !!!

נקווה שתהיה הענות בכדי שתוכל להיות המשכיות .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני עדיין לא יודע מתי אני לומד בשבוע הבא (תחילת סמסטר) כך שאני לא יכול להתחייב

במידה וזה מסתדר לי - אגיע.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

count me in!!

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

לשמחתי מתאפשר לי להגיע, לצערי אני אהיה באוניברסיטה ללא רכב.

אני אשמח אם מי שעובר/גר באיזור אוניברסיטת תל-אביב (רמת אביב) ויוכל לאסוף אותי (ומגיע לאיזור האונ' גם בחזור), ייצור איתי קשר בה"פ.

תודה רבה :) אביעד (התלבטתי אם להיות חוצפן ולפרסם את ההודעה הזו, אבל כנראה שזה יהיה שווה את זה :-P)

• תוכן חדש...