Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם? Will the motorcycle replace the car for performance-minded drivers?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית ואופנוע זה שני עולמות שונים.

אין להשוות ביניהם ,ובטח אחד לא יחליף את השני :)

נ.ב

GS זה לא ממש "אופנוע" :wink:

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

אפשר לזלזל ב GS שלי.

אבל אם אתה משווה מחיר וביצועים למכוניות שנמכרות בארץ.

עדיף ה GS.

ולא לשכוח שהשנה רק 10% מהדו"ג שנמכרו בארץ היו מעל 250 סמ"ק.

בכתבה שצירפתי יש תמונה של סוזוקי היבוסה .

אין בארץ מכוניות עם ביצועים כאלה.

אייל

פורסם

:lol:

אפשר לזלזל ב GS שלי.

עדיף ה GS.

ולא לשכוח שהשנה רק 10% מהדו"ג שנמכרו בארץ היו מעל 250 סמ"ק.

בכתבה שצירפתי יש תמונה של סוזוקי היבוסה .

אין בארץ מכוניות עם ביצועים כאלה.

במחיר הזה אני אקח 106 ראלי:-D

פורסם

עדיף ה GS.

ואם רוצים לנסוע בגשם ולשמוע מוזיקה? :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ואם רוצים לנסוע בגשם ולשמוע מוזיקה? :-P

אני שומע מוזיקה כל הזמן עם אוזניית BLUETOOTH.

:lol:

במחיר הזה אני אקח 106 ראלי:-D

אני הייתי לוקח ראלי במקום מזדה 3,אבל

ראלי דור שני:

119bhp per tonne Power/Weight Ratio

ה"עגלה" שלי בערך 294 כ"ס

אייל

פורסם

ולאימפרזה טורבו יש 200 כ"ס לטון ובכל זאת, אני לא חושב שיש מצב, בקו ישר או בסיבוב שבו ה"עגלה" שלך מהירה יותר.

אני מאמין ב2 סוגי הנאות, לדעתי אין מה להשוות בפאן או בביצועים של אופנוע נגד מכונית.

עמרי.

פורסם

התכוונתי לזה שGS ובכלל500 זה לא בדיוק כלי לביצועם

אני בעצמי מכרתי GPZ לפני חודשיים :)

אבל אם ב100 השנים האחרונות היחס בין רכב לאופנוע לא ישתנה, לא נראה לי שזה

יקרה בעתיד הנראה לעין:)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
אני שומע מוזיקה כל הזמן עם אוזניית BLUETOOTH.

ס

לא בדיוק מומלץ לרכב עם אוזניות ומוזיקה באזניים.

GS הוא אופנוע לכל הגדרה, הוא אמנם לא אופנוע ספורט, אבל הוא אחד האופנועים הטובים בתור אופנוע ראשון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הויכוח הזה עתיק כמו השאלה מה בא קודם, הביצה או התרנגולת.

יחס כ"ס\ לטון הוא ההבדל, נכון שאופנוע ינצח במבחני תאוצה ברוב המקרים, אבל במירוץ בישורת למרחק גדול, הניצחון יהיה אצל הנהג ולא הרוכב.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

עקב המחירים הזולים (רכישה, אחזקה, ביטוח) של דו-גלגלים לעומת מכוניות בעולם, הייתי מהמר על הכיוון הזה.

כל מה שנשאר לעשות זה רישיון על אופנוע :-)

פורסם

היום אין הבדל , אבל החוק הזה אומר שבעתיד יהיה הבדל ולטובת האופנועים . השאלה היחידה היא האם הסוזוקי היאבוסה ודומיו ישרדו גם הם את החוק ?

מה שאותי מעניין , זה לדעת מה יהיה עם מכוניות העל ? הרי כמות המליונרים/מיליארדרים באמרריקה עולה , וסביר להניח שחלקם ירצו מכוניות על גם אם לא ממש יטרחו לנהוג בהן , האם המגמה הזו תפגע במכוניות העל ? או ששמא נראה שמכוניות על של היום , יהיו אספנות בעוד עשור ומחיריהן יטפסו לשמיים ?

אם למישהו יש כסף מיותר , מוטב שיקנה מכונית על כבר עכשיו , ולאלו שיש מיאטה , שווה למצוא מחסן חלפים מלא

בברכה יהודה

פורסם

אם מחשבים את משקל הGS כולל הרוכב, יוצא משהו כמו 200 כ"ס לטון. עדיין לא רע, אבל לא 294 ;) אופנוע מהז'אנר (GS, ER, CBF) עושה 100 ב5 שניות בערך, אבל נגמר לו האוויר במהירות גבוהה (חוקי האווירודינמיקה).

בכל מקרה, אני לא רואה את האמור קורה, מהסיבות הבאות:

1. מכוניות ספורט זוכות לעדנה רבתי בשנים האחרונות, עם המון דגמים חדשים שמומטרים עלינו מדי חודש - וכל היצרנים מבינים שהם חייבים להיות שם. אפילו לקסוס. הם לא יתנו לאיש לעצור להם את החגיגה.

2. לא יעבור זמן רב עד שהאופנועים ירוסנו מסיבות אחרות לחלוטין. באיחוד האירופי נשמעים כבר קולות להגבלת הביצועים. אל תשכחו שליצרני אופנועים פשוט אין כוח פוליטי, היות ורובם יפנים.

אמנם אני נגד הגבלות - מכל סוג - אבל יש משהו בטענת האיחוד. המצב שבו כל אדם (פחות או יותר) יכול לעלות על אופנוע ששוקל 160 ק"ג ובעל 180 כ"ס לא מועיל לחברה במאום.

3. אופנוע סופר ספורט מזהם לא קטן בעצמו.

4. מכוניות ספורט לרוב לא נרכשות בגלל הביצועים, אלא בגלל מקדם הפוזה. מעטים האנשים שיודעים באמת לנצל מכונית כזו. אופנוע מדבר אליהם בצורה שונה לחלוטין.

בלי קשר, מכירות האופנועים בעליה מתמדת. יש מקום לשניהם, לשמחתי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...