Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה .העבודה מציעה תנאים טובים (כגון :רכב ופלאפון) ,אמנם המשכורת בסיס היא מינימום,אבל אני חושב שאפשר להגיע לסכומים נאים מהאחוזים.

אבל ,וזה אבל גדול הם מחייבים לחתום על חוזה התחייבות לשנה ,וטוענים שאי אפשר ללמוד אפילו חלקית בזמן העבודה.

אני כאן כדי לשאול את חברי הפורום ,שאולי עבדו או עובדים בעבודה דומה ,האם זה כדאי?

תודה מראש.:-D

פורסם

אכן אי אפשר ללמוד בזמן העבודה הזו,

העבודה מאוד תובענית אתה תימצא את עצמך כל יום מחוץ לבית כ 12-13 שעות בממוצע, אתה יכול ללמוד ככה ?

זה לא 12 שעות עבודה ביום כי תיקח בחשבון שיש לך נסיעות בלהגיע לעבודה ולחזור ממנה אבל במהלך היום יהיו לך חלונות לאוכל וסידורים ואפילו ביקור חברים או מה שלא תרצה לעשות

בכל אופן זו עבודת מכירות שאתה צריך לאהוב מכירות, אם כן וגם תבצע את העבודה כמו שצריך אתה תוכל להגיע למשכורות נאות כבר בשנה הראשונה (ממוצע של 9K ברוטו)

מקדמים שם בשכר ונותנים בונוסים

(לא לשכוח שזו חברת פרטנר שהם מאוד מתגמלים את העובדים וכמה שנים הם היו בראש הרשימה של החברה הנחשקת ביותר מיבחינת מחפשי עבודה - יותר מחברת חשמל)

לגבי החוזה, אין לך מה לידאוג, כבר דנו פה על זה, אתה יכול לחתום חופשי לשנה, לא יכולים להכריח אותך לעבוד שם שנה ולא יקנסו אותך על יותר מזמן ההכשרה שהוגדר מראש ונירשם בחוזה העבודה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם כבר אתה מעוניין להכנס לתחום המכירות שקול גם את הסניף הקרוב לביתך.

אומנם אתה מוותר על ההטבה של הרכב אבל המשכורת יותר גבוה וגם יש בונוסים.

יש לי חבר ש"קורע את התחת" (כ-12 שעות ביום) במכירות בסניף אבל המשכורת שלו שמתקרבת ל-5 ספרות.

השאלה היא האם אתה באמת רוצה להכנס חזק לתחום המכירות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה מדבר על סוכן door to door ?

אם אני לא טועה הם מחייבים אותך להחתים מינימום לקוחות פר פרק זמן, מה שיגרום לך, כמו שאמרו כאן, למצוא את עצמך אחרי יום עבודה מלא נוסע לצד השני של המדינה בשביל להחתים לקוח ב-10 בלילה.

אם אתה מצליח זה עבודה קשה עם שכר די גבוה, לא אידיאלי אבל טוב שיש אופציה כזאת.

אם אתה לומד או צריך לעשות דברים נוספים מלבד העבודה - ותר, סבר להניח שלא תצליח לשלב.

בהצלחה!

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

העבודת שטח שהציעו לו זה לא ממש DTD, הוא מקבל בערך 6-8 פגישות ביום, לרוב זה בתי עסק ואולי מידי פעם הוא יצטרך ליזום

מהשכר לא מנוכה לו הטלפון והרכב.

פורסם

מהשכר מנוכה שווי שימוש הרכב ושווי שימוש של הנייד.

לא סתם יש תחלופה כל הזמן באנשי המכירות של החברות הללו, הדרישות שלהם גבוהות בהרבה ביחס לכמות שאפשר למכור

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

כי אנשים נימשכים למשרה בגלל התנאים ההתחלתיים שהם דיי טובים ואתה לא צריך להיות מלומד או משהו כזה,

וכמו שאמרתי בתגובה הראשונה שלי, מקבלים תנאים טובים אבל המשרה תובענית ואתה צריך להיות איש מכירות בדם ולא אחד שרוצה לנסות למכור כדי לעשות כסף.

מי ש חי מכירות זה יהיה לו קל בידיוק כמו להפוך המבורגרים

בכל אופן אם לא ילך הייתי ממליץ לפנות לחברת יורוקום המשווקת נוקיה, סך הכל אותם תנאים אפילו פחות עבודה.

פורסם

בתור אחד שחי את תחום המכירות ועבר את המיונים לאורנג/ פלאפון/ יורוקום אני רק יכול להגיד לך "תברח כמו מאש"

התנאים נראים טובים אבל תקרא את האותיות הקטנות בחוזה העסקה ותבין לבד שלא בכל ורוד.

אתה עובד סביב השעון כל החודש ובקושי מצליח להגיע ליעד שלך וכשאתה מגיע סוף סוף היעד עולה וממשיך לעלות כל הזמן

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...