Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי שאלה לאלו ממכם שמבינים קצת בשוק של ה TT.

יש לי הצעה לרכוש TT שנת 2002 עם קילומטרז' יחסית נמוך ויד רביעית.

אבל אני מפחד שיהיה לי קשה להיפטר ממנה אחרי זה בגלל שכשאני אמכור אותה אני אמכור כבר יד 5.. מה אתם אומרים? אני מפחד בצדק או שבגלל שככה המכוניות האלה הולכות לא צריכה להיות יותר מדי בעיה?

צריך לציין שהאוטו בצבע שחור (כי נדמה לי שזה קצת יותר נדיר אז אולי זה ישפיע על המכירה..)

בבקשה אני ממש צריך את העצות שלכם אני לא יודע מה לעשות! תודה!

פורסם

אם אתה אוהב את האוטו, הוא שמור, עובר בדיקה טובה, תנסה להתמקח על המחיר וקח!

אם אתה לא סגור עליו, וותר מראש.

זה הכל!

בהצלחה!

פורסם

לפי דעתי לא צריך לחשוב על מכירה לפני הקניה..

אם אתה אוהב את האוטו תיקח אותו, לא חסרים מכוניות עם יד 10+ ועדין אנשים קונים אותם.

פורסם

tt נמכרות בלי בעיה במיוחד שחורות עם קילומטראז נמוך

חוץ מזה אתה לא מוכר אותה שבוע הבא

תקנה תהנה ושיגיע הגשר תעבור אותו

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
tt נמכרות בלי בעיה במיוחד שחורות עם קילומטראז נמוך

כנראה ככה היא הגיעה כבר ליד רביעית :lol:

ובכל מקרה, לפותח השרשור, רוב הTT בשוק כבר עברו את היד הרביעית והחמישית (ראיתי כבר יש 8 ומאז היא הספיקה להמכר).

ככה שאין לך מה לדאוג יותר מידי לגבי כמה ידיים עבר הרכב.

אם אתה רוצה את הרכב, אוהב את הרכב, המחיר מתאים לך והרכב במצב מכאני, פנימי וחצוני שמתאים לך לשלם עליו את הסכום שמבקש המוכר - תקנה.

כשיגיע היום שתרצה למכור, יהיה מי שיבוא לקנות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בוא אני אסגור לך את ההתלבטות הזאת.

פרסם מודעה עם המספר נייד שלך או של כל חבר שלך ביד 2 עם פרסום של TT מאותו שנתון ואותם נתונים אבל יד 5 במקום 4 ותראה כמה אנשים מתקשרים...

רוצה לרדת לרזולוציה יותר נמוכה- כתוב שנתון נמוך יותר והוסף ק"מ ואז תבדוק כמה מתקשרים ולפי זה תדע מה השוק של הרכב הנ"ל.

דרך אגב- זהו רכב ש"רגיל" לעבור הרבה ידים כפי שנאמר, אחרי הכל פרקטי הוא לא ודברים משתנים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בשנת 2000 קניתי מיאטה 97 שהייתה יד חמישית.

הנתון החשוב הוא שהבעלים שלפניי החזיק אותה שנתיים (כלומר כל יתר הבעלויות התחלפו בשנה הראשונה), כלומר לא מדובר ברכב עם בעיה שמישהו ממהר להיפטר ממנו מייד לאחר קנייתו.

החזקתי אותה חמש שנים ומכרתי אותה יד שישית, בהרבה מעל המחירון.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה.. כנראה ואין כבר TT יד ראשונה או שניה, בשנתונים שבין 2000 עד 2003.

רוב הTT בארץ מחליפות ידיים כמעט כל שנה , אם הרכב שמור וללא תאונות, אין לך מה לדאוג השוק של הTT הוא שוק חזק , מכוניות שהם יד רביעית וחמישית עדיין נמכרות מעל המחירון , תסתכל ביד 2 רובם מבקשים 15 ו 20 אלף מעל המחירון על רכבים שהם לא הכי "שמורים במיוחד" כלומר ידיים וקילומטרג' גבוהים יחסית .

כמה זמן את חושב להחזיק את הרכב ? אם זה פחות משנה, אז זה פחות כדאי, אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב לתקופה ארוכה (שנתיים למשל- עד 2009) , אז יד חמישית לרכב בן 8 שנים זה לא קריטי במיוחד לא אוודי TT.

אני יודע על TT שנת 2000 שהיא (הייתה) יד 11 !!! והיא נמכרה. אם מי שקנה אותה יחשוב שהוא 12 והוא ימכור ל 13 שימכור אותה ל 14 בחיים הרכב לא יימכר.

לא כל כך קשור, אבל האם הרכב רודסטר או קוואטרו ?

אני חושב שהשוק של הקוואטרו הוא הכי חזק , והשוק של הרודסטר הוא הכי חלש(יחסית) . לדוגמא , יש TT שכבר שלושה חודשים שלא מצליחים למכור וגם היא שחורה ( אני חושב שלצבע ברכב הזה אין יתרון) , אבל היא רודסטר, יכול להיות שזה אומר משהו , למרות שמבקשים עבורה 50,000 ש"ח מתחת למחירון , והיא עדיין לא נמכרת. ובכלל על אוטומטית אין על מה לדבר.

כמובן זו רק דעתי, ואתה יכול לא להסכים איתי. כי זה הרי כסף שלך. תחשוב טוב.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

wazars, אנחנו כבר ב2008. להחזיק אוטו שנתיים היום משמע עד 2010. משמע הרכב יהיה על הכביש 9 שנים. (מודל 2002, בד"כ, עלה על הכביש ב2001).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הכל שאלה של כסף... קונים תמיד יהיו לרכב. לעתים מצב הרכב יותר חשוב מהיד.

יש לי חבר שנוסע בכזו שנת 2001 יד 2 עם 60 אלף ק"מ במצב "ניילונים", אז יש גם אקזמפלרים מעניינים בשוק.

(לא, הוא לא מוכר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
wazars, אנחנו כבר ב2008. להחזיק אוטו שנתיים היום משמע עד 2010. משמע הרכב יהיה על הכביש 9 שנים. (מודל 2002, בד"כ, עלה על הכביש ב2001).

תודה DISCOVER אבל , שנת 2008 + 2009 = שנתיים , לזה התכוונתי ..

ונכון מה שאמרת , רוב המכוניות עלו לכביש שנה קודם ונרשמו שהם משנתון עוקב , שזה מחזק את מה שאמרתי , רכב שיצא לכביש בשנת 2001 , ב2009 הוא יהיה 9 שנים על הכביש , ( אתם מוזמנים לספור) ויד חמישית לרכב בן 9 או 8 הוא לא גבוהה לפי דעתי .

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

לרודסטר יש שוק פחות טוב המחיר שלה גבוה יותר היא בשנים גבוהות יותר ויש הרבה אוטומט

הtt הכי נמכרות הן דווקא הישנות בגלל המחיר לעומת פוזה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אם תחפש טוב ותחוש את הארץ לאורכה ורוחבה אתה תמצא לא מעט אקזמפלרים בעלי ידיים נמוכות וקילומטרא'ז נמוך בהתאם.

שווה לחרוש את העיתונים, את אתרי האינטרנט להפעיל חברים שגרים רחוק וגם אנשים נוספים להם, לנסוע לכל מקום לראות ולהחליט בסוף מי תיהיה הנסיכה הבאה.

גם אם זה יעלה 1000 שקל דלק ו 500 שיחות טלפון זה שווה לבסוף, כי אני בטוח שאתה משקיע את מיטב כספך ברכישה, אתה לא קונה סופר לאנסר.

אני לא מבין באודי ובטח שלא ב TT נכון לעכשיו, אבל ידוע שרכבי ספורט לא מוחזקים למשך דורות אצל הבעלים.

ממוצע זה יוצא יד לכל שנה וחצי, במידה ותחזיק אותה נניח שנתיים.

יד זה פרמטר זניח יותר ברכבי ספורט מבוקשים, גם אתה וגם הלקוח הבא יחפשו טיפולים תקופתיים במרכזי, ויחפש שלמות במרכב ושהכל עובד, ורכב שמור בכללי.

בהצלחה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...