Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו 940

haimy12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי וולוו 940 שנת 96 מנוע 2000 טורבו

כמה שאלות

1 . באיזה שמן מנוע צריך להשתמש אם אפשר (דגם סוג )?

2 . איזה שמן גיר (אוטומטי ) צריך להשתמש (דגם סוג ) וכל כמה זמן או קילומטרים צריך להחליף?

3 . אם רצוי צריך להחליף את חוטי הצתה של הפלגים אם יש סוג מסויים ?

4 . אם יש תוסף דלק שמומלץ להשתמש ?

איך אני יודע שהטורבו נכנס לעבודה כשהרכב מכובה המחוג נמצא באמצע .שהרכב מונע הוא נמצא קצת שמאלה מהאמצע, כשלוחצים גז הוא חוזר לכיוון האמצע וימינה ממנו איך אפשר לדעת אם הוא עובד תקין

אם ככה זה אמור להיות ?

תודה מראש חיים

פורסם

תתחדש.

מציע לך להתקשר למוסך המרכזי בפתח תקוה ולדבר עם הבוחן הראשי בתחום וולוו.

הלוואי ובכל המוסכים היו מגלים אדיבות ושירותיות כמוהו.

הוא יספק לך את כל המידע שתבקש.

טלפון: 9182111 – 03

תוכל לבקר באתר וולוו ישראל ולשחק עם מחירון טיפולים: http://www.aman.co.il/mehiron/searchtipul.aspx

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב

1. יש להשתמש אך ורק בשמן סנטטי מלא

2. שמן גיר אוטו DEX 3 החלפה כול 60000 ע"י מכשיר שטיפת גיר

3. יש אפשרות לבדוק את חוטי ההצתה ע"י מכשיר מיוחד שבודק מתח פריצה

4. השעון הנ"ל הוא שעון ואקום כאשר המנוע כבוי אין ואקום בסעפת יניקה כאשר הטורבו לא נכנס לפעולה יש ואקום וכאשר המחוג נע ימינה זה מראה שהטורבו נכנס לפעולה ( וכמובן אין ואקום אלא לחץ גדישה )

אני מציע לא לעבור לתחום הפעיל כאשר המנוע קר ולקראת כיבוי מנוע

מזל טוב זהו רכב מעולה ( גם לי יש כזה )

בברכה זיסו יוסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...