Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מוצא תשובה חד משמעית לעניין.

מצד אחד קורא בעיתונים שזה חינם לפרק זמן מוגבל או בקטע רחוב מסויים, לא הבנתי. שמעתי משופט אזורי שזה חינם לגמרי, שמעתי שדורשים להוריד שלטי "חניה בתשלום"

מצד שני קראתי בעיתון שהסוחרים ברחוב רוצים שהחניה בביאליק תהיה ללא תשלום- מכאן ניתן להסיק שכרגע היא בתשלום, ואני עדיין רואה פקחים.

למישהו יש תשובה לעניין?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

החניה בתשלום משעות הבוקר המוקדמות עד 19:00 בערב.

לאחר מכן החניה חינם עד למחרת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תיקון : כעובד ברחוב הנ"ל איפה שהמדרכה מסומנת באבנים ירושלמיות החניה היא חינם לאורך כל היום וזה על סמך זה שלא קיבלתי אף דו"ח (וכנ"ל חבריי לעבודה באיזור) במשך השנה האחרונה.

דוד.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

CH@OS מה אורך המידרכה שעליה אתה מדבר?

בטח מספר מטרים בודדים לא?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יקח לי ימים למדוד את זה :-).

זה מתחיל איפה שממוקם מין מרכז מסחרי \קניון קטן .. קיצר כל האיזור של החנויות\בזק(:roll:)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

יש בעייתיות בחניה בקטע הרחוב הנ"ל.

מצד אחד, בקטע שבין רחוב ז'בוטינסקי ואלרם לכופר היישוב וגבעתיים אין סימון כחול-לבן על המדרכות היות ומדובר באבני שפה מיוחדות מאבן ירושלמית.

מצד שני, יש מדחנים ברחוב ומיטב זכרוני יש גם שלט בכניסה לקטע הזה של הרחוב.

מצד שלישי, לפי מה שלימדו אותי כאן בפורום השלט תקף רק עד לצומת הבאה כלומר מאיזור רחוב ד"ר כהן השלט כבר לא תקף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אבא שלי סיפר לי שרצו לעשות שכל רחוב ביאליק היה בתשלום אך ביטלו את זה עקב התנגדות של כל הסוחרים ברחוב.

וכרגע כל רחוב בילאיק מקניון אלרם ועד למעלה איפה שמאפיית הדקל החניה בחינם.

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מתעלק על השירשור הנ"ל

קרוב משפחתי מתחיל לעבוד בביאליק ברמת גן פינת רחוב שלמה בן יוסף איפה הוא יוכל לחנות ללא תשלום באזור זה?

תודה למאירים

פורסם

לצערך המצב רק הולך ומדרדר באזור.

בעבר היית יכול לחנות ברחוב משה שרת. בגלל שהרחוב כולל עלייה מאוד רצינית מ-2 צדדיו הפקחים היו מתעצלים לטפס.

אבל לאחרונה אני רואה לא מעט דוחות על שמשות של רכבים (חונים פה כמו במערב הפרוע).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...