Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רכשתי פורק לחץ חיצוני ללנצי'ה שלי ומיד לאחר מכן ראיתי שהרכב כל פעם שאני מגיע לרמזור אחרי לחיצה נכבה.לאחר בדיקה אצל שבי ראינו שהפורק מושך אוויר, והחלפתי שוב לפורק פנימי מקורי והעניין סודר. השאלה שלי היא איזה פורק לחץ חיצוני מתאים לרכב כזה, הבנתי שפורק לחץ חיצוני רגיל לא מתאים לרכבים מהסוג שלי אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי..יכול להיות שפשוט הפורק שלי לא היה תקין מפני שהוא מאיכות גרועה והאויר ברח מהבורג שסוגר אותו.

הדבר השני הוא פילטר אוויר פתוח שמעתי שאפשר לנקות אותו עם אבקת כביסה השאלה שלי היא אם זה יעשה נזק או שפשוט זה לא ישיג את המטרה כמו שנוזל ניקוי יעודי ישיג.

אשמח מאוד לשמוע חוות דעת ממישהו שמבין ברכבים מהסוג הזה.

בתודה מראש חיליק!

• תוכן חדש...