Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכנית המדהימה הזו התחילה ליהיות משודרת מההתחלה בכל

יום בערוץ yes + בשעה 1:20 בלילה , אנחנו כרגע בפרק ה 40 כבר.

הסדרה היא אחת הסדרות הטובות והמקוריות ביותר ונותנת זווית שונה .

לא לפספס , רצח מאדום לשחור בימי א-ה שעה 1:20 yes +

ואחרי זה בגלל שאני הולך לישון מאוחר אני כל יום קם עייף..

פורסם
התכנית המדהימה הזו התחילה ליהיות משודרת מההתחלה בכל

יום בערוץ yes + בשעה 1:20 בלילה , אנחנו כרגע בפרק ה 40 כבר.

הסדרה היא אחת הסדרות הטובות והמקוריות ביותר ונותנת זווית שונה .

לא לפספס , רצח מאדום לשחור בימי א-ה שעה 1:20 yes +

ואחרי זה בגלל שאני הולך לישון מאוחר אני כל יום קם עייף..

כן זו באמת אחלה סדרה. אני לא מפספס שום פרק. :shock::shock3:

XSI שתחייה.

פורסם

סדרה מצוינת אמנם, אבל "24" פשוט לוקחת את זה צעד אחד קדימה - בכנות לא ראיתי בשנים האחרונות סדרה שמשתווה אליה. מומלץ ביותר לקחת את כל ששת ה-DVDים של העונה הראשונה, למי שלא ראה, ופשוט להנות. הסדרה הזאת טובה יותר מהרבה מאוד סרטי מתח שראיתי. פשוט מדהים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
סדרה מצוינת אמנם, אבל "24" פשוט לוקחת את זה צעד אחד קדימה - בכנות לא ראיתי בשנים האחרונות סדרה שמשתווה אליה. מומלץ ביותר לקחת את כל ששת ה-DVDים של העונה הראשונה, למי שלא ראה, ופשוט להנות. הסדרה הזאת טובה יותר מהרבה מאוד סרטי מתח שראיתי. פשוט מדהים.

רוני

אני חושב ש24 זו תוכנית פלצנית, עם מתח מזויף, קיטשי ובכמויות חסרות פרופורציה. הכל שם בומבסטי סטייל אמריקה ופשוט אין רגע אחד אמין.

רצח מאדום לשחור (וחוק וסדר על סדרות הלווין שלה) מקרין הרבה יותר אמינות, מעניין יותר ופחות מנופח. ואגב - בוקר טוב :!: הקרינו את הסדרה הזו בערוץ שלוש (או שמא זה היה ערוץ 2? נו, לא משנה) לפני כמה שנים במשך תקופה לא קצרה...

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
אני חושב ש24 זו תוכנית פלצנית, עם מתח מזויף, קיטשי ובכמויות חסרות פרופורציה. הכל שם בומבסטי סטייל אמריקה ופשוט אין רגע אחד אמין.

ברכות, המצאת ביטוי חדש - "מתח מזויף"...

אין שם טיפת קיטש, זה כל היופי. הסיבה שהמתח הוא חסר פרופורציה היא כי צריך לפרוס 24 שעות בעונה שלמה וכדי שיהיה מעניין תוקעים כמויות אדירות של התרחשויות בכל פרק.

הסדרה הזאת מדהימה לא רק בגלל שהיא עשויה נפלא, אלא גם בגלל שהתסריט פשוט גאוני, משאיר אותך במתח באופן קבוע, עם גלים אדירים של מתח בסוף כל פרק, כשקורה התרחשות קיצונית, ועדיין מצליח להיות אמין. ראית את כל הפרקים של העונה הראשונה, או שרפרפת על כמה וויתרת? אם רואים את הכל מגלים תמונה שלמה ומאוד מעניינת. כמויות ההפתעה והמתח שיש בה משאירות סרטים רבים מאחור. מה לעשות, לפעמים בומבסטי סטייל אמריקה מצליח להיות גם מאוד מרשים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אין שם טיפת קיטש, זה כל היופי. הסיבה שהמתח הוא חסר פרופורציה היא כי צריך לפרוס 24 שעות בעונה שלמה וכדי שיהיה מעניין תוקעים כמויות אדירות של התרחשויות בכל פרק.

הסדרה הזאת מדהימה לא רק בגלל שהיא עשויה נפלא, אלא גם בגלל שהתסריט פשוט גאוני, משאיר אותך במתח באופן קבוע, עם גלים אדירים של מתח בסוף כל פרק, כשקורה התרחשות קיצונית, ועדיין מצליח להיות אמין. ראית את כל הפרקים של העונה הראשונה, או שרפרפת על כמה וויתרת? אם רואים את הכל מגלים תמונה שלמה ומאוד מעניינת. כמויות ההפתעה והמתח שיש בה משאירות סרטים רבים מאחור. מה לעשות, לפעמים בומבסטי סטייל אמריקה מצליח להיות גם מאוד מרשים.

זה לא ביטוי חדש, אם אתה לא מכיר אותו... תתחדש.

כן, ראיתי את כל העונה הראשונה ואני צופה יחד איתך בשנייה - פשוט כי אני נהנה מהתוכנית כבידור, לא כתוכנית מתח.

ושוב, מתח מזויף - הכל בומבסטי, הסיום תמיד בטרגדיה הרת-גורל, כל הדמויות בסכנת חיים 7 פעמים בדקה, כולם בוגדים בכולם, תחרות פרצופים מודאגים ומה לא. בקיצור - אמריקה!

לא כוס התה שלי :roll:

(אמרתי, ואמשיך לראות... כך מפיגים שיעמום ;-))

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

הייתי עכשיו בחנות הDVD,על כל הסרטים החדשים להשכרה רשום"השכרה ל24 שעות"....טוב

הלכתי לקחת את הסידרה 24 שעות,תנחשו מה היה רשום על גב העטיפה..... :lol:טימטום

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

אם אתה ממשיך לראות, אז הוכחת את טענתי :wink:

אם המטרה היא למשוך אותך כצופה - היא הצליחה. מה זה משנה אם זה בומבסטי מדי? סה"כ לא היית רוצה שזה יהיה משעמם...

למרות שאתה צודק וזה מורגש יותר בעונה השניה -הראשונה הייתה כל כך קיצונית שהם היו חייבים להתאמץ פי כמה בעונה השניה בשביל ליצור משהו שירתק את הצופים, לכן הם הלכו על הכי גדול שאפשר (בלי להיות מגוחכים בסגנון של 'מטורף רצחני שנשלט בידי חייזרים רוצה לפוצץ את העולם'). אני לא רואה כיצד הם יכולים להתקדם הלאה לעוד עונה אחרי הפיצוץ (תרתי משמע...) של העונה הנוכחית.

ובכל זאת - הסדרה עשויה בצורה מעולה, רגעי שיא אחרי רגעי שיא. לא זכור לי מתי נהנתי כל כך מסדרה בזמן האחרון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה לא ביטוי חדש, אם אתה לא מכיר אותו... תתחדש.

כן, ראיתי את כל העונה הראשונה ואני צופה יחד איתך בשנייה - פשוט כי אני נהנה מהתוכנית כבידור, לא כתוכנית מתח.

ושוב, מתח מזויף - הכל בומבסטי, הסיום תמיד בטרגדיה הרת-גורל, כל הדמויות בסכנת חיים 7 פעמים בדקה, כולם בוגדים בכולם, תחרות פרצופים מודאגים ומה לא. בקיצור - אמריקה!

לא כוס התה שלי :roll:

(אמרתי, ואמשיך לראות... כך מפיגים שיעמום ;-))

מסכים איתך לגמרי, סדרה שבכוח מנסה להיות מיוחדת.

מעין תשובה של NBC ללהיטים האחרונים של HBO .

מתח מזוייף זה בהחלט מילה שמגדירה טוב את מה שקורה שם, הם כלכך ניסו להיות מגניבים בקטע של ה REAL TIME שזה יצא מלאכותי לחלוטין, בדיוק אחרי כמה שעות של הסידרה, זה כבר יוצא מכל החורים.

סדרה מעולה שבקרוב צפוייה להגיע אלינו, זה 6 FEET UNDER , או מתחת לאדמה בעברית.

עוד המלצה שלי, SPACED , מצחיק בטירוף.

פורסם

רוני

אכן 24 סדרה טובה, אך לא ניתן להשוות ביו שתי סדרות אלו. בעוד שרצח המופלאה התמקדה בדיאולוגים מבריקים דמוייות בעלות 'נפח' ו'בשר' ועיסוק בסוגיות פילוסופיות אשר משליכים על חיינו בצורה כזאת או אחרת. 24 נותנת מתח ומשחקי תסריט שאינם מקובעים ,כפי שהורגלנו עד היום.

פורסם

אני מסכים, ולא משווה ביניהן, סתם ציינתי עוד סדרה שלדעתי היא מהמהנות והמיוחדות בנוף המשעמם למדי של סיטקומים ודרמות בתי חולים/מכבי אש/פוליטיקאים וכולי שמציפים את המרקע היום... (אם כבר סדרת בית חולים טובה - SCRUBS בראשון בלילה. קומדיה, לא דרמה)

אני עדיין מתגעגע לסדרות המדע הבדיוני הטובות של פעם - X-FILES, סטאר טרק TNG ונלוותיה... קיוויתי ש- ODDISSY 5 תהיה המשך ראוי אבל היא מאכזבת אותי עם תסריט מבולבל למדי וקונספט לגמרי לא סגור על עצמו. (למרות שהיא משעשעת למדי).

מתחת לאדמה אמור בהחלט להיות מעניין. גם העונה האחרונה של אוז מגיעה אוטוטו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אגב סדרת מד"ב, מישהו ראה את מרסי פוינט? די משעשע, נראה כמו שילוב של אי.אר. עם בבילון 5. שתי סדרות שאני לא מי יודע מה חובב שלהן. סדרת בית חולים בחלל... עם תסרוקות של היפים והאמיצים...

ולעניין רצח מאדום לשחור - מאנץ' שולטטטטט!!!!!!

פורסם

רוני

רצח מאדום לשחור (וחוק וסדר על סדרות הלווין שלה) מקרין הרבה יותר אמינות, מעניין יותר ופחות מנופח. ואגב - בוקר טוב :!: הקרינו את הסדרה הזו בערוץ שלוש (או שמא זה היה ערוץ 2? נו, לא משנה) לפני כמה שנים במשך תקופה לא קצרה...

בוקר טוב או לא אני ראיתי את כל הפרקים של הסדרה עוד שהייתי ילד קטן

היא הייתה משודרת בערוץ 2 בלילה.

סדרה מדהימה - פשוט אמיתית ולא הוליוודית כמו היום - אמנם אני לא מבקר

קולנוע או טלוויזיה אבל אני יכול להגיד שאני מרגיש שהכל אמיתי בצפיה בסדרה

המדהימה הזו.

24 ראיתי , נחמדה לא יותר מזה.

"רצח מאדום לשחור" פשוט סדרה מדהימה , ושוב אני קורא לכל אחד לצפות.

וכמובן המשחק המדהים של השחקן אנדראה בראוור שחקן מוכשר..

בסדרה שמו : פמבלטון..

אגב מישהו יודע עד כמה פופולארית הסדרה בארה"ב , לא הצלחתי להשיג מידע..

פורסם
אני מסכים, ולא משווה ביניהן, סתם ציינתי עוד סדרה שלדעתי היא מהמהנות והמיוחדות בנוף המשעמם למדי של סיטקומים ודרמות בתי חולים/מכבי אש/פוליטיקאים וכולי שמציפים את המרקע היום... (אם כבר סדרת בית חולים טובה - SCRUBS בראשון בלילה. קומדיה, לא דרמה)

אני עדיין מתגעגע לסדרות המדע הבדיוני הטובות של פעם - X-FILES, סטאר טרק TNG ונלוותיה... קיוויתי ש- ODDISSY 5 תהיה המשך ראוי אבל היא מאכזבת אותי עם תסריט מבולבל למדי וקונספט לגמרי לא סגור על עצמו. (למרות שהיא משעשעת למדי).

מתחת לאדמה אמור בהחלט להיות מעניין. גם העונה האחרונה של אוז מגיעה אוטוטו...

רוני

אמרת אוז אמרת הכל , ללא ספק אחת הסדרות החזקות ביותר בכל הזמנים

דמויות חזקות , מקרים חזקים , שחקנים אדירים פשוט מדהים.

אני מחכה לזה בקוצר רוח..

אפרופו סדרות - עוד סדרה שאהבתי הייתה "גולשים בזמן" ...

:roll:

• תוכן חדש...