Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

היום קיבלתי דו"ח עם קנס של 250 ש"ח על זה שנסעתי שמאלה למרות תמרור האוסר על כך.

אני מודע לחומרת מעשיי ואני מבין שעליי לשלם את המחיר.

אך בדו"ח השוטר כתב את שמי לא נכונה-במקום "עזרא" כתב השוטר "עזרה" - האם הדבר עילה לביטול הדו"ח[אני חייל דל באמצעים]?

ואם כן אז מה הפרוצדורה?

תודה מראש, אבי.

נ.ב

מבקש להמנע מתגובות כמו "מגיע לך שלם את המחיר" , אני מודע לעניין ואבקש להשאר בנושא, תודה מראש :)

פורסם

לא.

יש מספר פרטים נוספים כגון ת.ז ומספר ר.נ שלך כך שבלבול באות אחת ה במקום א לא תבטל לך את הדוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סתם שאלה, למה נראה לך שזו עילה לביטול?

רק טעות בציטוט התקנה מהחנ"א/ ניסוח לא נכון או פירוט נסיבות העבירה בצורה לא ברורה או לא מדוייקת יכולים להוות עילה לביטול במידה ותערער על כך. חוץ מזה, שום דבר לא מבטל את הדוח.

Xbox12341

פורסם

מה אתה רוצה,שהשוטר יהיה גם אינטילגנט?הגזמת,דבר כזה תמצא רק בספריית וידיאו במחלקת מדע בדיוני,

עכשיו ברצינות,אין עילה לביטול הקנס,

פורסם
לא, טעות בשם לא מבטלת דו"ח.

לא.

יש מספר פרטים נוספים כגון ת.ז ומספר ר.נ שלך כך שבלבול באות אחת ה במקום א לא תבטל לך את הדוח.

אין קשר.. תצטרך לשלם את הדוח...

חוץ מזה, שום דבר לא מבטל את הדוח.

משוטר לשעבר - אין עילה לביטול

עכשיו ברצינות,אין עילה לביטול הקנס,

אצלי השוטר האינטיליגנט בכלל רשם את השם הפרטי והמשפחה הפוך (שם משפחה במקום שם פרטי), וכל עוד הת"ז מתאים, אין שום עילה

מישהו יכול לחזק את הטענה?

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם
מישהו יכול לחזק את הטענה?

לפחות במקרה הספציפי הזה אפשר להגדיר זאת כטעות קולמוס.

אפילו בתי משפט מבינים לטעויות קןלמוס ומתעלמים מהפרצות שלכאורה מנסים להתלות בהן.

גם המחוקק נתן דעתו במקרים רבים לטעויות קולמוס שיש להתעלם מהן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם כבר הזכרנו בתי משפט - היה יותר ממקרה אחד שבו הדו"ח בוטל כי הכתב לא היה קריא.

טוב, הוא היה עד כדי כך לא קריא שאפילו השוטר/ת שרשמ/ה אותו לא הצליח לקרוא אותו בבית המשפט.

מזכיר לי ימים נשכחים בבית הספר, כשהחברים לכיתה לא הצליחו לקרוא את מה שהם כתבו בשיעורי הבית. :roll:

טעות בשם, ועוד זניחה למדי (נקרא לזה "טעות באיות") לא תגרום לביטול. אלה החיים, לא נורא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אוקיי תודה לכם.

אני אשלם את הקנס ואקח את זה כשכר לימוד, שכן אני לא הולך לעשות טעות כזאת בעתיד יותר. לא בדעה צלולה.

בכל מקרה, יש לי שאלה קצת שונה.

אני אתאר לכם את המקרה קודם:

יצאתי מתחנת דלק, ורציתי לפנות שמאלה. בדיעבד הסתבר לי שגם היה שם תמרור האוסר על פנייה שמאלה[עיגול שבתוכו חץ הפונה שמאלה וקו עליו באלכסון] וגם על הכביש היה מצוייר חץ ימינה בלבד.

בכל זאת פניתי שמאלה. לאחר כ100 מטר עצרה אותי ניידת שעמדה בפינה[בזמן שעמדתי שם נעצרו עוד איזה 5 אנשים ואני מעריך שבמהלך כל הלילה נעצרו שם לפחות 20 איש, אני באמת מאמין שהתמרור לא נחוץ במקרה הזה, ואין שום סכנה לפנות שמאלה].

ישר שיצאתי מהניידת השוטרים התחילו לדבר על כך שזה פסילה מייד, ושבטוח ישללו לי את הרישיון, ושיזמינו אותי למשפט, כאילו כדי להלחיץ אותי[לדעתי], ואח"כ עשו את עצמם כאילו הם דנים אם לתת לי את העונש עם הנקודות או בלי הנקודות. בקיצור, לפי דעתי, ניסו למרוח אותי כדי שאני אלחץ. יש לציין שאני נהג חדש עדיין. הם גם אמרו שאם הם יתנו לי את העונש בלי הנקודות אז אח"כ ישאלו אותם למה לא נתנו לי נקודות ויעשו להם בעיות.

מישהו יכול לאמר לי מה הוא העונש הקבוע בחוק לעבירה שביצעתי? להזכירם, לא צייתתי לתמרור האוסר על פנייה שמאלה ופניתי שמאלה. לא היה מעורב תמרור אין כניסה.

העונש בסופו של דבר: 250 ש"ח.

תודה מראש.

פורסם

אתה יכול להיות סמוך ובטוח ששלילה זה לא.

נקודות זה כן. לא בטוח כמה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אם כבר הזכרנו בתי משפט - היה יותר ממקרה אחד שבו הדו"ח בוטל כי הכתב לא היה קריא.

טוב, הוא היה עד כדי כך לא קריא שאפילו השוטר/ת שרשמ/ה אותו לא הצליח לקרוא אותו בבית המשפט.

.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82067

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא נראה לי שקיבלת נקודות, אני לא מזמן ביצעתי עבירה דומה קיבלתי קנס בלבד ללא נקודות בכל אופן אם אתה רוצה להיות סגור על עצמך תתקשר למשרד הרישוי תתן להם את מספר העבירה שנרשם בדו"ח והם יגידו לך אם קיבלת נקודות וכמה.

• תוכן חדש...