Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיון בחיפוש של הפורום ראיתי שהוא מוכר רכיבים בזול.

אפשר לקבל הסבר איפה בדיוק הוא יושב? כתובת?

תודה לעונים.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

igi2000,

הוא נמצא ברחוב השומרון, באיזור התחנה המרכזית הישנה בת"א.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
בעיון בחיפוש של הפורום ראיתי שהוא מוכר רכיבים בזול.

אפשר לקבל הסבר איפה בדיוק הוא יושב? כתובת?

תודה לעונים.

המלצה שלי תיתרחק מיוסי, לך לציון לידו בחור יותר אמין מהניסיון הרע שהיה לי עם יוסי הבחור סליחה על הביטוי רמאי ונוכל ולא פעם אחת, יש את ציון בנאדם ישר כמובן שצריך להתמקח על המחיר ממליץ על ציון בעיניים עצומות

ישראל

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

גם אני ממליץ על ציון.

בנאדם טוב שעם קצת מיקוח אפשר להגיע איתו למחיר טוב, אפילו טוב מאוד.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

מחזק את דבריהם , צאם כבר אתה הולך על הסחורה מתחנה מרכזית הישנה אז תלך לציון בלבד.

קרה לחבר מקרה שהוא לא היה מרוצה מהסאב, בלי עצבים ובלי שום פרוצדורה הוא החליף את שהוא מצא את הסאב שרצה.

יש לו את כל המכשירים (אם לא במלאי הוא יכול להזמין מהיום למחר),וכמובן חשוב להתמקח ,הוא מתחיל ממחיר רגיל עד שמגיע למינימום שהוא יכול לרדת.

ממליץ עליו בתחום " סחורה מתחנה מרכזית".

פורסם

מישהו יודע אולי בכמה בערך אפשר להביא מציון את הC12 או הCVR12 ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
מישהו יודע אולי בכמה בערך אפשר להביא מציון את הC12 או הCVR12 ?

היתי אצלו והוא רצה ממני על הסי12 עם תיבה ועל המורל פולס 900 שקל לפני מיקוח. מאמין שהסכום מתחלק 60:40 לטובת המורל.

גם אני ממליץ על ציון, קניתי אצלו את המגבר שלי במחיר שלא להאמין ובמשך כל המכירה הוא הסביר לי הכל והכל הלך כמו שצריך.

פורסם

חבר שלי קנה ניראה לי מיוסי אני לא יודע מי זה מי את הסי12 ב300.

אבל עדיף להשקיע את ה50 שקל ולקבל אחריות.

מקס.

פורסם

מנסיון שלי יוסי הוא נוכל.

קניתי לפני כשבוע את המגבר המדובר של JBL 75.4 ובחנות שלו הוא אמר לי שיש אחריות 3 שנים מהיבואן

על המגבר וכשאני פותח את המגבר בבית אני רואה שרשום מאחורה עד 2008.

היום דיברתי איתו בטלפון ואמרתי לו את עניין האחריות והוא אמר שבשלוש שנים האלו אני יכול להביא לו את המגבר

והוא ישלח אותו לתיקון אותו...אבל איך לעזעזל הוא אמור לדעת שעברו 3 שנים?

המגבר עדיין לא חובר והוא יחובר עוד שבועיים שלושה, אז אין לי מושג עדיין אם המגבר עובד בכלל

ד"א מה לגבי זיופים? יש אצל יוסי או ציון? איך מזהים אותם? יש דרך לדעת שהמגבר שקניתי מזוייף?

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

• תוכן חדש...