Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ידידי!!!

אנוכי גר בשכונת פסגת זאב לירושלמים שביננו.

על מנת להגיע לרחוב בו אני גר אני צריך לעבור ירידה/ עליה שנהפכת להיות ממש צפופה ברגע שרכבים מצידי הכביש אשר עומדים על אדום לבן לא זזים אלא פשוט עומדים או מחנים שם את רכבם. מצב זה עוד זניח.

אבל כאשר מגיע אוטובוס לאזור זה כבר ממש מתחיל להיות בעיה רצינית!

כל פעם שאני מגיע לשם אני צריך לעשות סלאלומים עם האוטו ובדרך להיזהר מאוד שלא לדרוס איזה חתולה. דבר זה הפך ממש למטרד.

יש למישהו רעיון איך אני יכול לפתור את בעיית הרכבים החונים בצידי הכביש? משטרה יכולה לעזור?

פשוט באזור שם זה מין מרכז מסחרי שכונתי וכל אחד עוצר לקנות משהו על הדרך לבית. אני מדבר על הירידה של מאיר גרשון למכירים.

תודה לעוזרים!!!

Polo 2012

פורסם

תתקשר לעירייה, תבקש שיבואו לאכוף את העניין. למרות שברוב הפעמים הם מתעלמים, יכול להיות שהעירייה שלך קצת יותר הגיונית.

אפשר לנסות גם להציק להם מידי יום...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

מכתב בצירוף תמונות דורשים התיחסות של הרשות בצורה ענינית יותר ומעשית יותר מאשר טלפון.

אחרי שזה יתחיל לזוז, טלפונים יכולים לקדם את הענין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תרים טלפון למשטרה,

אני בטוח שהם ישמחו לחלק לכולם דוחות.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
תרים טלפון למשטרה,

אני בטוח שהם ישמחו לחלק לכולם דוחות.

כן, חשבתי על זה השאלה עד כמה זה טוב לטווח הרחוק.

אני לא רוצה להיות זה שכביכול יחלק דוחות לתושבי השכונה, בכל זאת זה יכול להיות נגדי יום אחד.

Polo 2012

• תוכן חדש...