Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי אך עושים את זה הרבה פעמים אני רוצה לעשות לבד

אני פוחד להחניס אוויר לנערכת כי לנקז אותו אני אצתרך עזרה מעוד משהו.

הרבה פעמים שעשו לי במוסך לא עשו אחרי זה ניקוז אוויר.

אז מה השיטה

פורסם

שמחליפים רפידות לא מנתקים צינורות, ולכן איןם צורך לנקז אוויר,

מי שאין לו מושג בהחלפת רפידות עדיף שיתן לבעל מקצוע לעשות.

בלמים זה לא משחק!!!!! אם אין לך מושג אל תיגע!!

אתה הרי לא מעוניין להיכנס לסטטיסטיקה.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

ומה יקרה אם תיתקע? כמו הבחור שהיה פה לא מזמן , שרק רצה להציץ בבלמים האחוריים ולא ידע איך להרכיב אותם בחזרה?

יש לך מוסכניק ב"שלוף" שיגיע להוציא אותך מהצרה?

יש הרבה דברים אחרים שתוכל להתעסק איתם בלי לסכן את עצמך או אחרים.

חשוב טוב טוב אם אתה באמת יודע מספיק. בלמים זה עסק רציני ביותר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

גם אם לא ינתק את הצינורות הוא עלול להכניס אוויר.

איך ? לא ללחוץ על דוושת הבלם כאשר הרפידות בחוץ. כבר היו דברים מעולם.

עם כול הכבוד, מעצם השאלה, לא הייתי ממליץ במקרה הזה להחליף לבד.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
חברים ראיתי את זה הרבה פעמים אני רוצה לנסות אם אני אבקש לעשות את זה במוסך הם הרי לא יתנו לי

כשכולם אומרים לך שאתה שיכור,אז כנראה שבאמת אתה שיכור,תקרא עברית ותבין עם בלמים לא משחקים,

פורסם
חברים ראיתי את זה הרבה פעמים אני רוצה לנסות אם אני אבקש לעשות את זה במוסך הם הרי לא יתנו לי

ברור שלא יתנו לך. אף אדם שפוי (בטח מוסכניק) לא ירצה סיכון שמישהו יפגע, והוא יהיה איכשהו קשור לזה.

אם המוסכניק יתן לך לעשות זאת, תוך כדי שהוא מתבונן כל הזמן ומשגיח, זה אולי מתקבל על הדעת, אבל לך תמצא בעל מקצוע שיסכים שתהיה שוליה שלו, אין להם זמן לזה (ובצדק).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
ראיתי אך עושים את זה הרבה פעמים אני רוצה לעשות לבד

אני פוחד להחניס אוויר לנערכת כי לנקז אותו אני אצתרך עזרה מעוד משהו.

הרבה פעמים שעשו לי במוסך לא עשו אחרי זה ניקוז אוויר.

אז מה השיטה

אני לא יודע אם זה קשור- אבל אני חייב לשאול.

אפרים- בן כמה אתה? והאם מדובר ברכב של הוריך?

ואם כן, האם הם מודעים לכוונותיך בנוגע להחלפת רפידות הבלם בעצמך?

פורסם

לא מציע לך ליגוע בבלמים, לך תחפש משהו אחר להתעסק איתו ברכב או בכלל רק לא בחלקים הקשורים לבטיחות.

* לידע כללי במידה ובכל זאת אתה מתעקש ומתקין את הבלמים, חס וחלילה במיקרה של תאונה חוקרים את נסיבות התאונה ובמידה ויתגלה כי הייתה התקנה כושלת בבלמים ויגלו מי החליף אותם, וזאת עבירה על החוק והביטוח לא ישתתף בכלום.

בכל רכב סדר ההחלפה ואופן ההחלפה שונים מרכב לרכב.

ככה שאם אתה לא בטוח ב100% מה שאתה עושה אתה מסכן את כולם את מי שנוסע ברכב ואת מי שלפני הרכב(בזמן עצירה)

ותגיד לי איזה רכב יש לך ומספר הרכב, ככה שאם יצא לי ליסוע מלפניך אז אני אתן לך לעקוף שלא תיכנס בי.

(לא זוכר מי אמר את זה פה )

פורסם

לסיכום כל השירשור. כידי להחליף רפידות מבלי להכניס אויר למערכת , תכניס יד לכיס תשלם כמה שקלים ותן לבעל מקצוע שזה עבודתו ותחת פיקוח משרד התחבורה לעשות את ההחלפה.

יום טוב ואל תתעסק עם בלמים של הרכב.

יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אפרים, עשית טעות. היית צריך לפרסם את השאלה באנגלית, בפורום אמריקאי. שם אף אחד לא היה מ... לך את המוח על כך שאתה רוצה לטפל בעצמך ברכב שלך, ולא היית מואשם בהיותך אויב המדינה ואחד שלוקח את החוק לידיים. כי שם זה חוקי, הם הרי נולדים עם מפתח מומנט ביד.

ובכל זאת, בלי קצת דברי חוכמה גם אני לא יכול:

אל תחשוב לעשות עבודה על סמך זה שראית מכונאים אחרים עושים אותה. זו צורת הלמידה המקובלת בענף והמומלצת כאן כל-כך והיא זו שמביאה לתוצאות הקטסטרופליות שנראות בכל פינה בענף הזה. קנה לך ספר טיפולים. עבוד בקפדנות על פי כל הצעדים שרשומים בו, ועם הכלים שמצוינים בספר. אין דרך אחרת לעבוד נכון.

פורסם
אפרים' date=' עשית טעות. היית צריך לפרסם את השאלה באנגלית, בפורום אמריקאי.[b'] שם אף אחד לא היה מז.. לך את המוח על כך שאתה רוצה לטפל בעצמך ברכב שלך, ולא היית מואשם בהיותך אויב המדינה [/b]ואחד שלוקח את החוק לידיים. כי שם זה חוקי, הם הרי נולדים עם מפתח מומנט ביד.

ובכל זאת, בלי קצת דברי חוכמה גם אני לא יכול:

אל תחשוב לעשות עבודה על סמך זה שראית מכונאים אחרים עושים אותה. זו צורת הלמידה המקובלת בענף והמומלצת כאן כל-כך והיא זו שמביאה לתוצאות הקטסטרופליות שנראות בכל פינה בענף הזה. קנה לך ספר טיפולים. עבוד בקפדנות על פי כל הצעדים שרשומים בו, ועם הכלים שמצוינים בספר. אין דרך אחרת לעבוד נכון.

12345

סוף סוף קצת דברי טעם.

רון.

-מי ישמע דרסו לכם את הסבתא ברכב שבעליו החליף רפידות לבד-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...