Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכלליות ובחפיף - חיישן שיתחבר בצד אחד למד המהירות ובצד השני למצערת.

כאשר מד המהירות יגיע לX - המצערת תיגר לרמה נמוכה שמספקת ע"מ לשמור על מהירות זאת אך לא לעלות ממנה.

תזכור רק - שאם תגביל למשהו כמו 110 או אפילו 120 - אתה מסכן את החיים שלך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

של קייס

אני לא יודע אם הכוונה שלך שהמהירות הזו גבוהה, או שיש כוונה אחרת.

כי אם מחפשים להגביל רף מסוים אז זה כבר בטיחותי יותר, ו-120 זה טוב יותר מ-140

אבל אז התשובה שלך נראית כאילו לא הגיונית בהקשר הזה אז אני תמהה אם יש כוונה אחרת?

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם
בכלליות ובחפיף - חיישן שיתחבר בצד אחד למד המהירות ובצד השני למצערת.

כאשר מד המהירות יגיע לX - המצערת תיגר לרמה נמוכה שמספקת ע"מ לשמור על מהירות זאת אך לא לעלות ממנה.

תזכור רק - שאם תגביל למשהו כמו 110 או אפילו 120 - אתה מסכן את החיים שלך.

על מה אתה מדבר? על מחשב/בקר שיפעיל אקטואטור שיתגבר על כח הרגל של הנהג? נשמע לי בעייתי מאוד.

אתם מדברים על מנוע עם מאייד? הזרקה? מצערת מופעלת כבל או מופעלת מחשב? דיזל? בנזין? איך בכלל מתחילים לענות על שאלה כזו בלי להכיר את כל הנתונים?

באופן נורמלי, למיטב ידיעתי, ברכבים שיש בהם דבר כזה, מי שעושה את הפעולה הזו זה המחשב, באמצעות הקטנת זמן הזרקה, ולא באמצעים מכניים כלשהם.

במשאיות ואוטובוסים, ניתן לפעמים באמצעות מחשב דיאגנוסטיקה להגדיר מהירות מקסימלית על פי בקשת הלקוח. עשיתי את זה כבר מספר פעמים. אולי ניתן לעשות את זה גם ברכב של השואל. על פניו, זו נראית לי האופציה השפויה ביותר, במקום להתחיל להתערב חיצונית בפעולת המערכת הממוחשבת של ניהול המנוע ברכב.

• תוכן חדש...