Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לצמיגים 195/55/15 ל-306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

(חיפוש מקיף לא נתן לי את המידע הרצוי)

התקציב עומד על 400 ש"ח לצמיג X4.

אופי נהיגה מרגוע ועד הסחיטה בבית גוברין/לכיש או לחלופין - מצפה-אילת.

פנצריות ספציפיות במרכז/שרון יעזור מאד (עדיף מקום שגם יכול לעשות כיון פרונט על הדרך).

:-)

(כאמור המידה 55 ולא 50).

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אהלן

יש לנו אותו אוטו ואותה מידת צמיגים

השבוע החלפתי 4 צמיגים של חברת LASSA אות V ולא H.

תענוג של נסיעה סוף סוף האוטו סוחב\זז בכיף. אני ממש מרוצה

כל צמיג עלה 550ש"ח

רק שתידע שמחירי הצמיגים עלו לפני שבוע ב30 ש"ח משהו כזה.

קשה למצוא במידות האלה משהו זול.

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם

הבנתי שבסכום של 500 ש"ח לצמיג אפשר להשיג דאנלופ SP9000, לא עדיפים על ה-LASSA?

אגב, אלו עוד צמיגים יצא לך לבדוק לפני שקנית את אלו?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

לפי סקר פנצ'ריות מיתוך 5 פנצ'ריות 1 המליץ לי על ה SP9000.

היו שהציעו לי קנדהKENDA גם ב500 שח אבל לא רציתי משהו סיני.

והLASSA היו הכי שווים וגם להם יש שם לא ביכלל אני אישית נורא נהנה מהנהיגה איתם.גם לשכן שלי יש LASSA כבר שנתיים והוא מרוצה מאוד, ומכיר עוד כמה שהמליצו.

הSP9000 הוא H עד 180 קמ"ש משהו כזה לא ממש שווה לדעתי

גם בדקתי את חברת מישלין אבל הם יותר מידי יקרים, אני חושב ש550 לצמיג זה די ויותר למידות האלה :)

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם

ברח' יוחנן הסנדלר 11 שבא.ת כפ"ס יש את "צמיגי אביגדור כחלון" כששם יש גם מכון כווני מתלה (פרונט) מקצועי (דניאל כחלון).

תוכל להכין שעורי ביית לגבי מחירים (ממוצעים) במחירון שלפי יצרנים ומידות שבאתר www.tires4u.co.il

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לפני שבוע הייתה לי את הדילמה שלך ..הציעו לי טויו פרוקסס ב450 לצמיג.

המידה שלי היא כמו המידה שלך ובסוף הלכתי על nankang ultra sport ns-II.

מחיר מצחיק לצמיג 300 שקל.

ממה שחויתי בנתיים הם אוחזים טוב מאד את הכביש גם כשאתה קצת מתפרע הוא נותן לך להרגיש את ההחלקה אבל בכל רגע אתה שולט בה, אתמול בגלל הגשם נסעתי עליהם גם קצת ברטוב והאחיזה הייתה מעולה...בנתיים אין טענות.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

אני עדין מתלבט... מה זאת החברה הזאת: nankang?

מה בנוגע לקומהו אקסטא?

אגב, איך יתכן שהמידה הזאת (55) כזאת יקרה?

י.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

http://www.nankangtyres.com.au/

זאת חברה קוריאנית בבסיסה למרות שהצמיגים עצמם מיוצרים בסין. הצמיגים האלה רצים בעיקר בארצה"ב ובאוסטרליה.

אם תחפש עליהם קצת בגוגל תראה שהצמיג הזה מספק מקסימום לשקל.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

SP9000 דירוג H ? תבדוק שוב. הצמיג הזה מדורג V או W בהתאם למידה (ואף יותר במידות גדולות) , והוא אחד הצמיגים הטובים ביותר שיש במידה המקוללת הזאת.

מה שכן , הוא עדין בדפנות שלו (מכות ממדרכות וכו') הייתה לי רביעייה בזמנו. לגבי הקומהו 712 (אקסטה סופרה) יש לי כרגע על הרכב - קשה מאוד , אוחז סביר ביבש וגרוע ברטוב.

אם למישהו ידוע על רביעייה של SP9000 במידה הנוראית שבכותרת במלאי של עסק כלשהו (ליבואן אין כרגע) אשמח לדעת.

פורסם

sp9000 הם הצמיגים הטובים ביותר שהוזכרו פה בינתיים בשרשור, זה שהפנצ'ריות לא המליצו לך עליהם לא קשור אולי לטיבם אלה בעובדה כי הם ממליצים על צמיג שיש להם אינטרס, אולי רווח גדול יותר על כל חתיכה, אולי נישאר הרבה במלאי, אסור בכלל להתייעץ איתם. לרוב הם לא מבינים הרבה.

פורסם

אם ככה, כמו שאני מבין,

לצאת עם 400 ש"ח לצמיג טוב כמעט בלתי אפשרי למידה הזאת..

ואני בכל זאת אנדנד, האם יש חברות נוספות שמציעות צמיגים טובים שעדין יספקו חלק

מהיכולות של צמיג ספורטיבי יותר?

נגיד: פירלי, קונטיננטל, ברידגסטון ושאר חברות?

י.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
עוד הפעם, toyo t1r, תעשה חיפוש תחת השם הזה ותמצא רק דברים טובים עליו. הוא עולה סביב ה-400-450 ש"ח.

...אז תגיד חיובי.

:wink:

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...