Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי התחלתי לשאול כמה שאלות בפורום .

על התקנת מגבר ולא ממש קיבלתי תשובות .

לדוגמא אם אתה לא יודע מזה גישור אז אל תתקין מערכת לבד.

איפה העידוד?

אוקי לפוייקט.

רצפת בתא מטען מרופדת .

פלטה אחורית .

ביניית פודים לטוייטרים!

והבמשך בנייה בדלתות אני מתלבת מה לעשות .

הנה כמה תמונות

החיוט לרמקולים 25 MM

לסאב 30MM

כבל מתח 4G

ו- 4G

קומפוננט של JBL 6507

רמקולים אחוריים שהיו מחוברים ל HU

קנווד 350W

וסאב זמני של INOX.

מגבר של פולס 4400

פורסם

מחכים לתמונות בקוצר רוח

בכל אופן אוטו נוח להתקנה

ואוטו מעולה לתוצאות סאונד טובות אפילו עם ציוד כמו שלך

בהצלחה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

אני יודע שהגימור עם הבונדו לא משהו !!

אבל עכשיו אני מרפד אותו!

זאת התקנה ראשונה ושימוש ראשון בפיבר ובונדו!

תמונות ועדכונים בהמשך!!

IMG_0538.jpg

IMG_0540.jpg

IMG_0547.jpg

פורסם

שמע - הגימור עם הבונדו נראה כמו רגל שבורה - אבל אל תיפגע

הגימור שאני עשיתי על התיבות שאני בונה לפודים - הרבה הרבה הרבה יותר גרוע... אצלך זה לפחות חלק! :-D

כמה טיפים - הנייר אלומניום ששמת על הקורות - עולה גרושים - תמתח כבר על כל הקורה וזהו.

אם אתה עושה את הבונדו ישירות על הקורה - אז בשביל מה בכלל טרחת לשים נייר אלומיניום, או שאתה עושה פוד שיכול להתפרק מהקורה או שאתה בונה ישירות על הקורה.

רצוי גם במקרה שבונים את הפוד עם הקורה עצמה - לחזק את הקורה לכל אורכה ורוחבה בשכבה אחת הגונה של פיבר בשביל לקבל חוזק אחיד לכל הקורה.

לגבי הכוסות של הטוויטרים - אם היית רוצה לעשות משהו קצת פחות בולט - פשוט היית לוקח מקלות ארטיק ומדביק עם דבק חם בשביל ליצור שיפוע אחיד יותר מהכוס של הקורה עד הקורה עצמה ומעל זה מותח את הבד.

לגבי הבונדו - תעבוד עם בונדו רך - "ביקורת" זה נקרא - כל יותר לשיוף.

תמרח אותו עם קלף גומי - יאפשר לך למרוח שכבה אחידה מאוד וממש בקלות - חוסך המון שיוף - המון!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקי האמת שריפדתי קורה אחת

ולא יצא משהו אני יעשה את כל הקורה מבונדו

ואז זה יצא נורמאלי.

אני יעלה תמונות בערב של הבניה בתא המטען.

המשך שבוע נפלא

נתי

• תוכן חדש...