Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, זו הודעתי הראשונה אז תהיו עדינים :wink:

הערת מינהל המערכת:

ברוך הבא לפורום.

עם פתיחה עדינה ומכובדת כל כך, קשה שלא להשאר עדינים.

על כן, הודעתך אינה תקינה, שכן לא קראת את כללי הפורום לעניין "איך כותבים כותרת" כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=151171

אודה לך שבהודעותך הבאות, תקפיד על הכלל הזה, כמו על שאר כללי הפורום המסומנים בצהוב בסרגל הכלים העליון. שם למשל היית למד שאין להשתמש יתר על המידה בסמנים כמו שהשתשמת: "..."

הפעם הכותרת נערכה בעבורך ובמקומך

בברכה\

ההנהלה

וחזרה לעניינו של פותח התרד':

מחיפוש בפורום מצאתי הרבה תגובות בנוגע לנוזל הקירור לפיג'ו, אבל אין תשובה חד משמעית. יתכן שבכלל יומרני לבקש תשובה כזו. בכל אופן... הבנתי שיש נוזל יעודי "טכניק" ויש זול ממנו משמעותית "פריסטון" ואחרים.

העניין הוא כזה, שלאחרונה רכשתי 206 1.4 2000 ונכנסתי למוסך לטיפול ישור קו. (אגב המוסך בהמלצת חבר מכובד באתר הזה).

המוסך לא מורשה יבואן אבל מתמקצע בפיג'ו ואפילו ניכר שבעבר היה מורשה יבואן. בטיפול הנ"ל שכלל הקפדה על שמן מנוע שאני הבאתי איתי ומסנן שמן מקורי ועוד, לא החליפו לי את נוזל הקירור.

בטיפול הבא אני מתכוון להחליף את נוזל הקירור וחשבתי שבינתיים אקנה במוסך היבואן שיהיה ברכב למקרה הצורך (הרכב טופל עד כה במוסך מורשה)

מנהל המוסך שלי אמר לי שהוא משתמש בנוזל של פריסטון ולא ביעודי.

והשאלה היא באמת, האם שימוש בפריסטון ולא בטכניק ככ קריטי והאם אני לא עלול להצטער על זה בעתיד?

בתודה מראש

אופיר

פורסם

נוזל הקירור הייעודי מעולה, וגם של PRESTONE!

אני לא מבין בזה לעומק העניין ואין לי מידע מדוייק בקשר להבדלים בין הנוזל של טכניק לשל PRESTONE (דברים כמו טמפ' רתיחה, הרכב הנוזל וכו') אבל אני כן יודע שגם הנוזל של PRESTONE טוב מאוד, ודבר אחד בטוח - אתה לא תצטער על כלום בעתיד, PRESTONE היא גם חברה גדולה ומבוססת ואין מניעה משימוש בנוזל הקירור שלהם.

זה לא שאתה משווה בין שימוש בטכניק לבין נוזל של חברה עלומת שם שעולה 10 ש"ח לגלון של 4 ליטר - PRESTONE היא חברה מעולה גם כן.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
נוזל הקירור הייעודי מעולה, וגם של PRESTONE!

אני לא מבין בזה לעומק העניין ואין לי מידע מדוייק בקשר להבדלים בין הנוזל של טכניק לשל PRESTONE (דברים כמו טמפ' רתיחה, הרכב הנוזל וכו') אבל אני כן יודע שגם הנוזל של PRESTONE טוב מאוד, ודבר אחד בטוח - אתה לא תצטער על כלום בעתיד, PRESTONE היא גם חברה גדולה ומבוססת ואין מניעה משימוש בנוזל הקירור שלהם.

זה לא שאתה משווה בין שימוש בטכניק לבין נוזל של חברה עלומת שם שעולה 10 ש"ח לגלון של 4 ליטר - PRESTONE היא חברה מעולה גם כן.

איפה קונים? מוסכים מורשים?

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם

לדעתי הלכנו רחוק מידי על נוזל הקירור טכניק , כבעל פז'ו , שקנה טכניק , אני חושב שיכולתי לקנות בחצי המחיר פרסטון

ולקבל תוצאה לא פחות טובה .

פרסטון , בפעם הבאה .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

על איזה תוצאה לא פחות טובה אתה מדבר.

אם היה מדובר על איזה טויטה או סובארו היתי אומר שפרסטון יהיה מעולה (את האמת גם מים יתאימו והנזק שאולי יהיה זה רדיאטור סתום), אבל פה מדובר על פזיו שבה כל סטיה מהקו תגרום להוצאת מיותרות.

נוזל מחליפים פעם בשנתים הוצאה של 100 ש"ח לשנה לדעתי לא קריטי,נוזל זה לפחות בתאוריה אמור להיות מותאם לתרכובת של המתכות שממנה עשוי המנוע בניגוד לפרסטון שהוא אוניברסלי שכביכול מתאים לכל לסוגי המתכת. לכן כל יצרן ממליץ על סוג מסוים של נוזל קירור אם תוספים יחודיים ולדעתי מומלץ להשתמש בנוזל שהיצרן ממליץ.

אני משתמש רק בנוזל קירור שמומלץ על ידי היצרן גם ב-205 שלי .

פורסם
אם היה מדובר על איזה טויטה או סובארו היתי אומר שפרסטון יהיה מעולה (את האמת גם מים יתאימו והנזק שאולי יהיה זה רדיאטור סתום), אבל פה מדובר על פזיו שבה כל סטיה מהקו תגרום להוצאת מיותרות.

יש לך מידע מבוסס שעליו אתה רושם חוות דעת כזאת?

אני לא מזמן מכרתי סיטרואן AX משודרגת קלות ונוזל הקירור שהשתמשתי בו במשך שנתיים היה מקורי של הונדה.

חברים ומכרים רבים משתמשים בפריסטון ואף אחד מעולם לא התלונן (לא על תקלות ולא על חום מנוע).

• תוכן חדש...