Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, באתי היום לבדוק שמן ומים ברכב, וראיתי מלא גריז על הגומיה של הציריה, (יש לציין שהיא חדשה לחלוטין)

בדקתי אותה ולא גיליתי שום קרעים או פציעות , היא שלמה, וכך גם הגומיה של הציריה השניה

ואז ראיתי משהו משונה, יש מוט שיוצא מתא הנוסעים ככל הנראה זה המוט של ההגה, והחיבור שלו שדומה לציריה

גלוי ,אז אני מניח שהגריז יצא משם , כי זה מרכיב שכנראה דורש שימון מתמיד כי הוא בתזוזה מתמדת.

אף פעם לא שמתי לב לזה, אבל לאן נעלם המכסה שלו , אם בכלל היה לזה מכסה או גומיה שאוטמת אותו?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כרגע אין לי אפשרות להעלות את התמונה כי אין לי מצלמה דיגיטלית,

אבל אם פותחים את המכסה מנוע רואים את המוט הזה יוצא מכיוון תא הנוסעים , אני חושב שזה של ההגה,

האם בכדי לסדר את זה ש לפרק את ההגה?

וכמה העלות בערך?

בנוסף, מה שמוזר זה שאני לא ראיתי שם אף פעם גומיה , או שסתם לא שמתי לב, זה גם יכול ליהיות.

פרטים בה"פ .

פורסם

אני לא הכוונתי לגרמושקה של מסרק ההגה ולא לגרמושקה של הציריות,

יש מוט שיוצא מכיווון תא הנוסעים , מוט זה הוא של ההגה ויש בו את החלק שדומה לציריה שיכול לשנות כוןן וזוית

ככל הנראה לחלק זה צריכה להיות גומיה וגריז בתוכה, איכשהוא היא נקרעה ויש מלא גריז מפוזר , הגומיה לא נמצאת

כמה עולה לסדר את זה, והאים זה מסובך וכלול בפירוק רציני של ההגה?

האמת אף פעם לא שמתי לב לגומיה הזו, האם היא סטנדרטית כמו של הציריות?

פרטים בה"פ .

פורסם

אם אתה בטוח שזה המוט הזה אזי,אין שם שום גומייה,המפרק הזה רצוי מאוד שיהיה עליו גריז כי הוא חלק מכאני נע.

הגריז שאתה רואה אמור להיות שם.

פורסם

מצטרף ל GL,אין גומייה עליה,אך החלק צריך להיות מגורז,ולא תשמע טיקים בעת סיבוב ההגה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

נראה לי שגילית את הצלב.

הצלב זה החלק שמתלבש על הסוף של מוט ההגה, הוא מורכב משני חלקים שבנויים בצורת מעטפת, הם מחוברים אחד לשני ולכל חלק יש חופש תנועה.

לא אמורה להיות שם שום גומיה, רק שימון או גריז או מה שלא יהיה שמאפשר חיכוך מתאים.

במידה והצלב הזה לא מתפקד כראוי, שזה אומר או שהתנועה שלו לא מתבצעת חלק עקב חוסר שימון או שהוא שבור או שהוא מלוכלך וכו' אז יכולה להיווצר בעיה בטיחותית בכל פעם שתרצה לפנות עם האוטו, אתה תרגיש בעת הפניות היגוי זוועתי ותאבד את הרגש בהגה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

חברים,

איך בידיוק יישמר עליו הגריז?

אם אני אסובב את ההגה הגריז באיזשהו שלב יחליק מהמוט, ואז יווצר מצב שהמפרק לא משומן,

זה בידיוק כמו ציריה , אם אין לה גומיה מכסה ובפנים גריז במידה מספקת אזאי היא תתחיל לדפוק ותסיים את חייה במהירות.

GL 10 האם גם ברכבך קיים המצב שתיארתי?

פרטים בה"פ .

פורסם

טוב אני לא יודע אך להעלות תמונה ניסיתי וזה לא הולך.התמונה שמורה אצלי במחשב. אפשר קצת סיוע?

פרטים בה"פ .

פורסם

שמור את התמונה,שאתה כותב הודעה ,תלחץ עיון ותעלה את התמונה ,אח"כ תלחץ צרף קובץ,ואז תעלה את ההודעה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הבנתי איך שומרים אבל הקובץ הוא לא בסיומת של קובץ תמונה.

איך אני הופך אותו לקובץ עם סיומת מתאימה, כי אני צילמתי עם הפלאפון ושלחתי את התמונה לאי מייל שלי

והוא בפורמט לא מתאים, אני יכול לפתוח ולראות את התמונה אבל אי אפשר לטעון את התמונה לאתר כי אין סיומת מתאימה.

פרטים בה"פ .

פורסם

חבר'ה קצת עזרה בבקשה, אני חלש בתחום האינטרנט .

איך אני הופך קובץ תמונה לקובץ שאפשר להציג באתר?

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...