Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמור להיות לך אוויר במיכל דלק =]

אם אתה רוצה להוציא את האוויר

אז כאשר אתה מתדלק תיקח את פיית התידלוק, תצמיד לצד שמאל ואתה תרגיש מאין כפתור כזה

תלחץ עליו ובזמן שאתה לוחץ גם תדלק ואז יצא האוויר וייכנס יותר דלק.

ג'ימיניב!

פורסם

בס"ד

יש לי כל הזמן אוויר במיכל דלק בפיאט פונטו 96.

איך אני מסדר את הבעיה?

תצמיד לצד שמאל ואתה תרגיש מאין כפתור כזה

שלום לכם,

מתנצל, שלא הבנתי את שניכם. :confused: (זה נראה, כאילו אתם מסתלבטים)

ל nisnet, תוכל בבקשה להסביר/להגדיר, את "הבעיה" באופן יותר מפורט?

ולניב, מה הכוונה? זה טריק חדש? על איזה כפתור שמוציא אויר אתה מדבר! (מסתלבט על בס"ד?)

וד"א, כמות הדלק במיכל, היא ביחס הפוך לכמות האויר.

למשל, כאשר ממלאים דלק, הוא נכנס למיכל "ומוציא" את האויר.

אדרנלין-מאוקטן בשביל זה אנחנו כאן!.ספורט-מוטורי? אותו תירוץ מונוטוני חוק זה חוק! וספורט זה ספורט,וזה רק ספורט.:x רוצים שיפור? רוצים שיפור? תוציאו מהבאגז' את הבוקסות של ההופעה!:screwy:"תעזבו" תמדינה הישראלים ברמה הכנסת דפוקה

פורסם

אז זהו שניב צודק.

גם לי יש פונטו וגם נתקלתי ב"בעיה" הזו - כנראה שאוויר אמור להיות שם בכל מקרה, פשוט הוא לא יוצא כמו שצריך.

לא יודע כפתור מה כפתור, יש שם מין שסתום חד כיווני שרואים אותו אחרי שמוציאים החוצה את המכסה של המיכל, ואפשר לתלות את המכסה בצד על הדלת של המיכל יש תופסן :wink:

השסתום הזה נלחץ בכל מקרה כי זה שמאפשר לאקדח להכנס פנימה, צריך להשאיר אותו פתוח כמה שניות לפני שמתדלקים.

עוד דרך לעשות את זה היא להכניס את האקדח הפוך ואז זה עובד חלק בלי לפתוח שום דבר.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
אז זהו שניב צודק.

גם לי יש פונטו וגם נתקלתי ב"בעיה" הזו - כנראה שאוויר אמור להיות שם בכל מקרה, פשוט הוא לא יוצא כמו שצריך.

לא יודע כפתור מה כפתור, יש שם מין שסתום חד כיווני שרואים אותו אחרי שמוציאים החוצה את המכסה של המיכל, ואפשר לתלות את המכסה בצד על הדלת של המיכל יש תופסן :wink:

השסתום הזה נלחץ בכל מקרה כי זה שמאפשר לאקדח להכנס פנימה, צריך להשאיר אותו פתוח כמה שניות לפני שמתדלקים.

עוד דרך לעשות את זה היא להכניס את האקדח הפוך ואז זה עובד חלק בלי לפתוח שום דבר.

אני תמיד מתדלק עם האקדח הפוך השאלה אם זה בסדר..

פורסם

תראה אצלי אם אני לא מתדלק הפוך זה תמיד נתקע לי.

אז זה או ככה או לחכות איזה חצי דקה כשהשסתום פתוח..

בכל מקרה המצב הוא שיש אוויר במיכל דלק שמטעה את המשאבה "לחשוב" שהמיכל מלא כבר ואז היא נעצרת, אז אתה חייב להוציא את האוויר איכשהו.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אני מבין שהבעיה היא שפיית התדלוק מפסיקה את פעולתה אוטומטית כל כמה שניות. ז"א יש קושי בתדלוק.

צינור התדלוק של מיכל הדלק מחולק לשני צינורות, מילוי דלק ואיזון לחצים, אחד מהצינורות חסום חלקית כנראה ולא מאפשר תדלוק מהיר.

פורסם

זו בעייה כרונית בפונטואים. את זה יכול להגיד לכם כל מתדלק בעל נסיון.

הפתרון שאני מצאתי הוא באמת לתדלק עם האקדח הפוך.

פורסם
אמור להיות לך אוויר במיכל דלק =]

אם אתה רוצה להוציא את האוויר

אז כאשר אתה מתדלק תיקח את פיית התידלוק, תצמיד לצד שמאל ואתה תרגיש מאין כפתור כזה

"כפתור"? בפיאט פונטו משנת יצור 96?

אתה בטוח במה שאתה אומר?

תדלקתי מספר שנים רכבים רבים אך טרם נתקלתי בכפתור בפיאט משנת יצור זו.

אני תמיד מתדלק עם האקדח הפוך השאלה אם זה בסדר..

זה בסדר לתדלק הפוך, רק צריך להיות ערני כאשר התדלוק מסתיים וזאת מפני שהפייה לא תעצר באופן אוטומטי ולעיתים דלק ימשיך לזרום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רק במכוניות מקונצרן VAG יש את השסתום לפריקת אויר מפיית התדלוק.

הכוונה למכוניות כמו פולקסווגן, אודי, סקודה.

במודלים החל משנת 2006 ברכבים שהזכרתי אין שסתום זה, כניראה היצרן החליט שאפשר בלעדיו.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...