Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוסים פאסיביים - בקיקפאנל. - נוח לפירוק - קשיח ומגן ממכות רגליים ולא זז הרבה.

תא כפפות והריפוד שמתחת לרגליים - מנסיון - מועד לפורעניות של רגליים בקטע של הריפודים ובקטע של תא כפפות - אם האשה שלכם במקרה אוהבת לשמור שם מגבונים לפנים ולידיים אז התא כפפות כל הזמן בשימוש - אם התא ככפות שלכם מעלה קורי עכביש - זה מיקום טוב.

אצלי הקרוס אובר בתא המטען - אבל הוא אקטיבי והוא בא לפני המגברים ולא לפני הרמקולים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני גם התקנתי בדלתות, רציתי להתקין מאחורי התא כפפות אך לא מצאתי איך לחבר שם.

ובדלתות חיברתי עם דבק דו צדדי. ואחרי כחצי שנה הורדתי את הקומפננט וגיליתי על אחד הקרוסים חלודה בתהליך התפתחות על אחד הקונטקטים.

:-) just smile
פורסם

אני אישית התקנתי במקומות די מוזרים, את השמאלי מקדימה התקנתי מתחת להגה, מי שמכיר 306 יש די מקום שם ליד בית הפיוזים. את הימני מצאתי מקום מתחת לתא הכפפות. שני המקומות מאוד נוחים לגישה במקרה הצורך וגם אין שום סיכוי של פגיע/רטיבות/ניתוק חוטים וכו'..

פורסם
אני אישית התקנתי במקומות די מוזרים, את השמאלי מקדימה התקנתי מתחת להגה, מי שמכיר 306 יש די מקום שם ליד בית הפיוזים. את הימני מצאתי מקום מתחת לתא הכפפות. שני המקומות מאוד נוחים לגישה במקרה הצורך וגם אין שום סיכוי של פגיע/רטיבות/ניתוק חוטים וכו'..

אני גם התקנתי באותם מקומות באיסוזו טרופר. יש קורה שעוברת מתחת לתא כפפות/ הגה ועליה שמתי את הקרוסים. מאוד נוח לגישה ועדיין מספיק גבוה כדי לא להיפגע.

פורסם

בתוך הדלת.

מתחת לדש בורד

תתחת לקיק פאנלים.

מתחת לכסאות הקדמיים.

בתוך הדש בורד.

בבגא'ז. בכל מיני מקומות (תאים שונים. מתחת לריפודים. מאחורי פאנלים.)

על הכסאות האחוריים.

מאחורי הבניה.

מתחת לפלטה האחורית.

בהתקנה דקורטיבית על ההדלתות / בניה מאחורה/ בניה מקדימה.

במקום הרמקולים המקוריים. (לדוגמא רנו קליאו) אצלי הותקנו 6.5 בדלת. וטיווטר הקרוס ישב במקום של 4" שיש בדש בורד.

ועוד אף מקומות יצירתיים.

תלוי בגודל הקרוס. באופי שלו (עם יש בתוכו כיוונים. ואופציות שונות.) עם יש אפשרות להעביר חוטים בצורה נוחה.

תלוי במיקום הטיווטר. (עם הוא בדלת / על הדש בורד/ בקורה. ) ועוד

התקנתי בתוך הדלת. מתחת לדש. בתוך הדש. בקיק פאנלים. בבג'ז מתחת לכסא נהג.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הינה בבקשה תמונה של הקרוס בדלת כמו שביקשת אבל תאמת יש לי בעיה עם המרבחים שנשארו מסביב קומפוננט אני יראה מה אני יכול לעשות עם זה....(מצטער על האיכות הירודה צילמתי בפלאפון(אין תקציב למצלמה דיגטלית)חחחח:-D

***נקה את מקש הח' במקלדת, נראה שהוא תקוע***

DSC00161.jpg

יש חלקים רבים למיצבושי סופר לנסר הכל מהכל לפרטים

052-6980130

פורסם

אני בדרך כלל מתקין אותם קרוב לרמקולים , במידה והרמקולים בדלתות אני לא מכניס קרוס לדלת אלא שם אותו בתוך הרכב בנקודה הקרובה אל הדלת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הינה בבקשה תמונה של הקרוס בדלת

התקנה מאוד, איך נקרא לזה, חאפרית :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יגאל-בנץ : איפה זה בדיוק נמצא? מאחורי הלוח ליד התא מטען ?

ליעד טיול : אתה בטוח ששומעים מהדבר הזה ? אפילו אני יכול לעשות משהו יותר נורמאלי , לא כדי לך ללכת להשקיע בהתקנה קטנה ? חבל נראה כאילו אתה מחכה שמשהו יהרס ורק אז לקנות חדש אחרי שהכל נהרס .

שבת שלום

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...