Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה חלק מתוך רנו 11 אוטומטי שנת 1988

הוא אחראי על מדידת משהו שעוזר למחשב להחליט לאיזה הילוך להעביר.

יש לי תמונות שלו - אולי מישהו ידע לזהות מה זה כדי שאני אוכל להזמין את החלק מחו"ל?

(בארץ זה עולה כמה מאות שקלים, אבל זה אמור לעלות פחות מ50 שקל לדעתי)

part1kk5.jpgpart2vw7.jpg

תודה רבה!

פורסם
זה נראה כמו חיישן מצב מצערת, מאיפה זה ירד בדיוק?

זה פוטנציומטר, המורכב על מצערת הקרבורטור ברנו 11, וברנ5/9 (וקליאו אוטומטי)בעלי תיבת הילוכים אוטומטית, בשנות ה80, אשר מפעיל בתיבת הילוכים, חיישן המורה על הסלד, לשם החלפת הילוך.

קשה יהיה למצוא בארץ פוטנציומטר כזה אלא רק בפירוקיה.

קיבלת מידע זהה על כך בפורום מכוניות ב"תפוז.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התגובות!

צביקה, רק עכשיו ראיתי את זה, כבר הספקתי לענות בתפוז... בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת שם באנגלית

מעבר למילה Potentiometer.... לעניות דעתי חייב להיות איזשהו שם יחודי או מק"ט ספציפי או איזשהו

סימן היכר בלעדי לכל רכיב...

תודה!

פורסם
אני חושב שקוראים אותו בעיברית: "מתג מצערת" שזה באנגלית "Throttle Position Sensor" או בקיצור "TPS"

גמר חתימה טוב.

או שזה חיישן של המצערת או שזה חיישן של הסל"ד... לא יכול להיות של שניהם אני חושב...

מה אתה אומר?

פורסם
או שזה חיישן של המצערת או שזה חיישן של הסל"ד... לא יכול להיות של שניהם אני חושב...

מה אתה אומר?

אני אומר שאתה קצת לא הבנת.

המצערת כפי שאתה יודע אחראית על הסל"ד, במכוניות עם הזרקה חלק זה מחובר ישירות למחשב , במכוניות עם קרבורטור וגיר אוטומט חלק זה מחובר לגיר האוטומט ומורה לו באיזה סל"ד להחליף את היהילוך.

אסף.

• תוכן חדש...