Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה, אי אפשר לראות מצב של הרכב ללא יציאה מהמגרש? אם היה בתאונה יש סימנים המעידים על כך. להכנס לכל פחח ולתת 20-50 שקל על בדיקה זה היה מספיק. מה שכן, אמרנו כי הכל חשוד, לא? אין מצב למצוא רכב הזה במגרש ללא תאונה או ק''מ בשמיים, רכב כזה אף תוך שעתיים במחירון ומעל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נתוני ההתחלה נראים חשודים מאד:

המזדה 3 עם מנוע 2000, הינו רכב סחיר, אי לכך הוא לא אמור להגיע למגרש מכוניות. (מכירה למגרש מכוניות כרוכה בהפסד של כמה אלפי שקלים).

אני מהמר שיש כאן סיפור של שלדה או משהוא "מסריח" אחר (ואני מקווה שאני טועה- בשבילך).

אני בכל אופן, הייתי מוותר על העניין, נסה למצוא אקזמפלרים פרטיים. הרכב אמנם סחיר ומבוקש אך ההיצע לא נמוך עד כדי כך.

בהצלחה

עידן

אני מצוטט את עצמי, ולא נעים לומר "אמרתי לך"!

כנראה שאני אלך להמר בבורסה :-)

ועכשיו ברצינות, הענייין היה כל כך ברור עוד לפני הבדיקה ולא צריך להיות בעל דוקטורט בשביל להבין את התמונה!.

לפעם הבאה למד לשמוע לעצות אותן אתה ביקשת!

הפעם הפסדת רק 400 ש"ח (וכנראה שהרווחת מכך שלא קנית את הרכב), בפעם הבאה זה יכול להסתכם בהרבה יותר.

בהצלחה בהמשך

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

נכון, אבל הייתי כל כך חם על האוטו שהייתי מוכן לקחת סיכון.

חוץ מ 400 שקל הרווחתי ששיניתי את דעתי על מאזדה, וכנראה שאני לא אלך עליה.

הכל לטובה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

ועוד משהו לפעם הבאה.......במידה ואתה עדין סומך על סוחרי הרכב.

שהסוחר מתחייב בקש ממנו לשלם את הבדיקה במכון -במידה ואין שלדה ומנוע תחזיר לו את הסכום ברכישת הרכב.

אם הוא לא מוכן נדלקת נורת אזהרה....ואם בכל זאת אתה ממשיך-תחתים אותו על התחיבות לשלם את הבדיקה אם התנאים לא קויימו.

בהתחלה גם לי זה נראה דמיוני אבל ניסיתי,הצלחתי ו.........ניצלתי

פורסם
אז תן לי לעדכן אותך שממש קשה למצוא מאזדה 3 מנוע 2000 שנת 2005.

אני כבר חודשיים מחפש אוטו כזה במצב טוב, כל יום מתפרסמים עוד 2 מכוניות.

רכב שכל יום נוספים עוד שני רכבים מסוגו למכירה זה אל נדיר. ממש ממש לא נדיר.

תנסה לחפש רכב שיש 100 ממנו בארץ (לא 100 למכירה, 100 בכל הארץ בכלל).

כאשר 20 - 30 מתוכם אתה כבר מכיר.

כנראה שגם ירדתי ממאזדה 3, אבא שלי לא התלהב מהרכב בכלל ואמר שהוא ממש קרטון יחסית לגרמניות (יש לו פאסאט), ואמר שנקנה רק אוודי A3 או גולף.

רכב עשוי מפח, לא מקרטון.

נשמע לי יותר כאילו אבא שלך מנסה ליצור הצדקות לגבי הקנייה שלו.

נכון, אבל הייתי כל כך חם על האוטו שהייתי מוכן לקחת סיכון.

חוץ מ 400 שקל הרווחתי ששיניתי את דעתי על מאזדה, וכנראה שאני לא אלך עליה.

הכל לטובה.

ממש לא הבנתי למה שינית את דעתך.

כי סוחר הצליח "לעבוד" עלייך?

כל הכתובות היו על הקיר, אין לרכב מבוקש מה לעשות אצל סוחר.

עריכה:

הנה, השקעתי בך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

almog, סה"כ אני מבין אותך. שחמים על רכב תמיד יש תקווה שאולי הוא ייצא סביר ולא לגמרי דפוק. בכל אופן טוב שלקחת את הרכב למכון ניטראלי שעלה על כל הבעיות. יש גם כאלה שנופלים עם המכון.... אני פעם דיי מזמן קניתי 309 GTI נדירה מסוחר במכון עם קומבינה. מרוב שהייתי חם על הרכב התעלמתי מכל סימני האזהרה. למזלי הגדול במכירה התגלתה אמנם פגיעת שאסי בקורת רוחב קדמית עם משמעות בינונית אבל הרכב נמכר בכל זאת במחיר הוגן לשני הצדדים.

פורסם

אני חושב שהגולשים ישמחו לדעת מיהו הנוכל שעבד עליך כדי שלפחות לא יעבוד עלינו ומאוד נודה לך אם תפרסם את שמו כאן על גבי הפורום.

וד"א- חבל שלא שמעת בקולי והלכת לפחח(המלצתי לך)- היית חוסך גם את ה-400 ש"ח ויותר מכך גם את העצבים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פה את שם המקום, אם אסור אז שמנהל יצנזר את ההודעה

אבל אני עושה זאת כשירות לציבור כדי שאנשים לא יפלו.

אז שם המקום הוא "ארביב טרייד אין" בנתניה, יש להם שני מגרשים שם.

אין לי צל של ספק שהוא ניסה לעבוד עליי, במודעה כתוב שהאוטו נקי וחדש ללא שום תאונה, בפועל האוטו כולו שאסי אחד גדול (הכל היה על משמעות גבוהה).

הלכתי למכון בדיקה שהומלץ על ידי בן דוד שלי שגר בעיר, ואמר לי שהמכון הזה 100% נקי, ואינו עובד עם סוחרים.

גם את המקום הזה אני יפרסם כי הוא באמת באמת מקצועי, לא הסתיר ממני דבר והסביר לי בסבלנות כל פגיעה ופגיעה למורת רוחו של הסוחר.

שם מכון הבדיקה הוא "אלדר", ברחוב הכדר, אזור תעשיה ישן בנתניה.

אוי ואבוי לי אם הייתי נופל על מכון שעובד עם הסוחר, הייתי אוכל אותה בגדול.

הטעות שלי שלא ידעתי שאני יכול לבקש ממנו להתחייב על הבדיקה, כנראה שהוא היה מסרב והייתי חוסך את הכאב ראש.

לפחות עכשיו אני יודע שירדתי ממאזדה (בלי קשר לבדיקה וכל הבלאגן), אבא שלי ממש לא התלהב מהרכב.

כפרת עוונות, לפחות למדתי משהו.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם
לפחות עכשיו אני יודע שירדתי ממאזדה , אבא שלי ממש לא התלהב מהרכב.

נשמע כאילו אבא שלך מחפש לך צעצוע ואין לך ממש דעה בנושא.

פורסם
נשמע כאילו אבא שלך מחפש לך צעצוע ואין לך ממש דעה בנושא.

אני יסביר לך, אני מאוד התלהבתי מהמאזדה, בגלל הצורה שלה.

אבא שלי נוהג על פאסאט, גרמני.

שהוא ישב במאזדה, הוא ירד בכמה וכמה רמות, והוא קיבל שוק.

שאני נהגתי על המאזדה 2005, לא התלהבתי מהביצועים של האוטו, הוא מאוד איטי, ומגיב מאוד לאט (בגלל מומנט מקס בסל"ד גבוה).

בנוסף, המזגן דיי חלש, אבא שלי ישב מאחור, המזגן היה על פול, והוא פשוט התבשל.

כשבאנו לבדיקה, אבא שלי בדק את האוטו, והוא לא התרשם מהמרכב, הפח, הוא אמר שהאוטו ממש "לגו" (שוב יחסית לפאסאט גרמנית).

בקיצור, הוא ממש לא התלהב מהאוטו, ואמר שנילך על גולף או A3, אבל בכל מקרה רכב גרמני ולא יפני. (כן, כמובן בתקציב יותר גבוה).

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

אני לא מבין איך אפשר להשוות PASSAT ל-MAZDA 3, באמת שלא מבין. המאזדה זה "חצי-מחיר" :lol:

אם כבר לדבר על אותה קבוצת רכב אז מאזדה זה גולף קלאס, מה הקשר לפאסט. מבחינת המחיר מאזדה3 זה 2/3 מחיר מגולף, מי מדבר בכלל על A3 אפילו.

בשורה התחתונה, אם יש לך 130.000 ש''ח ואתה מחפש רכב בן שנתיים אז יש הרבה אפשרויות, ומאזדה3 תהיה הרבה יותר זולה מהתקציב הזה.

פורסם

נכון, ברור לי שפאסאט ומאזדה זה לא באותה הליגה.

זה מה שאני מנסה להסביר שגרם לי ולאבא שלי לשנות את הדעה.

אנחנו רגילים על פאסאט, ופתאום לרדת ברמה בצורה כזו דרסית למאזדה יפנית הביא לנו שוק.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם
אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פה את שם המקום, אם אסור אז שמנהל יצנזר את ההודעה

אבל אני עושה זאת כשירות לציבור כדי שאנשים לא יפלו.

אז שם המקום הוא "ארביב טרייד אין" בנתניה, יש להם שני מגרשים שם.

אח של חמי (אבא של אשתי) קנה אצלם מזדה לאנטיס בונבון למרות שכולם אמרו לו להתרחק מסוחרי הרכב.

הבונבון עם הק"מ הנמוך התחיל מהר מאוד לעשות בעיות בגיר שהובילו את בעלי הרכב למוסך, שם נסתבר לו שהרכב עבר עוד 100000 ק"מ ניסתרים....

זה רק תחילתו של הסיפור. עם החברה האלא אתה לא רוצה להתעסק ולכן הוא עזב את העניין.

פראירים לא מתים!

חד משמעית מהמקום הזה להתרחק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני עדיין בשוק מכמות ההתעללות שהרכב עבר... כמעט כולו עבר צביעה, פגיעה קשה בכל הקורות הרוחביים והעמודים, החלפת כנפיים, אף צמיג מתוך ה 4 לא מאותו הסוג !!, הצמיגים היו קרועים וגמורים (לא רק שחוקים, אלא ממש היה חסר להם בשר, קרועים).

אני לא ממש יודע מה עבר המנוע ומה מצבו כי הפסקתי את הבדיקה באמצע (הוא לא לקח את הרכב נסיעת מבחן).

גם אם נניח שהייתי הולך למכון שעובד עם הסוחר, עד כמה המכון היה יכול לטשטש את הבדיקה? הרכב היה פשוט טוטאלוס מטורף.

פשוט לא יאומן שהמוכר כתב במודעה ואמר שהרכב שמור ונקי לחלוטין מתאונות ופגיעות.

עצוב שיש אנשים שנופלים בפח בגלל אנשים חארות מניאקים כאלה. (לא מצטער על הביטוי).

GOLF TDI

תמונות של הרכב

• תוכן חדש...