Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה את המלצתכם , יש לי אפשרות לקנות מאזדה 3 אקטיב 1,600 שנת 2006 מהשכרה ,

עברה 50,000 קילומטר . האופציה השניה שראיתי היא מיצובישי לנסר ספורט 2005 גם 1,600. מיידים פרטיות שעברה רק 40,000 קילומטר.

שני המכוניות באזור ה80,000 ואני מתלבט מה יותר חסכוני ומה יגרום לי פחות בעיות טכניות...

אני מבין שזה לא מדע מדוייק והכל תלוי במצב הרכבים (שעדין לא עברו בדיקה במוסך) , אך הייתי רוצה לדעת

את דעתכם...

פורסם

(-) מאזדה לא מאובזרת וגם קרועה (כנראה) 50.000 ק''מ של 30 ידיים

(+) לאנסר לא מודרנית, אבל לפחות פרטית עם פחות ק''מ

(+) מאזדה עדיפה על לאנסר מבחינת "ביצועים", אם אפשר לקרוא לזה כך

שתיהן מספיק אמינות כדי שלא תבזבז זמן במוסכים. בסופו של דבר אני הייתי הולך על הלאנסר, אבל רק מפני שהמאזדה בגרסה "ערומה" וגם לא פרטית, לאומת זאת לאנסר עוד פחות עדיפה, אבל לפחות אולי תהיה במצב יותר טוב.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לגבי צריכת הדלק אני לא בטוח

אבל קח בחשבון שבעתיד יורידו לך קצת על המזדה מכיוון שהייתה בהשכרהוגם כמו שאמרו היא עברה המון אנשים ונכון שברכבי השכרה מנסים לטשטש כמה שיותר בעיות

אני הייתי בוחר את הלנסר מכייון שאין אותה לחצי ישראל והיא גם הרבה יותר יפה

תחכה לאנשים עם נסיון עם הרכבים האלה שיכתבו פה וקח אותן לנסיעות מבחן

פורסם

בנסיעת מבחן המאזדה דווקה אוכלת את לאנסר... אז אולי לא כדאי :lol:

מה שהפריע לאישתי בלאנסר זה צפיפות במקום של הנוסע, וגם המושב האחורי על הפנים. עיצוב פנים של יפנית מאמצע שנות ה-90 ובכלל הרכב רחוק מאוד מלהקרא "רכב מודרני". קח את זה בחשבון גם.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ברשותינו לנסר מודל 2008 בליסינג מזה כארבעה חודשים

הרכב מרגיש מאוד זול מבפנים. החומרים לא כל כך איכותיים, מתגים רבים אינם מוארים וקשה למצוא אותם בחשכה. המושבים גרועים ואינם נוחים כלל (אם כי חשוב לזכור שזהו עניין סובייקטיבי)

אמנם המנוע מרגיש נמרץ, לפחות ביחס לפוקוס שקדמה לה, אך בכל מה שקשור להנאה מנהיגה הפוקוס (ולכן ככל הנראה גם המאזדה) לוקחת בגדול.

למה שלא תחפש 3 מיד פרטית?

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תוכן חדש...