Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לתומי התקשרתי לסוכנות הראשית (יבואן) של בולמי זעזועים מונרו, על מנת לברר מחיר לסט בולמים לאוטו שלי. בסוכנות שאלו איפה אני גר, וביקשו ממני להתקשר לאחת החנויות שלהם הקרובות אלי - בחדרה ובחיפה. ביקשתי טלפון, הוא נתן לי את הטלפון של החנות בחדרה, בחיפה הוא אמר שאין לו את הטלפון.

התקשרתי לחנות בחדרה והם אמרו לי שאין להם לסיטרואן.

חזרתי ליבואן, ולהלן תגובתו: "תיסע לחנות" - "אבל הם אמרו שאין להם" - "אז לך תחפש בחנויות, מה אתה רוצה ממני?"

אני כבר לא רוצה ממנו כלום. אני ממליץ גם לכם להמנע בכל מחיר מתוצרת "מונרו" בארץ.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

עם זה ''השרות'' שלהם (לא הייתי קורה לזה שרות אבל לא משנה) לא היתי דורך אצלהם אף פעם ועוד מבריח מהם קונים

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

מנסיוני, אם מתחילים באימייל ליצרן, בו מבררים אם ניתן להזמין ישירות ממנו, הוא מעביר את הפניה ליבואן בארץ, אשר יוצר איתך קשר ומפגין מוטיווציה הרבה יותר גדולה מהרגיל כדי לסייע.

פורסם

כמו כן, העובדה שהאדון שענה לטלפון לא נחמד לא אומרת שלא כדאי לקנות בולמ"ז מונרו. פשוט לא כדאי להתקשר אליו.

משכנתא זה קל

פורסם

תראה, ליבואן יש דילרים, הוא מוכר להם, לא לך, הבעיה שלהם זה לימכור,זו לא הבעיה שלו כל עוד והמכירות שלא לא יורדות.

יש להבדיל את השירות שקיבלת משירות שאם קנית מוצר והינו פגום.

למונרו יש מוצרים טובים.

אם בחנות אחת לך תחפש בחנות אחרת

מה אתה רוצה ממנו

עריכה = אהה רגע, הוא כבר אמר לך את זה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באופן מקרי גם אני התקשרתי אתמול לסוכנות אפק שמשווקת את מונרו: http://www.monroe.co.il/

ביקשתי הצעת מחיר לשני בולמים אחוריים , מייד שאל אותי הבחור "מי אתה" , כדי לדעת אם אני לקוח פרטי או ממוסך.

אני כל כך מכיר את השאלה הזאת מכל בירורי המחירים שאני עושה בטלפון, זה מאד מעצבן, בא לי פעם אחת להגיד שאני ממוסך "עמית ובניו" או משהו כזה, ולראות מה הבדלי המחירים בין פראייר פרטי, לבין מוסך.

בכל מקרה קיבלתי שם הצעת מחיר של 900 ש"ח לשני בולמים אחוריים לטרופר של מונרו, זה סביר?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אומנם הוא ענה לך בגסות ובלי שום טאקט אבל יש משהו בדבריו,

הוא היבואן הוא מוכר למשווקים ומשם לחנויות/מוסכים אתה בתור לקוח פרטי אמור לקנות מהחנות לא מהיבואן/יצרן ישירות.

אני לא חושב שהם בכלל יכולים (=רוצים) למכור לפרטיים ולפי התשובה שקיבלת גם לא מתורגלים לכך.

ברור שהמחיר אצלם יהיה נמוך יותר מאשר בחנות (רווח,שיווק וכו') אבל מחיר זה איננו המחיר לצרכן.

באותה מידה אתה יכול ללכת לקנות את החולצה שלך ישירות מהמתפרה ולא מהחנות או את הביצה מהלול ולא בסופר.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

מקרה דומה : התקשרתי למוסך גזית (חיפה) בבקשה שיגיד לי כמה יעלו לי פלסטיקים (פסי קישוט) נאמר לי שאני צריך לבוא למקום להזמין , כשהגעתי למקום המחסנאי (יהונתן) אמר לי תשמע באת ביום לא טוב תלך תבוא אחכ' , ואני ממש לא בקטע ואמרתי לו שבאתי מרחוק ואני לא צריך לנחש מתי אפשר לבוא אחרי הכל לוקח 10 דקות לכל היותר להזמין , אחרי וויכוח לא קצר , סיכמנו על זה שאני ילך לאכול איזה לאפה באזור ויחזור , כשחזרתי סוף סוף הוא הסכים לברר לי ואמר לי מחירים של פסי קישוט ביקשתי גם לדעת האם ניתן להזמין פס פנימי ניקל והוא אמר לי שהוא לא יודע ומחר הוא יתן לי תשובה .

עבר יום הוא התקשר אליי ואמר לי שניתן להזמין את הפסים , שאלתי אם אפשר ניקל והוא כזה עושה טובה שהוא עונה ואמר לי טוב טוב אני יברר , אמרתי לו מה הבעיה הוא עונה לי יש לי מלא מכוניות על הליפט מה אתה חושב האוטו שלך יותר חשוב , אני מתעסק עם זה הרבה זמן , אמרתי : תשמע האוטו שלי לא פחות חשוב ויש לי רק אוטו אחד ואם אתה תזמין לי חלק אדום וחלק ניקל וביחד עם השחור שיש לי , יצא לי אוטו של קישקשתא ,אז אם אפשר תגיד לי אם איזה צבע ניתן להזמין מאשר שאני ישלם בערך 1000 שקל על צד אחד של פלסטיקים ואפילו בלי לדעת על איזה צבע אני יקבל .

בכל מקרה השיחה הסתיימה בזה שהוא אמר לי שיהיה לו זמן הוא יברר .

זה מה שנקרה זו*ה בן זוNה

פורסם

גם אם תכנס לביח"ר "עלית" ותרצה לקנות חפיסת שוקולד ישלחו אותך לקיוסק ממול, אז מה אתה מצפה מיבואן בולמים שימכור לך

זוג בולמים וע"י כך יקלקל את יחסיו אם הסוכנים שלו בעבורך.

סימל יעקב

מנהל מוסך - מומחה וולוו הונדה

מדריך ירי מעשי בשעות הפנאי.

פורסם
גם אם תכנס לביח"ר "עלית" ותרצה לקנות חפיסת שוקולד ישלחו אותך לקיוסק ממול, אז מה אתה מצפה מיבואן בולמים שימכור לך

זוג בולמים וע"י כך יקלקל את יחסיו אם הסוכנים שלו בעבורך.

אין לי בעיה שהיבואן יפנה אותי לסוכניו. זה בדיוק מה שאני מצפה. אבל מתוך שני סוכנים בהם הוא נקב הוא היה מסוגל לתת טלפון רק של אחד, וכשהאחד הזה לא היה מסוגל לספק את המוצר, זה לא עניין אותו יותר.

בשורה התחתונה, זוהי גישה של חאפר. וחאפר שמחפף בשירות ושיווק מחפף גם באיכות המוצרים, התאמתם לרכב הספציפי, לא יטפל כמו שצריך אם יש בעייה עם המוצר וכו'.

בקיצור, Don't go there.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

אני מסכים עם חן לחלוטין.

העובדה שהיבואן אינו מוכר ללקוחות פרטיים אינה מצדיקה את היחס המזלזל.

כשאני פניתי לחברת Bosal (קודם בחיפוש אחרי ממיר ואח"כ בחיפוש אחרי דוד אחורי למכונית אחרת) הופניתי על ידם ליבואן המקומי.

גם הוא לא מוכר ללקוחות פרטיים, אך זה לא מנע ממנו לעשות כל מאמץ לאתר את החלק שאני צריך, ולהפנות אותי למתקין מורשה שהחלק אצלו במלאי לשם ביצוע העסקה.

היבואן (קוגול) הרוויח פעמיים. פעם אחת כיוון שמכל רכישה של לקוח פרטי הוא מתפרנס, גם אם בעקיפין.

חשוב יותר, הוא זכה בלקוח קבוע ומלא הערכה, שמאזכר את החוויה הזו מעל דפי הפורום.

אזכורים כאלה נותרים לנצח בארכיון הפורום, נשלפים ע"י מנוע החיפוש שלו ועל ידי גוגל.

זה בוודאי לא מזיק ליצרן ו\או ליבואן.

אבל כנראה שלבחור שענה לטלפון של חן זה לא מאוד מזיז.

• תוכן חדש...