Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

החלטתי סוף סוף שאני מחליף את השברולט קואליר שלי .

עכשיו צריך להחליט איזה רכב.

אני מחפש יד 2 בתקציב בין 70,000 ל- 85,000 ש"ח.

חשבתי על יונדאי קופה שנים 03,04 שהיא לא ממש ספורטיבית ,יותר פוזה והיא מאוד יפיפיה.

הבעייה עם רוב מכוניות הספורט המשומשות שקרעו אותם והתעללו בהן,והחליפו המון ידיים.

ועוד שאלה לגבי יונדאי קופה, מה עדיפה מנוע 2000 ידני? או 2700 אוט' טיפטרוניק?

איזה עוד אופציות טובות יש בתקציבים האלו?

אני מדגיש חשוב לי רכב איכותי ןגם הלוק! מה לעשות קצת פוזה גם טוב לפעמים.

תודה מראש.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

פורסם
מה יותר חשוב לך:

- המראה?

- קו ישר?

- פניות?

האם יותר חשוב לך רכב משנתון מתקדם יותר? או רכב חזק יותר?

לא ממש חשוב שיהיה חזק.

העיקר שיהיה יפה וביצועים נוחים?

איך האלפא 156 יש טעם לגעת באוטו כזה?

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

פורסם

אני חושב שאנחנו קצת מתפספסים פה. תגדיר "ביצועים נוחים"?

בשבילי ביצועים נוחים זה לעבור פס האטה במהירות גבוה מבלי לדפוק את הגב, ובשביל כזה דבר גם HUMMER יתאים לי.

בשביל חבר שלי "ביצועים נוחים" זה לנסוע מהר כשהוא לוחץ גז- האיביזה CUPRA עם 180 כ"ס תהיה נהדרת בשביל זה.

בשביל חבר אחר "ביצועים נוחים" זה לקחת פניות בצורה טובה ביותר- זה משאיר אותנו עם הקליאו ספורט.

ובשביל אבא שלי "ביצועים נוחים" זה לנסוע עם כל הפרבילגיות של אוטו ספורטיבי, מבלי לשכוח שהוא כבר מתקרב לגיל די מכובד ושיש לו משפחה- בשביל זה הLEON 20VT תהיה מושלמת.

בגדול אני חושב שאתה מבין לאן אני לוקח את השרשור הזה..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אם אני מבין נכון פותח השירשור מעוניין בעיצוב ספורטיבי ובהחלט ה156 יכולה להוות אופציה ראויה וכן ה147. ניתן גם למצוא את גירסת הGSI של האסטרא 3/5 דלתות מנוע2.2 ואבזור מלא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• שנה מאוחר יותר...
Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני הייתי מחכה והולך על מיאטה 2003 או 2004 ידנית.

יש אחת למכירה ב77 אך שמעתי שעברה תאונה מכובדת8) וגם קלומטרג' מוגזם 2004 עם 157000 ק"מ.

אל תמהר תחכה שמישהו ימכור מיאטה שמורה במחיר סביר למחירון,לפי דעתי מומלץ מאוד.

גם כן יש טויוטה MR2 שנת 2002 גיר רובוטי SMT ב 75000 שקל, שאני מוכן לקנות אותה כבר מחר אם לא היתה יד חמישית.

מה שבטוח ביונדאי קופה לא תמצא לא איכות ולא הנאת נהיגה שמעתי שהאוטו לא ספורטיבי בכלל ואפילו לא קרוב וגם בכלל לא נוח,רק שתדע שאני אישית אוהב את האוטו ומוכן לקנות אחת,אך מה שאני אומר לך זה נסיון של חבר עם האוטו הזה.

סבלנות היא שם המשחק.

פורסם

כאלפיסט ותיק אני יכול להגיד שהאלפא בחירה מצוינת. ספורטיבית, נראית טוב ואם טופלה נכון גם אמינה מאוד.

מצד שני אני רואה במה אתה נוהג עכשיו ויכול לאמר לך שמעבר מרכב רך ומלטף כמו שלך לרכב ספורטיבי ובמיוחד אלפא תזזיתית מחייב בדיקה שלך הכוללת נהיגה בתנאים שונים לפני שתחליט. אם לא תתחבר לניהוג של רכב ספורטיבי אתה די תסבול.

פורסם

איזה 147 תזזיתית יש כבר? (ובבקשה אל תכניס את הGTA למשוואה)

גם ה156 היא בהחלט על הצד הבוגר ברוב הגירסאות.

זה לא איזה מכונית קיצונית שתכניס אותך לצרות בקלות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...