Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מים שלא קיימים.

אין לך מה לחפש במנוע חיפוש של הפורום, כי לנושא הזה אין פה תשובה.

גם אני פעם ניסיתי למצוא את המים המיוחלים.

אז ככה, אתה צריך מים מזוקקים.

אבל אף אחד לא ידע להגיד לי איפה לקנות כאלו, רק ידעו לומר לי שהמים המזוקקים מאוטו-דיפו ושות אינם מתאימים כי אינם עומדים ברמה או תקן כלשהו.

ומים מזוקקים רפואיים אינם מתאימים.

מי מזגן לא טובים כיוון שהם לא מים מזוקקים נטו, נוספים להם מלחים ומינרלים מן האטמוספרה ומים שהתעבו על הצנרת וכו'. בקיצור, זה לא זה.

מי ברז לא טובים, ברור למה.

ואז אמרו לי לקנות מים מזוקקים למגהץ, ולערבב אותם 50-50 עם מי ברז, מסיבה כלשהיא, לא זוכר איזה. ואז אני יקבל תערובת מתאימה.

בקיצור מאז קניתי נוזל קירור שלא צריך לדלל אותו יותר.

פורסם
מים שלא קיימים.

אין לך מה לחפש במנוע חיפוש של הפורום, כי לנושא הזה אין פה תשובה.

גם אני פעם ניסיתי למצוא את המים המיוחלים.

אז ככה, אתה צריך מים מזוקקים.

אבל אף אחד לא ידע להגיד לי איפה לקנות כאלו, רק ידעו לומר לי שהמים המזוקקים מאוטו-דיפו ושות אינם מתאימים כי אינם עומדים ברמה או תקן כלשהו.

ומים מזוקקים רפואיים אינם מתאימים.

מי מזגן לא טובים כיוון שהם לא מים מזוקקים נטו, נוספים להם מלחים ומינרלים מן האטמוספרה ומים שהתעבו על הצנרת וכו'. בקיצור, זה לא זה.

מי ברז לא טובים, ברור למה.

ואז אמרו לי לקנות מים מזוקקים למגהץ, ולערבב אותם 50-50 עם מי ברז, מסיבה כלשהיא, לא זוכר איזה. ואז אני יקבל תערובת מתאימה.

בקיצור מאז קניתי נוזל קירור שלא צריך לדלל אותו יותר.

כן, אני כתבתי על הנושא הזה פעם. יש אם זה באמת בעיה, כי למים מזוקקים יש 9 רמות איכות ולא כל "מים מזוקקים" מתאימים לאלומיניום. הם בעצם גורמים להחלדה של אלומיניום. חייבים להשתמש במים מזוקקים שעברו תהליך דיאוניזציה, ואין לי מושג כיצד ואיפה ניתן לקנות את זה בארץ, ומי עושה את זה נכון. אם אני צריך להוסיף מים לרכבים אני משתמש במים מזוקקים של אוטו דיפו ב-10 שקל, אבל רק בכמויות קטנות, ז''א להוסיף קצת וכד'. אם צריך כמות אני מעדיף נוזל קירור מוכן לשימוש (VALEO, ZEREX, PRESTONE)

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

VALEO נחשב לנוזל קירור טוב?

האם מחיר של 60 ש''ח סביר ליחידה של 4/5 ליטר.לא זוכר בדיוק.

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
VALEO נחשב לנוזל קירור טוב?

האם מחיר של 60 ש''ח סביר ליחידה של 4/5 ליטר.לא זוכר בדיוק.

תודה.

למרות שאני משתמש בדייהו אין לי בינתיים מה לדווח.

המחיר סביר, זה בערך מה שזה עולה, בסביבות 50 ש''ח ל-4 ליטר.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ :lol:

יש יותר נסיון כעת למישהו עם הנוזל הזה?

האם הנוזל הזה שווה משהו?

valeo.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
מקפיץ :lol:

יש יותר נסיון כעת למישהו עם הנוזל הזה?

האם הנוזל הזה שווה משהו?

מילאתי בברלינגו, מילאתי בדייהו, עוד מאת בטראקן.... אבל בינתיים אין מה לדווח.

אמור להיות טוב, יש שם תקן של אטילן-גליקול, זה המרכיב הכי חשוב.

פורסם

אתה יכול להישתמש במי ברז או מים מזוקקים (לפי דעתי עדיף מזוקקים מאוטו דיפו אפילו שאולי הם לא באמת מזוקקים הם בטוח יותר נקיים ממי ברז שמלאים בחול וגורמים ליצירת אבנית) לפי מה שידוע לי ברכיז של הנוזל יש את כל התוספים הנדרשים ליצירת נוזל קירור ברמה רצויה.

פורסם

יש מים מזוקקים של סנו נמכרים במיכלים של ליטר קצת יותר יקר גם ממים של אוטודפו, אבל לפחות יש חברה נורמאילת שמיצרת אותם

• תוכן חדש...